Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytający8889000

Klątwa

Polecane posty

Gość ja też pytam33333
6 miesięcy minęło od rozstania

Gość Pytający8889000
No niestety****byłaś pod wpływem klątwy jaks ię uwolniłaś??

Gość lalalalalalala
zadzwoń do ezo tv w trakcie programu, tam badają takie sprawy, niektóre zajmują się oczyszczaniem.Jak ktoś w to wierzy to może mu pomogą.

Gość no niestety....
jeździłam do takiego egzorcysty do warszawy ale nie znam adresu ani nie mam namiarów, on to robi tylko przez polecone osoby więc mnie tam zawozili to było 6 seansów i kosztowało mnie ok 1000 zł ale warto było, od tego czasu wszystko się zmieniło, zniknął pech i w ogóle jest inaczej a ja czuję się taka lekka że mogłabym fruwać. Ja miałam i klątwę i urok A teraz mam dobrą pracę, przestałam tyć choć nic nie zmieniłam w żywieniu itd nawet twarz mam ładniejszą.. wszyscy mi mówią ze wyglądam zupełnie inaczej.. Jeśli to was gnębi to sprawdzacie to gdzieś może u tego Tomasza skoro robi badanie za darmo ale ja nie wiem czy on jest dobry

Gość Po co te klątwy..
a nie lepiej sie pogodzic jak kochacie swoje kobiety?

Gość ja też pytam33333
Tak na mój chłopski rozum to mi się wydaje Pytający. ze to nie klątw tylko świadomość uczuć przez nas przemawia. Straciliśmy je i teraz dopiero stratę odczuwamy. Pisałeś, że rozstaliście się w gniewie. Być może ten gniew na Ciebie źle wpłwa. Może warto pogadać z nią i przynajmniej sobie wyjaśnić sprawy. Lepsze to niż taki niepokój związany z tym gniewem. Nawet jak nie będziecie już razem to uspokoisz się.

Gość jesteście beznadziejni
zostawił ja a teraz będzie wracał :O Gdybyś ją kochał to nie zostawiał byś jej!!!!!!!!!!!!!!! rozumiem, mżna się pokłucić ale odszedłeś więc pomyśl chłopie a teraz dupy ci się chce to tęsknisz!!!!!!!

Gość kopciuszek22
Witam wszystkich tak czytam sobie wasze wypowiedzi i niewiem co mam zrobić dziś dostałam informację na gg że ktoś żucł na mnie klątwę podejrzewam że to była koleżanka zazdrosna o mój status majątkowy :( ale to ne ważne. Ważne jest to że bardzo się boję że może coś się zacząć dziać z tą klątwą mam małe dziecko które bardzo często ma choruje i mam obawy twierdzić że może niedługo coś się niedobrego wydaży.

Gość kopciuszek22
Cz więc wieżyć czy nie treść wiadomości brzmiała TAK: Wrozka Elwira zawiadamia: ktos wpisal Twoj numer gadu gadu uzywajac opcji "Rzuc klatwe". Aby dowiedziec sie wiecej, kliknij: http://wrozka-elwira.pl/?id=36536727

Gość osoba o ktorej
pisze autor topiku nie jest skuteczna. To oszustka , ktora tylko wyciaga kase. Korzystalam z jej uslug i nic mi nie pomogla.

Gość do kopciuszek
ja tez dostałam na gg tka informacje i link. Ktoś sie tylko bawi nie przejmuj sie taką głupotą ;-) moje gg zna tylko 3-4 osoby więc skąd taka wróżka by wiedziała?

Gość do kopciuszek
a jak wejdziesz na ten link to zauważysz, że to naciąganie, musisz wysyłaś sms-y. Swoja drogą takie rzeczy są karalne, wiec pewnie ktoś w końcu zrobi kolo tyłka wróżce ;-)

do kopciuszka 22 boję że może coś się zacząć dziać z tą klątwą nie wolno tak myśleć bo właśnie uruchomiaj ja i wzmocniłaś ja http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=antubis12 dokumenty ezoteryka Zdejmowanie klątwy z samej siebie.doc ale ja i tak uważam ze pierścień atlantów jest najlepszy i modlitwa http://sklep.tarotnet.pl/product_info.php?products_id=775

Gość Maliknka82
Co do usług lilki786 - to PRZESTRZEGAM przed tą ZŁODZIEJKĄ ! Zwykła naciągaczka, ogłasza się na wszystkich możliwych portalach, dodatkowo sama pisze posty podając sie za zadowolenych klientów. Zapłaciłam jej w marcu 2010r. - 250zł za urok miłosny. Przed wpłatą kontaktowała się ze mną, odpisywała na maile, po wpłacie juz nie przyszedł mail. Co do uroku - nie zadziałał !!! Na prośby moje o zwrot pieniędzy nie doczekałam się nawet odpowiedzi. UWAGA - działa też pod nazwą magiaavalon. To oszustka i złodziejka !!!

Gość arahel
potrzebujesz pomocy pisz rumin21@gmail.com