Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytający8889000

Klątwa

Polecane posty

Gość Pytający8889000

Witam wszystkich mam pytanie o panią Anetę lilka786@wp.pl znalazłem ogłoszenie w internecie.. i zdejmuje klątwy i uroki.Czy ktoś miał doczynienia z tą panią, i czy jej działania są rzeczywiście skuteczne?

Gość a rzuciłaś na kogoś
klątwę? jak to sie robi? też chcę;D

Gość Pytający8889000
Podejrzewam że sam jestem przeklęty.. znalazłem kobietę w necie, więc pytam czy rzeczywiście zdejmnie ze mnie to świństwo:(

Gość hehehehehhehehh
z Ciebie trzeba zdjac glupote!

Gość co ja tera mam poczac
ja tez chcetnie se czegos dowiem, bo ...juz nawet wyc mi sie nie chce

Gość hehehehehehehe
A co ma do tego kobieta z netu ,jak nalozyla na ciebie klątwe?a miala powod?

Gość ja też pytam33333
Pytający8889000 Jak się przejawia to , że jesteś przeklęty? Chyba też to mam i boję się, że ktoś na mnie rzucił klątwę. Sam już nie wiem o co z tym biega ale pech mnie prześladuje za często. Jeszcze w uczuciach dziwnie jest. Zerwałem z kimś i byłem pewien , ze nie chce dalej tego ciągnąc a teraz na nowo jakby mnie do niej ciągnie .

Gość do ja też pytam33333
możesz napisać coś więcej???? proszę jak to się objawia może to przyzwyczajenie???

Gość no niestety....
tak sobie czytam ten wasz temat i przypomniało mi się co tu kiedyś napisała jakas laska: jej znajomy normalny facet na poziomie który miał śliczną młodą dziewczynę spotykał się z taka pijaczką obleśną brudna i śmierdzącą, która całymi dniami siedziała na melinie :O a kiedy ona zapytała go dlaczego on to robi to stwierdził ze ją kocha :O ona też uważała ze to musibyć klątwa bo innego logicznego wytłumaczenia nie było. _______________________________________________________ Pytający8889000 ja też pytam33333 napiszcie coś więcej bo to ciekawe jest..... ja słyszałam że Tomaszu Kraska jest niezły dzwonisz do niego podajesz tylko swoje dane i on sprawdza czy są klątwy czy duchy itp badanie jest za darmo ale jeśli coś jest to chyba sporo to kosztuje http://www.polskastrefa.eu/ogloszenia/egzorcysta_tomasz_kraska_6263_6066.html http://www.egzorcysta.kraska.prv.pl/

Gość kjwkinb b
to raczej urok a nie klątwa.

Gość Pytający8889000
Zerwałem z kims.. rozstaliśmy sie w ogromnym gniewie a teraz ciągnie mnie do niej.. wogole mam strasznego pecha.. nic mi się nie chce, mam dziwne zaburzenia organizmu itp..

Gość kjwkinb b
klątwy dotyczą szerszych dziedzin, a na ciebie to tylko urok miłosny , jakby co.

Gość ja też pytam33333
Pytający8889000 Tak samo jak u mnie. Długo już to u Ciebie trwa?

Gość ja też pytam33333
qurwa tak se myślę, że może jednak kochamy te swoje byłe panny. W te klątwy to mi się nie chce wierzyć za bardzo.

Oczywiście, ze to nie są żadne klątwy, albo jakieś objawy depresyjne, albo inne choroby

Gość pytajacy tez tak mam
od ajiegos czasu nic mi sie nie uklada. i mom bliskim, ktorzy absolutnie nie powinni byc wiazani ze mna a jednak im tez jakos pod gorke. dzis maz stracil prace i ja czuje sie odpowiedzialna za to..:( tylko nie kpijcie, bo to wszystko nie jest ani smieszne ani zabawne...

Gość Pytający8889000
Dlugo się zastanwaięłs zanim ją rzucilem.. nie jestemy azem juz kawalek czasu, na początku było super, cieszylem się zyciem, nawet o niej nie pomyślałem, ale tak z dnia na dzień przyszło ze coś do niej znowu mam. a wczesniej bylem pewien że to koniec.. że nic nie czuje!!!!

Gość Pytający8889000
Już 2-3 tygodnie:(

Gość reniaaaaaaaaaaa
polaola niektórzy wierzą w klątwy, uroki i często potrafią to wytłumaczyć.Ty nie wierzysz i nikt cię do tego nie przekona.Pewnie jesteś katoliczką.

Gość Pytający8889000
Dlarego pytam o tą babkę.. widizałem w necie jej ogloszenia.. i pytam czy skuteczna jest.. bo nie chce kasy dawać niewiadomo komu.. miał ktoś z nią doczynienia??

Gość lalalalalalala
słyszałam kiedyś o podłączeniach, albo osób martwych albo żywych,którzy świadomie ci źle życzą.Może ciebie to dotyczy.To raczej nie jest klątwa.

Gość Pytający8889000
to może urok miłosny, ale i tak wiecie coś na temat tej kobiety.. w te antylicho niewierze, addamusy i inne.. też..

Reniaaaa ja wierzę, ale w to, ze wiele można sobie wmówić i wtedy różne reakcje organizmu zaczynają być faktem, taka odpowiedź na autosugestię A jeżeli podejrzewa się kogoś o to, ze źle nam życzy to zapewne ta sama autosugestią i siłą woli można doskonale te "klątwy" "uroki" i inne złe życzenia odesłać z powrotem do nadawcy

Gość ja też pytam33333
Pytający a masz z nią kontakt? Jak na Ciebie działamgdy ją widzisz? Ja nie mam ze swoją kontaktu ale chyba sprobuje odswieżyć znajomość. I wtedy się przekonam co jest grane. Bo te uroki ta jakaś bajka raczej. A pech można wytłumaczyć u mnie tym, że nie mogę się na niczym skupić bo ona mi w łepetynie siedzi cały czas. Mi też się odnowiło jakieś 3 tygodnie temu i męczy mnie, że jej nie ma. Jak masz jakieś zaburzenia organizmu to idź do lekarza najpierw. Myślisz, że ta twoja jest zdolna do zabaw z jakimiś klątwami?

Gość no niestety....
ja też pytam33333 a ty długo po rozstaniu??? ja wierzę bo przekonałam się na własnej skórze :O a jak ktos nie chce może nie wierzyć, jego sprawa.

Gość Pytający8889000
Nie wiem do wielu rzeczy byla zdolna.. więc do tego moze też.. sam niewiem nic.. ,może ktoś mi poradzi co robić , a nie jestesmy razem 2 miechy