Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana i glupia

CO ROBIC? STRACE TWARZ!!!

Polecane posty

Gość zakochana i glupia

wkurzyłam sie na niego i wpadlam na "genialny" pomysl - zero dzwonienia, smsow, zero kontaktu przez 2 tygodnie :O mieszkamy daleko od siebie chwilowo, wiec o widzeniu sie mowy nie ma. On smutny i pewnie zarazem zły, zgodził się. Oboje mamy egzaminy wiec plan był taki, że się uczymy i sobie nie przeszkadzamy. To powód oficjalny, no a nieoficjalnie strasznie sie na niego zdenerowowałam i ot skutek. Mija 4 dzień a ja usycham bez niego :O No ale przecież nie napiszę do niego, bo to byłoby przyznanie się do błędu i straciłabym twarz... On pisze smsy na dobranoc, ja milczę, ale z tęsknoty zaraz zwariuję :( Teksty typu 'przegrałaś zycie, idz skoczyc' darujcie ;)

Gość marcyanna
zamiast rozmowy foch i zgrzytanie zębów... więc w czym problem ?

Gość czukodka
napisz do niego długiego maila, i nie wysyłaj go zapewniam cię, że pomoże :)

Gość marcyanna
hihi nic tak nie plami honoru kobiety jak atrament

a ja mysle ze mozesz sie do niego odezwac...stracisz twarz?? nie sadze. sama piszesz ze on przysyla Ci smsy wiec liczy na to ze nawiazesz z nim kontakt. Nie boj sie jestesmy tylko ludzmi;pp

Gość zakochana i glupia
No z ta strata twarzy to może przesada. Ale głupio mi :O w wielkim wzburzeniu podjęłam tą decyzję, no i niestety mam problem z przyznawaniem się do błędow :O

jesli masz rozsadnego faceta., zrozumie ze taka decyzja byla efektem chwilowej zlosci i wybaczy.. ale na przyszlosc mu potem takich numerow nie powtarzaj;p

Gość gluptas z ciebie
jakbys to Ty miala napisac pierwsza to moglabyc to traktowac jako jakies tam niehonorowe, chociaz to zabawne by bylo. jeśli on pisze to odpisz!!

Gość kie ka
skoro on pisze smsy na dobranoc to nie widze powodu dla ktorego mialabys sie nie odezwac;))

Gość Malinaaaa
Napisz mu, ze bardzo za nim tesknisz, ze ciagle o nim myslisz, ze podjata przez Ciebie decyzja byla bledna!!! Przyznanie sie do bledu jest aktem odwagi i szacunku do partbera, a nie "strata twarzy". Nic tak nie niszczy zwiazku niz zaklamanie.