Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .....ewulenieczka.....

Wiecie co mnie wku_ _ _ a??

Polecane posty

Gość .....ewulenieczka.....

Wiecie co mnie wku_ _ _ a??Jak czytam na foarach wypociny na temat wzrostu. Ostatnio weszłam na forum gdzie rozgorzała dyskusja na temat wzrostu jakiejś tam amerykańskiej gwiazdy i nie mogłam się nadziwić ile prostaków się tam wypowiadało!!Dało się tam np. przeczytać,że wysokie dziewczyny to bezkształtne babochłopy,żyrafy,mamuty i wielkiestopy,natomiast o tych niskich pisano,że są to kurduple,karły o świńskich nóżkach. Ja rozumiem,że niektórzy czerpią przyjemność z obrażania innych (chociaż to jest conajmniej chore),może to ich jakieś zboczenie?Ale na Boga,ludzie, przecież wzrost to nie jest coś na co mamy wpływ!!Tacy sie rodzimy i tacy umrzemy!! I DO CHOROBY WBIJCIE SOBIE TO DO GŁOWY!!! Czy napewno termin *homo sapiens* odnosi się do wszystkich mieszkańców naszego kraju?Coraz częściej mam wrażenie,że większość to zwyczajni troglodyci. Mam nadzieję,że ktoś się ze mną zgodzi.Pozdrawiam wszystkich *homo sapiens sapiens* :)

Gość vcxvc
homo erectus

Gość no ale wysokie kobiety
z wielka stopa sa ble :D

Gość calineczka87878787
No ale to nie jest ich wina,że mają jak to mówisz wielkie stopy.Mają sie przez to powiesic czy co?? Zauważyłam,że najbardziej wzrost kobiet krytykuja faceci. A prawda jest taka,że większość z nich ma małe penisy i co?Maja popełnić samobójstwo z tego powosu??Taka ich stworzyała natura i tego sie nie zmieni!