Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eqfewfwef

CZY Tez uwazacie, ze perfekcyjna Pani domu, to chora pedantka?

Polecane posty

Gość eqfewfwef

ktora chyba nic nie robi w domu, tylko ze scierką lata,a jej dom to muzeum do zwiedzania, a dom jest do mieszkania , a nie do zwiedzenia!! chora pedantka, ktora nie ma innych zainteresowan niz sprzatenie

Gość jhgfds
zyj w brudzie i kurzu . POwodzenia.

Gość masz racje
to jest chore.

Gość eqfewfwef
jhgfds ale ja nie zyje w kurzu i brudzie, mam porządek, ale nie latam ciagle z miotłam jak Antija..czy jak jej tam.. a te domu pełne syfu ktore pokazują to są tylko w Anglii, my Polki jestesmy duzo bardziej porządnickie

Gość eqfewfwef
ostatnio normalnie myslałam, ze pekne ze smiechu Antija odkryła ameryke, pokazała jednej uczestnice programu, ze jak nie ma pod reką gumki do włosow(gdy prostuje włosy), to moze sobie majtkami je spiac!! wow normalnie odkryła ameryke,a w tych gaciach wygladała idiotycznie..

Gość Joanne_B
Dla porządku : Althea Jeśli nie sprzątasz, to może choc angielskiego ucz się w wolnym czasie ....

Ja to jak czasami trafie na ten program i słysze: W idealnym świecie Anthei nie ma miejsca na rozrzucone reczniki i tak dalej, to od razu prezełaczam bo baby nie trawie. Ja tez uwielbiam porzadek, zanim za cos sie zabiore to musze posprzatac bo w balaganie nie umiem sie np uczyc, ale ten babsztyl przegina. Teksty: \"Nie ma nic gorszego niz zaschniety lakier do paznokci. Wsiwiecie Anthei to sie nie zdarza\" A ja uwazam ze sa gorsze rzeczy: np choroba. Nie trawie baby:)

:D:D albo pod koniec: przeciera ta rekawiczka patrzy sie i taki zooonk :O o_O

Słuchajcie to jest jedna wielka ściema. Pod program. Przeciez ta kobieta ma ogromniasty dom i nie wierze ze sama go utrzymuje w takiej czystosci.Musi miec służace albo jakąs obsługe,nie wierze ze sama jest w stanie trzymac taki porzadek ,przeciez sama mówiła ze ma kilka młazienek.Po kilku dniach juz robi sie kurz .Musiałby sprzatac przez 24 godziny na dobe zeby sprzatac tyle pokoi i łazienek i w kuchnie jeszcze.Nie wierzcie w to.

Gość Anthea jeżeli już
:) - a poza tym nie sądzę aby ona sama ten swój dom sprzątała

Gość o ile to jest w ogóle jej dom

Gość Brudasy
Do ścierek!

Gość eqfewfwef
dla mnie to jest antija i juz!a angielski znam dobrze, ale specjalnie spolszczyłam;p