Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniesmaczona...

POTOCZNIE MOWIAC O KURWIENIU

Polecane posty

Gość Zniesmaczona...

Nie potrafie zrozumiec- dlaczego ciagle tak ze jesli chodzi brzydko mowiac o kurwienie sie to chodzi wylacznie o dziewczyny. Dziewczyna sie puszcza, dziewczyna sie kurwi, dziewczyna daje...Czy ona robi to sama? zeby sie kurwic to chyba trzeba dwojga wiec czemu wulgarnie jest wyzywana zawsze plec zenska. Jestem dziewczyna, kocham seks, nie unikam zblizen i korzystam z tego ze jestem mloda, pociagajaca i mam ochote. Jesli facet robi to samo wiec czemu nie jest wyzywany od kurwiarzy?jaka jest w tym roznica? i jeszcze jedno- krytykujemy arabow i ich kobiety a tak szczerze to mentalnosc wiekszosci u nas sie nie rozni. Zacofanie i jeszcze raz zacofanie!

Gość no przecież
jak chłop to się mówi męska dziwka,męska kurwa,szmata itp:D

Gość vccv
bo mezczyzni z natury maja ochote , a kobieta jest a raczej powinna byc oziebla . DLAtego jak daje to sie kurwi.

Gość Taki sobie facet..
No bo to dziewczyna zawsze daje a facet bierze nie?

Gość Zniesmaczona..
Kto tak powiedzial ze z natury facet ma ochote a kobieta nie? wszyscy maja takie samo prawo do bzykania

Gość vccv
ale faceci z natury sa wulgarni i mniej sie kontroluja . DLatego nikt ich tak karci . JAk facet przeklina , bije sie to jest ok . JAk baba przeklina , bije sie to jest patologia.

Gość vccv
No wlasnie, jesli ktos lubi sie bzykac to jego sprawa. Niech tylko robi to z rozsadkiem. moze i jego ale w spoleczntwie ciagle jest mit ze seks jest dla mezczyzn , kobieta ma tylko rozchylac nogi jak pan i wladca wroci z pracy. KObieta nie moze miec ochoty na seks bo wtedy z nia jest cos nie tak i musi ja glowa bolec czesto .

Gość chcesz być jak księżniczka
albo dama to się tak zachowuj 🖐️

Gość Zniesmaczona..
No tak tylko dlaczego od razu wszystko przylepia sie do dziewczyny? jak facet ma kochanke to nikt nic zlego na niego nie powie ale te nieszczesnice od razu by ukamienilowali, jak przeklina to od razu : ale kurwa, jak jest atrakcyjna to od razu dziwka! rany ja nie moge normalnie sredniwiecze!

Gość oooooooollllllllllllaaaaaaaaaa
jak suka nie da to pies nie weźmie

Gość jeżeli facet daje innemu
facetowi to też powiemy, że się kurwi. jeżeli dziewczyna pójdzie do łóżka z inną dziewczyną, to tego nie powiemy. po prostu jest coś głęboko upokarzającego w oddawaniu się facetom ;)

Gość vccv
przykro mi taki jest swiat ze kobietom sie na wiele mniej pozwala . FAcet pijany ok . Baba bijana - patologia . TAk sie uwaza i tyle

Gość tania hania
kourwić się nie zawsze oznacza dawać doupy gratis

Gość to kobieta rozdaję cipę
a facet tylko zbiera :classic_cool:

Gość mayeczka78t7
znajdz se męza i bzykaj sie z nim do woli

Gość foczk-ka
"vccv bo mezczyzni z natury maja ochote , a kobieta jest a raczej powinna byc oziebla . DLAtego jak daje to sie k**wi." a potem narzekają że żony oziębłe w łóżkach... przecież sami sie o to prosicie :)

Gość vccv
tak czy inaczej porzadny facet to taki ktory nie chodzi na dziwki i pije raz na tydzien lub rzadziej , a w przypadku kobiet norma jest o wiele bardziej rygorystyczna . Kobiety nie moga przklinac - bo to jest uwazane za patologie i dno spoleczne , nie moga pic . OCzywiscie nikt im tego nei zabroni , ale uwaza sie ze facet pijany na ulicy to ok , a jak baba to pewnie jakas penerka . U kobiet toleruje sie i pozwala im na o wiele mniej niz facetom .ze wzgledu na to ze nie maja testosteronu tyle . FAcetom sie takie bledy jak picie , walenie i zdrady wybacza , bo to facet , bo testosteron nim steruje . Kobiecie nigdy sie nie wybacza - JEstes kobieta nie wolno ci !

Gość to kobieta rozdaję cipę
facet tylko składa na chwilę swojego penisa w mobilnym futerale zwanym kobietą :classic_cool: jak chcesz się kurwić to sie kurw co ci przeszkadza zdanie innych twoja sprawa. jak dla mnie to możesz stać z wypietą dupą przy stacji metra z karteczką wsad za 5 zł , tylko nie pisz ,że tak powinni robic wszyscy

Gość vccv
kobiety nie moga mowic o seksie i byc zboczone , a facet jak mowi o lodach to ok . Normy dla kobiet to zupelnie inny swiat .

Gość Bo baby takie sa
Wszystko zrobia dla faceta do dupy mu prawie wejda zeby tylko z nimi byl! nie ma solidarnosci kobiecej to zazwyczaj kobieta krytykuje kobiete i dlatego tak jest niestety.

Gość mayeczka78t7
i dlatego kurwa nie zamierzam sie puszczać bo wy traktujecie kobiety jak przedmioty

Gość Zalezy jak kto patrzy
Ja lubie seks i jak mi sie cos trafi niezobowiazujacego to zawsze biore. I tylko czasem zal mi tych naiwniakow co potem chca sie spotkac a dla mnie to byl jeden z "zaliczonych"

Gość Simone poeta
ja też zaliczałem :classic_cool:🖐️