Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 karmacomkaaa

Dlaczego rzucacie sie na kochanki, a nie na zdradzajacych fiutkow!!!???

Polecane posty

Go艣膰 a ja powiem lepiej
Anno "Facet dobrowolnie decyduje si臋 na 艣lub i ma 偶on臋" Tak dok艂adnie tak. Ale decyduje si臋 wzia膰 艣lub z kobiet膮 jak膮 zna艂 przed 艣lubem. Je艣li ta kobieta si臋 zmieni艂a po slubie, to przysi臋ga ju偶 nie obowi膮zuje.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Wiolinka...
Tak, facet dobrowolnie decyduje sie na slub i zone. Rownie dobrowolnie decyduje sie na zycie z kochanka u boku. Przymusu wszak nie ma:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A Ty Wiolinka masz problemy z
Przysiega nie obowi膮zuje? A to niezwykle ciekawe :D Czy tam s膮 s艂owa "I nie opuszcze Cie do czasu kiedy choc odrobin臋 sie zmienisz"? :D I powtarzam- rozw贸d dosta膰 to banalna rzecz. Jesli 偶ona jest takim potworem, a kochanka jest takim idea艂em to czemu panowie zamiast si臋 rozwie艣膰 opowiadaj膮 bajki o dzieciach, maj膮tkach itp?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja powiem lepiej
Klaudko, Pisz臋 na podstawie w艂asnego do艣wiadczenia i na podstawie do艣wiadczenia kobiet, kt贸re znam. Pisz臋 o kobietach, kt贸re szczerze kochaj膮. Nie pisz臋 o utrzymankach bogatych, 偶onatych facet贸w (sponsor贸w), kt贸re za bluzeczk臋 wejd膮 im do 艂贸zka. Nie pisze r贸wnie偶 o nimfomankach, kt贸re lez膮 do 艂o偶ka z ka偶dym, nie wa偶ne czy 偶onaty czy nie.

Udost臋pnij ten post

Nast臋pna superlatywna biedna zahukana niekumata i nie艣wiadoma kochanka my艣li sobie dobra on ma zon臋 ale ona jest inna ni偶 przed 艣lubem musz臋 uratowa膰 ich ma艂偶e艅stwo:P Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wiolinka...
do A TY WIOLiNKA... pytania, ktore zadajesz, powinny byc skierowane do zdradzajacych mezow. Nie odpowiem na zadne, bo zadnej zonie, jak zyje, niczego nie przysiegalam:-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja powiem lepiej
I tutaj schodzimy na temat m臋偶贸w i tego jakimi potrafi膮 byc chamami. Oczywi艣cie, je艣li facet nie jest szcz臋艣liwy z 偶on膮, to nic prostszego wzi膮c rozw贸d. Dlaczego wi臋c faceci nie chc膮 si臋 rozwodzi膰 z 偶onami i ok艂amuj膮 dwie kobiety - 偶on臋 i kochank臋? Dla mnie to wynika z tch贸rzostwa i wygodnictwa. Nie wiem, co wy o tym my艣licie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja powiem lepiej
Do Anny w szczeg贸lno艣ci Najpierw zakochaj si臋 w 偶onatym m臋zczy藕nie, a p贸藕niej oceniaj post臋powanie kochanek. 艁atwo ocenia膰 jak nigdy si臋 czego艣 takiego nie prze偶y艂o. Ja dop贸ki sama si臋 nie zakocha艂am te偶 prawi艂am mora艂y, 偶e nigdy przenigdy, 偶e kochanki to suki, ze jak one tak mog膮, 偶e ja nigdy tego nie zrobi臋. Dopuki czego艣 nie prze偶y艂a艣, nie mo偶esz na sto procent powiedzie膰 jak si臋 zachowasz. Zycie pisze r贸偶ne scenariusze.

Udost臋pnij ten post

Nie no nast臋pna nowinka kochana niewini膮tko niekumate i zahukana, kt贸ra przecie偶 sama nie wie czy wie czy m膮偶 ma zon臋 a jak wie to ta 偶ona to zo艂za co si臋 zmieni艂a i kochanka chce to wszystko naprawi膰 i chce rozwodu bo to jest lekarstwo: 呕ona jest z艂a zo艂za my艣li sobie kochanka, po za tym 偶ona si臋 zmieni艂a- my艣li kochanka sierotka- rozwied藕 si臋- oj biedna zahukana kochanka ale ma pomys艂y altruistyczne :P na pomoc w ma艂偶e艅stwie- no bo ona taka dobra bidulka, dobra zahukana. Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wiolinka...
Anno - kompletnie niczego nie kumasz...

Udost臋pnij ten post

Nie koniecznie, Wiolinka, bo to taka podw贸jna moralno艣c kochanek- ja niczego nikomu nie przysiega艂am, a on taki z 偶on膮 nieszcz臋艣liwy, wi臋c jestem kryta i mog臋 to ci膮gn膮膰. Akurat ja sie zakocha艂am kiedy艣 w 偶onatym m臋偶czy藕nie- w jego wersji by艂 rozwiedziony. Dowiedzia艂am si臋 po 8 miesi膮cach zwi膮zku. Zako艅czy艂am natychmiast. Nie powiem, 偶e by艂o 艂atwo, bo by艂am bardzo zakochana, ale nie by艂abym w stanie byc t膮 drug膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja powiem lepiej
Aniu Powtarzasz si臋 jak zdarta p艂yta. To 偶a艂osne.Widocznie brak ci argument贸w. Prawda w oczy kole. Nie dawa艂a艣 m臋偶owi tego czego potrzebowa艂 i znalaz艂 sobie inn膮. Nikt tylko ty jeste艣 za to odpowiedzialna. Im wcze艣niej to zrozumiesz, tym lepiej dla ciebie. Je艣li chodzi o altruizm i ratowanie ma艂偶e艅stwa. Nigdy nie napisa艂am, ze kochanka ratuje ma艂偶e艅stwo. Wr臋cz przeciwnie. By艂am kochank膮 i niczego nie 偶a艂uj臋. Rozbi艂abym to ma艂偶e艅stwo bez skrupu艂贸w.

Udost臋pnij ten post

Jasne ale bidulki jeste艣cie:P A ja taka jestem nie wyrozumia艂a hahahaha Do poziomu niekt贸rych bidulek mi daleko- nieszcz臋艣cie:P Kiedy艣 te biduli zahukane te偶 b臋d膮 (mo偶e?) 偶onami matkami i zobaczymy jak b臋dzie po 艣lubie jak urodz膮 dzidziusia:P Ale te bidulki nigdy si臋 nie zmieni膮- b臋d膮 z u艣miechem na twarzy pra艂y sprz膮ta艂y wychowywa艂y dzieci i podawa艂y odsiadki do sto艂u:P A w sypialni w ci膮偶 b臋d膮 aktywne- tu偶 10 min.po porodzie wskocz膮 do 艂贸zka z swoimi ukochanymi- no bo przecie偶 zo艂zami to one nigdy nie b臋d膮 :P Hahahahah Buuuuuuuuuuuuuuuuu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja powiem lepiej
Aniu Wida膰 偶e masz problem. M膮偶 zostawi艂 ci臋 po urodzeniu dziecka. Ot贸z je艣li zrobi艂a艣 z siebie rozlaz艂膮 matk臋 polk臋, skupion膮 tylko na swoim male艅stwie, to sama jeste艣 sobie winna. Kobiety pope艂niaj膮 ten b艂膮d, 偶e my艣l膮 i偶 m膮偶 b臋dzie j膮 kocha艂 za urodzenie ca艂ej dru偶yny pi艂karskiej, obiad na stole i wyprane koszule. Niestety, facet kocha kobiet臋 nie za to jak膮 jest gosposi膮 domow膮, ale za to jak膮 jest kobiet膮, przyjaci贸艂k膮, kochank膮. Facet chce mie膰 kobiet臋, z kt贸r膮 b臋dzie m贸g艂 porozmawia膰 o czyms wi臋cej ni偶 o zupkach i kupkach. Chce mie膰 kobiet臋 z kt贸r膮 b臋dzie m贸g艂 wyj艣膰 gdzie艣, zaszale膰, a nie kobiet臋, kt贸ra b臋dzie spedza艂a ca艂e dnie w domu, bo przecie偶 sprz膮tanie mieszkania 2 razy dziennie jest wa偶niejsze ni偶 ca艂e 偶ycie. Kobiety z kafeterii to typowe kwoki, kt贸re po urodzeniu dziecka zapomnia艂y, 偶e opr贸cz s艂odkiego male艅stwa maj膮 w domu r贸wnie偶 m臋偶czyzn臋, dla kt贸rego nadal musz膮 by膰 boginiami seksu. M贸j facet ma 偶on臋 gosposi臋 domow膮. nazywa j膮 pogardliwie kur膮 domow膮. Ze mn膮 by艂, bo jestem jej przeciwie艅stwem. Mam swoje ambicje, pasje, zainteresowania. Fascynowa艂am go. Odszed艂, bo 偶ona trzyma go maj膮tkiem i niesp艂aconymi kredytami. Ca艂y czas mamy kontakt i jestesmy sobie bliscy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wiolinka...
do A TY WIOLINKA... Operujesz schematami. Nie interesuje mnie, czy moj kochanej jest w zwiazku malzenskim szczesliwy, czy nie. Temat jego rodzinnego zycia jest wylaczony z naszych rozmow. Wazne sa dla nas nasze wspolne sprawy i tymi sie zajmujemy. Nie na darmo o takich zwiazkach mowi sie, ze to "podwojne zycie". Tam jest jedno, a tu drugie. Calkowicie inne. Zostalas oszukana? Wspolczuje. Serio. Ja wiem od poczatku jaki jest jego status. I bycie "ta druga" mi nie przeszkadza. Byc moze dlatego, ze wcale nie chce byc "pierwsza". Dajemy sobie to, co jest nam obydwojgu potrzebne - czulosc, namietnosc, bliskosc. I to nam wystarcza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ona======
dooo Anna21 :)) Wiesz co ? nie lubie czytac ca艂y czas tego samego .. sko艅czy艂as gimnazium i nie potrafisz nawet pisa膰 :)) we wszystkich twoich postach , te same s艂owa tylko w innej kolejno艣膰i ! oby Ci臋 zaden kochanek nie mnia艂 nigy ! obys wy艂a jak suka a kochanka i tak nie bedzie4sz mia艂a , bo tw贸j rozumek grucha jak orzech w艂oski .. hahahaha hihihih hahahahah

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja powiem lepiej
Jeszcze tylko dodam, ze 偶ona mojego lubego nigdy nie pracowa艂a. Ca艂e 偶ycie zajmowa艂a si臋 domem. Ca艂y czas siedzi w domu, nigdzie nie wychodzi, nie ma 偶adnych zainteresowa艅. Wyci膮ga tylko od niego pieni膮dze na kolejne kiecki, kt贸re wisz膮 w szafie latami i nigdy ich nie ubiera.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wiolinka...
DO a ja powiem lepiej...wiesz, jestem kochanka, ale oburza mnie Twoja ocena zony Twojego kochanka. Pamietaj, zarobione przez niego pieniadze sa ich wspolnymi pieniedzmi, i ona nie musi od niego niczego wyciagac, bo korzysta z tego, co nalezy takze do niej. I nie oceniaj, co wisi u niej w szafie a co nie, i jak dlugo, bo to bardzo nieeleganckie. Nie wnikaj w ich zycie, po prostu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja powiem lepiej
Do Wiolinki Gdybym uwa偶a艂a, 偶e 偶ona mojego lubego to kobieta roku i najlepsza 偶ona pod s艂o艅cem, to nie mog艂abym by膰 jego kochank膮. Nie mog艂abym skrzywdzi膰 kobiety, kt贸ra kocha i dba o swojego m臋偶a. Ale ja wiem, 偶e jej nic nie obchodzi opr贸cz jego pieni臋dzy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jubelka
Ja powiem lepiej .Ty musisz naprawd臋 dobrze zna膰 偶on臋 swojego kochanka :):):)Przegl膮da艂a艣 jej szaf臋 ?Sta艂a艣 pod domem ?Czy tez mo偶e jeste艣 jej najlepsz膮 przyjaci贸艂k膮 ?:)::)

Udost臋pnij ten post

Wiolinko- ja operuje schematami? Nie chcia艂o mi si臋 nicka nowego wpisywac i by膰 mo偶e b艂ednie wszystkie moje wypowiedzi odbierasz jako skierowane do Ciebie :) Nic bardziej b艂ednego- wi臋kszo艣膰 z nich jest skierowana do 'a ja powiem lepiej' i s膮 kometarzami do jej schemtaycznych wypowiedzi o tym, jak to ma艂偶onkowie sie t艂umacza z faktu posiadania kochanki i nie zostawiania zony. Dzi臋ki za wyrazy wsp贸lczucia, ale s膮 zupe艂nie zb臋dne :) Ta sytuacja mia艂a miejsce wiele lat temu i, paradoksalnie, dzieki temu pozna艂am mojego obecnego m臋偶czyzn臋 :)

Udost臋pnij ten post

A ja my艣l臋, 偶e 'a ja powiem lepiej' musi mie膰 powa偶ne problemy emocjonalne. Ta zgorzknia艂o艣膰 z niej a偶 bije. No bo jak to- ona: fascynuj膮ca, wspania艂a kochanka, pasjonatka, osoba o rozleg艂ych zainteresowaniach i przegrywa z t膮 kura domow膮. To musi chodzic o kas臋! :D Ale przecie偶 nikt nie zabrania facetowi sie z t膮 naci膮gaczk膮 rozwie艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja powiem lepiej
Do A Ty Wiolinka masz problemy z Jakie to szcz臋scie 偶e ty nie my艣lisz schematami!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wiolinka...
Do a ja powiem lepiej...czekaj, bo czegos nie rozumiem. Jestes kochanka dlatego, ze on ma zla zone??? Powiem Ci jedno. Nigdy nikt z zewnatrz nie bedzie dokladnie wiedzial, jak i co dzieje sie pomiedzy malzonkami. Nie mieszkasz z nimi i nie widzisz, jacy sa na codzien. Nie oceniaj wiec nikogo tylko i wylacznie na podstawie tego, co mowia inni. I jeszcze raz podkreslam, jego pieniadze sa ich pieniedzmi i ona ma prawo robic z nimi co chce. Wiesz mi, nadmierne zainteresowanie ich zyciem nie wyjdzie Ci na dobre. Zyj swoim, a ich problemy pozostaw im do rozwiazania. Tak bedzie lepiej dla wszystkich.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja dorzuc臋 swoje 3 gr
Anno, ja te偶 Anna..ja wesz艂am w tak膮 relacje bo s膮dzi艂am po sobie, by艂am z kim艣 pozna艂am kogos super wi臋c odesz艂am od tamtego 偶eby byc z tym z kim mi super....oczekiwa艂m tego samego.....tak si臋 nie sta艂o, zosta艂am kochank膮 na d艂ugie lata, porzucia艂m sw贸j nieudany zwi膮zek, mysla艂am 偶e tak zrobi ka偶dy, okaza艂o si臋 偶e nie....mo偶e naiwane moje myslenie by艂o ale uczciwe, wiedzia艂m 偶e on jest 偶onaty, ja by艂am w wieloletnim zwi膮zku kt贸ry sko艅czy艂am jka zacze艂am si臋 zadawa膰 z nim. Pi臋knie by艂o 7 lat!!! co roku "bra艂 rozw贸d" na koniec powiedzia艂 偶e ma mnie do艣c! Wiesz kim jestem teraz? WRAKIEM CZ艁OWIEKA, ja to wszystko traktowa艂m serio, tak jak ja bym postapi艂a, po 7 latach mnie ola艂, z 偶on膮 dalej si臋 nie rozwi贸d艂..... Kim jest ta kobieta kt贸ra wiedzia艂 o wszystkim, kim jest On 偶e przez 7 lat pozwoli艂 mi mie膰 nadziej臋? Wiesz w mojej histori to ja si臋 czuje najbardziej pokrzywdzona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja powiem lepiej
Jednocze艣nie mo偶na powiedzie膰, 偶e ty pr贸bujesz wyleczy膰 jakie艣 swoje problemy pisz膮c na forum. Jeste艣 pewnie zdradzan膮 偶on膮, kt贸ra uwa偶a si臋 za najlepsz膮 偶on臋 na 艣wiecie i uwa偶asz, 偶e to niesprawiedliwe, 偶e ta trzecia odbi艂a ci m臋偶a. A je艣li jeszcze nie jestes zdradzana, to boisz si臋, ze nied艂ugo mo偶esz by膰. Ca艂a ta dyskusja nie ma sensu. 呕ony zawsze b臋d膮 my艣la艂y, 偶e one to te swi臋te i idealne, cudowne stra偶niczki domowego ogniska, od ktorych facet odej艣膰 nie mo偶e bo tak je kocha. A kochanka to zawsze z艂a, interesowna suka. To s膮 dopiero schematy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wiolinka...
wierz - mialo byc. Sorry

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wiolinka...
DO A Ty Wiolinka masz problemy z...no to moje gratulacje:) Tak widac mialo byc

Udost臋pnij ten post

a ja powiem lepiej- tego typu wypowiedzi mam w... :) Ziej dalej nienawi艣ci膮 i 偶yj w b艂ogim przekonaniu, 偶e jestes niezast膮pion膮 kochank膮 :) Wiolinko- dzi臋kuje bardzo :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja powiem lepiej
Wiolinka O co ci chodzi z tym zainteresowaniem ich 偶yciem? Nie jestem jego kochank膮, bo on ma z艂膮 偶on臋. Jestem, a raczej by艂am z nim dlatego, bo go kocha艂am i kocham. Jednak by艂oby mi ci臋偶ej (tzn. mia艂abym skrupu艂y), gdyby jego 偶ona wed艂ug mnie i wed艂uyg moich standard贸w, by艂a dobr膮 偶on膮. Sama widzia艂am i on mi o tym m贸wi艂, 偶e nie by艂 z ni膮 szcz臋艣liwy. Naprawd臋 wierz mi, gdybym wiedzia艂a, 偶e si臋 kochaj膮 i ona go kocha i on jest z ni膮 szcz臋sliwy, to nie wesz艂abym z buciorami w ich ma艂偶e艅stwo. Je艣li chodzi o ocenianie, czy ty niczego nigdy nie oceniasz wed艂ug swoich kryteri贸w? Co艣 jest z艂e, co艣 jest dobre, co艣 艂adne a co艣 brzydkie. Ale takie jest tylko dla ciebie, bo inni mog膮 mie膰 inne zdanie. Je艣li kto艣 pyta ci臋 co my艣lisz na dany temat, to pewnie nic nie odpowiadasz, bo przeciez nie mo偶esz ocenia膰 - bo przecie偶 inni moga mie膰 odmienne zdanie.

Udost臋pnij ten post