Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila 12345

postinor duo

Polecane posty

Gość Kamila 12345

Witam w sobotę 23 sierpnia dostalam okres... we wtorek 26 kochalam sie z swoim chlopakiem i pękła nam gumka i on skonczyl we mnie...pękła nam po raz 1.... co prawda byla to koncowka okresu... po okolo 3h wzielam postinor duo i po 12 kolejna tabletke... czulamsie bardzo senna przez ten czas.. wczoraj 28sierpnia dostalam chyba dni plodne poniewaz leci mi sluz.. a zapowiadaly sie one na 1 wrzesien wedlugo kalendarza. mam regularny cykl 28 dni.. czy to ze leci sluz oznacza ze są dni podne i moze dojsc do zaplodnienia??? POMOCY:(

Gość Kamila 12345
jestem jeszcez dziewica. dni plodne mialy przyjsc 1 wrzesnia i czytalam ze plemniki mogą przezc od 3-5 dni.. a od 26 do 1 bylo by te 5 dni.. i do tego tabletka i uspokoilam sie ale ten sluz mnie zmylil i nie wiem co jest:( pomozcie..

Gość Kamilo wszystko
jest w porzadku. W ciaze napewno nie zaszlas. Nie zaszlabys nawet bez postinoru. Wzielas go to dobrze. Spij spokojnie .

Gość Kamilo wszystko
Acha i jeszcze dodam tylko ze po postinorze okres nie musi pojawic sie po 28 dniach . Moze przesunac sie znacznie albo do przodu ,albo do tylu. To tez normalne i nie panikuj. Zaserwowalas sobie babe hormonalna i moga dziac sie rozne smieszne rzeczy.:) Bez nerw :)

Gość młoda88
jeśli uprawiasz seks to chyba raczej na pewno nie jestes dziewicą