Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bejbi3333

pytanie do facetów...

Polecane posty

Gość Bejbi3333

Jak to właściwie jest.. Lubicie 'kończyć' w ustach kobiety?? mój facet sam odstawia moją głowę, gdy czuje że zbliża się 'ten' moment :o Czyżby nie chciał? Tylko dlaczego? Myślałam że to szczyt marzeń facetów :o

Gość Bejbi3333
haloo nie wstydzić się - mówić :)

Gość Bejbi3333
cholera, czyli sa tacy którzy lubiaą i tacy którzy nie :o

Gość Bejbi3333
:) niekoniecznie z ciekawości po prostu pytam.. Natknęłam się na topik jakieś 'zrozpaczonej' która to tego nie lubi, a facet ją namawia. Zauwazyłam że wiele kobiet ma ten problem.. U mnie jest na odwrót :o I zastanawiam się dlaczego mój facet o to nie 'prosi' Wstydzi się czegoś? :o

nie wiem czy się wstydzi ale słusznie zauważyłaś że wiele kobiet brzydzi się tego, twój ma szczęście ale nie chce skorzystać :):)

Gość Bejbi3333
no tak, czyli jeśli sama nie zapytam badź nie zrobię czegoś :) w tym kierunku to się nie dowiem :o tylko ze perspektywa takiej 'rozmowy' jakoś mi się nie widzi..

Gość Bejbi3333
że niby mam zapytać wprost? :o

Gość Marilynnnnnnn
bejbi jasne :)

przecież to naturalne że partnerzy na temat sexu powinni rozmawiać, unikniecie w ten sposób niedomówień itd itp bo może jest coś co on chce i go wkurza że Ty nie chcesz tego zrobić a Ty nawet nie wiesz o tym - porozmawiajcie

Gość Bejbi3333
:) dzieki, racja - rozmowa wprost będzie najlepszym wyjściem. Że powinno się rozmawiać wiadomo. Tylko czasem, niektóre tematy krępujące :o Mieliśmy dopiero kilka zbliżeń 'tego' typu więc sami rozumiecie... :)

no rozumiem ale skoro sypiacie ze sobą to rozmowa nie powinna być problemem musisz wyczuć chwile może w trakcie może tuż po ...... i powodzenia życzę