Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatooooo

Czy jest ktos, kto żaluje, ze zrobil sobie tatuaz?????

Polecane posty

Gość gość
Bez tatuażu zapomnialas byś o tym ?

i właśnie dlatego mam mieszane odczucia do tatuaży które coś znaczą.

Gość gość
zrobiłyście tatuaże i teraz musicie je chować pod ubraniami:D najlepiej chodzcie w kombinezonie jak tak sie oszpeciłyście

Gość gość
same piszecie że zakłądacie długie rękawy :D pilnujcie żeby widać nie było :D ja tatuaży nie mam, nie mój problem

Gość gość
ja mam wytatuowanego penisa swojego ex nad kością ogonową a w tle napis : Robert. Żałuje to mało powiedziane :(

Gość gość
Na żywo, załamka, bo się naćpaliśmy. Zresztą była impreza było ostro i na początku śmiałam się, ale teraz od 3 miesięcy nie jesteśmy ze sobą i doszło do mnie jak mam np uprawiac seks z nowym partnerem, albo co jak trafię do szpitala? :(

Gość gość
Ogolnie tatuaze przede wszystkim u kobiet nie sa dobrym pomyslem, niektorym dziewczynom sie wydaje, ze jak sobie napisza na stopie, czy na nadgarstku maly powielany cytat to, to jest fajne i dyskretne. A to jest tak kopiowane co dzien, ze az rzygac sie chce.... albo kotek na karku no prosze was i po ch... takie gó,,,na miec na ciele, nie lepiej byc w pelni naturalnym i przez to pieknym. Ale zdania sa podzielone ci co juz maja spaprana skóre powiedza, ze to jest extra, albo, ze sztuka... sory ale jaskólka, nutka, kotek etc ze sztuka nie ma nic wspolnego, a drugi powie na co mi to.

Muszę się zgodzić, że ludzie często nadużywają określenia sztuka, bo o ile niektóre tatuaże to prawdziwa sztuka, to cytat nią nie jest - raczej myślałabym o tym w kategoriach ozdoby.

Gość gość
i tak najlepsze sa tatuaze imienne 90% zwiazkow, malzenstw nie wytrzymuje ze soba wciaz powtarzaja tatuazysci. Sami jesli juz to proponuja tatuaz z imieniem matki lub dziecka...Jak ma sie kogos w sercu, jeszcze dodatkowo byl slub, obraczka na palcu to po ch... pisac bzdety na ciele, tak to juz robia niemoty zyciowe. Nie jestem bydlo, zeby musiec sie oznaczac.

Gość gość
Tatuaze imienne to żenada i nie ma dla mnie znaczenia tutaj status zwiazku.

Myślę, że to pełni taką samą funkcję jak obrączka...a że małżeństwa się rozpadają? No cóż...w tym wypadku tatuaż to najmniejszy problem.

Gość gość
tatuaz, a obraczka to dwie calkiem rozne kwestie....

Gość gość
widzialam tatuaze na ponad 50 letnich babach na plazy w Tajlandii.No na sflaczlym ramieniu czy posladku. Obojetnie czy chude czy grube- wygladaly oblesnie. A jak sobie to wyobraze za 20 lat...

Gość gość
Zadna modelka nie moze miec tatuazu np na ramionach, plecach i w ogole to po pierwsze. Ale jak ktos jest beznadziejny najczesciej jeszcze wywodzi sie z dziur, zobaczyl kawalek miasta i bedzie sie tatuowac, gdzie sie da bo nie ma czym przyciagnac ludzkiej uwagi. Aczkolwiek marne to przyciąganie... i papranie ciala gów ..nem na cale zycie.

Gość gość
Przeciez tatuaze to maja tylko kur ewki ze światka... kto przy zdrowych zmysłach niszczy skórę.

Gość gość
Ja zaluje, ze mam tatuaz od paru lat na ramieniu. Niestety durne gadki, ze mozna go zakryc innym to denne gadanie, bo tatuaz jest! a ja go miec nie chcę! Na usuniecie mnie nie stac, nie ma o tym mowy, zreszta czesto zostaja slady, wiec dzis moge juz tylko zalowac :(

przestał Ci się podobać czy po prostu ma jakieś znaczenie o którym wolisz nie pamiętać? :(

Gość gość
Ja bardzo zaluje, ze mam na plecach tatuaz, bo teraz wiem ze wyglada to u dziewczyny ordynarnie i nie oszukujmy sie "tanio" jakas elegancka, sexi sukienka i to juz nie to samo co cialo z klasa, natura, ale jest juz za pozno, przed znajomymi udaje ze mi sie podoba i ze wcale nie zaluje

Gość gość
wytatuowane cialo u dziewczyny wyglada fatalnie i kojarzyc sie bedzie zawsze na calym swiecie z d******arstwem

Gość gość
bazienka rokowalem w tobie nadzieje ale widze ze masz dziary czyli przepadlo

Gość gość
ja zrobilam tatuaz na koniec studiów, nad lędzwiami - my little pony, ale w czerni. niektorzy myslą "o jakies słodkie", ale dla mnie to duzo znaczy- co? niepowiem ;) duzo gadki ;p mam go juz 5 lat i mysle o następnym, na udzie. kiedys mi mowili: :jak dorosniesz, bedziesz zalowac. i co? jakos nie zaluje. i nawet cche teraz kolejne. nie uwazam ze to kicz (Zalezy co i jak zrobione) nie uwazam ze to oszpecanie. malo kto tez o nim wie, bo jest w takim miejscu ;p robie dziary dla siebie: tak samo jak maluje paznokcie, ide do fryzjera, farbuje wlosy i kupuje bizuterię. tatuaz jest mną i wyraza moja osobe. pamietajcie ze kazdy ma prawo zrobic ze swoim cialem co mu sie podoba. a co do kobiet i tatuazu- widzialam wiele razy kobiete w szpilkach, elegancką i np z tatuazem. albo z wytatuowanym calym przedramieniem (i to osoba na wysokim stanowisku)- moim zdaniem dodaje jej to charakteru i intryguje. dla mnei nie jest pustą laseczką która płacze bo paznokiec jej sie zlamal. naturalne piekno ;) hehehe, nie przesadzajcie ;)

Gość gość
ps. a Ci ktorzy wypowiadaja sie ze np to kur..y tykko robią itd to im wspolczuje. macie bardzo zawezone horyzonty i malo ludzi znacie. nie oceniaj czlowieka po kolorze skory, kolorze wlosow, ubraniach, kasie czy jej braku. to zalosne! i nie oceniaj po tatuazach. znam dziewczyny ktore spypiaja z kim popadnie i tatuazy nie maja: uwazaja ze naturlane piekno jest najwazniejsze ;) sauny, masaze, mnostwo kosmetyków ;) mnie malo kto w ogole podejrzewalby o to ze mam tatuaz bo "nie pasuje do tego". co to znaczy - nie wiem.. cholerne stereotypy ;/

Gość gość
To wygląda jak sukienka