Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nie wytrzymuję

Co zrobić,żeby on przestał pić?Nie chcę,żeby umarł

Polecane posty

Gość już nie wytrzymuję

Mój ojciec jest alkoholikiem,ostatnio pije codziennie,nawet przed pracą.Do tego ma nadciśnienie,a w jego rodzinie często były wylewy.Nie chce sie leczyć,nie widzi swojego problemu.Wstępnie zgodził się na zaszycie,ale lekarz powiedział,że to może nawet zabić człowieka jak się napije,inni twierdzą,że nic nie działa.Czytałam też,że to powoduje myśli samobójcze.Boje się o niego,co robić? :(

Gość ty dla ojca nie zrobisz nic
natomiast jeśli i ty jesteś współuzalezniona to mozesz sobie pomóc zgłaszając się np. do CIK-u

Gość już nie wytrzymuję
Muszę coś zrobić,przecież nie będę bezczynnie patrzeć jak siebie i nas wszystkich wykańcza :( Znalazłam jakieś tabletki Kudzu Root,może ktoś miał z nimi do czynienia?

Droga autorko.....z tym zaszycie to nie jest tak do konca prawda jak słyszałaś.....jesli ktos sie napije bedac zaszytym to nie umiera :o tylko zwija sie z bólu......:o

Gość już nie wytrzymuję
Jęczę w nocy do rury od kaloryfera żeby sąsiad z dołu obudził się i pomyślał z zazdrością, że właśnie uprawiam seks

Podszywaczom dziekujemy...................................................

Gość już nie wytrzymuję
No to już nie wiem,namawiać go na wszywkę czy nie?

Gość dddddddd
ile masz lat autorko? Czy masz jakies informacje na temat alkoholizmu? Bez wiedzy i znajomosci mechanizmow nie zrobisz nic, absolutnie nic, nie bedziesz w stanie poprostu! To jest powazna choroba niestety. Powinnas przede wszystkim zaczac od zdobucia jak najwiecej informacji na ten temat. Dowiesz sie wtedy, ze tak naprawde nie mozesz zrobic praktycznie nic... Koniecznie poczytaj lub porozmawiaj z lekarzem od uzaleznien, w jakiejs poradni. To jest niestety bardzo ciezka choroba :(

Gość 84truski
idz do lekarza powiedz jaka sprawa i niech ci zapisze tabletki na alkohol

Gość draz wymiata
:D:D z tekstem

Gość już nie wytrzymuję
Mam 20 lat,dużo wiem na temat alkoholizmu,moja mama cały czas jest w kontakcie z psychiatrą,przepisywał już tabletki,po których niby powinno się wymiotować jak się wypije alkohol,ale nie działały.Zjadł kiedyś 4 na raz i nic