Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veva1

śniła wam się własna śmierć?

Polecane posty

Gość veva1

miałam dziś sen że jade samochodem i mam czołowke, mówie wam to było takie realistyczne, czułam że odchodze, aż sie obudziłam :O

Gość a udław sie pierdoło
tymi swoimi gównami!

Dlaczego zle mi zyczysz?? Czy skrywdzilem Ciebie, albo bliska ci osobe? Czy przeze mnie cierpiales/cierpialas piszac nieprzeczytane przez nikogo listy milosne? Czy to ja zabranialem ci ogladac muminkow jak bylas dzieckiem? Czy to ja smialem sie z twojej twarzy w podstawowce? Nie, nie ja. Wiec nie krzywdz mnie, dobra istota, w tobie tez jest dobra...

Gość veva1
pierdoło w poniedziałek zaczyna sie szkoła, spakuj tornister w serduszka i trampki do wora

Gość gorzej snił mi sie wlasny
ślub! koszmar! :o

kiedyś jakiś facet(żołnierz) chciał mnie zabić- byłam w jakiejś piwnicy i czułam że nie ma ratunku i za chwile mnie zabije :o brrrrr ale się obudziłam tj. zmieniłam sen :) w krytycznych momentach zdaje sobie sprawę z tego że śpie i zmieniam sen :)

Gość
mnie się czasem śni, że się topię :/ a parę razy śniło mi się, że poszłam do piekła ale to akurat było cool :D

Gość
aaa i jeszcze miałam sny, że do mnie strzelają, np w brzuch, a ja nadal żyję O__o

Gość veva1
kiedys mialam sen że idę ulicą i gośc do mnie podlatuje z nożem, czułam jak mi przejeżdza ostrzem ramieniu , WOW

Gość veva1
nie wiem jak wy , ale najgorsze jest to że ja czuje ból w tych snach

Gość
no właśnie kiedyś się bałam, teraz nie. ale - boję się ciemnych głębokich zbiorników wodnych, pojawia się to w moich koszmarach sennych, albo puste głębokie baseny :/ na jawie mam też coś w stylu lęku przestrzeni, czyli jak stoję np na wąskim molo, a na około woda tylko to dostaję zawrotów głowy. może dlatego to wszystko, najgorsze są te mega głębokie baseny z ciemną wodą :/

śni mi się też bardzo często że spadam z dużej wysokości na ziemie- nienawidze tego :o w zderzeniu z ziemną czuję taki okropny ból żeber .... Lubie się topić bo zmienia mi się to w nurkowanie :)