Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneroxidka od dzis

AKNEROXID L,znasz?,używasz?

Polecane posty

Gość aneroxidka od dzis

Hej, Dzisiaj Pani dermatolog przepisala mi aneroxid L,uzywal ktos? pomogl? mam pare pytan zwiazanych z nim.. mianowicie za pomoca czego go nanosicie na skore? na cala czy tylko na "pryszcze"? wybiela skore? na ulotce jest napisane,ze nie mozna korzystac ze slonca w czasie "kuracji" ani solarium" jednak ja mam pytanie (lubie sie przejsc raz na tydzien na solarium,dla wlasnego samopoczucia i karnacji) czy zaszkodzi pojscie na solarium? jak np nie bede go stosowac z 12h od wizyty na 5-10min w solarium? poza tym czym go zmywacie? podzielcie sie swoimi doswiadczeniami,pozdrawiam

Gość ja używałam
Bardzo pomógł. Na początku używałam co 2- 3 dni, bo trochę podrażnił mi cerę, a mam wrażliwą. Nakładałam normalnie palcami, a zmywałam wodą z kranu, potem krem nawilżający do cery tłustej Effaclar z la roche. Na solarium bym się bała iść. A gdybym musiała to bym się posmarowała na twarzy kremem z dużym filtrem. Albo na takie, gdzie można wyłączyć lampy nad twarzą. Skóry nie wybielił, ale wyblakły wszystkie przebarwienia i ślady po pryszczach.

Gość aneroxidka od dzis
Dziekuje Ci serdecznie 🌼 za odpowiedz ! bardzo mi pomogl :) jednak wlasnie kiedy mi chodizlo tylko i wylacznie o twarz c do solarium,ze zwgledu na to,ze sie troche opale z polaczeniem pozniej pudrem moja twarz wyglada normalnie .. ale jak ten specyfik pomoze to (skoro mowisz,ze slady wybielil) moze nie bede potrzebowala :) dziekuje jeszcze raz

Gość aneroxidka od dzis
a ten krem mniej wiecej w jakiej cenie jest z la roche? wlasnie ie moge sobie nigdy dobrac odpowiedniego kremu,cere mam mieszana,czasami sucha czasami tlusta.. a krem przydalby sie zwlaszcza na noc jednak nawilzajacy.. w dzien sie swiece a wieczorem gdy zmyje makijaz itd mam nawet naciagnieta skore jednak nie moge dobrac sobie odpiwidniego kremu.. jedne wrecz "wysuszaja" a sa nawilazajce do cery no tlustej i mieszanej a niektore takie tluste ze az czuje tlusta warstwe na twarzy.. i zostalam osttanio przy zwyklym nivea soft.. bo zwykla nivea jest dla mnie za tlusta..

Gość ja używałam
ten la roche effaclar kosztuje ok. 40 zł, stosuję go na dzień, bo świetnie matuje twarz na kilka godzin, w ogóle się nie błyszczę! A na noc stosuję nawilżający krem Emolium ok. 20 zł, nie jest tłusty, a dobrze i głęboko nawilża i odżywia

Gość aneroxidka od dzis
a ten Emolium to z jakiej firmy? :)

Gość kangur
Ja tez od dzis stosuje Akneroxid L,mam nadzieje ze mi pomoze!A po jakim czasie zaczynaja schodzic pryszcze z plecow??

Gość ladydove
Witam, ja stosowałam akneroxid L przez 4 miesiące, ładnie wybielił mi przebarwienia, niestety trądzik mi się nasilał (nie przez Akneroxid) i dermatolog zmieniła mi kurację na Aknenormin, i przy tym nie moge używać Akneroxidu, dlatego też jeśli był by ktoś chętny sprzedam nowe opakowanie, nieotwierane akneroxidu L. (Kupiłam na zapas i żałuję;)) chętnych proszę o kontakt na maila ladydove111@gmail.com