Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaccialo miseie koclzyka

narosl na uchu przebite ucho halooooo

Polecane posty

Gość zaccialo miseie koclzyka

czesc wam przebilam sobie ponad miesiac temu ucho,jakby to powiedziec w miejscu nie na uchu tylko w chrzastce tej najtwardszej jak wkladamy wacika do ucha by wyczyscic ucho to ocieramy sie o ta chrzastke wacikiem i tl walsnie tam,super mi sie gilo nie bolallo itd jednak jakies 2tyg temu zmienilam sobie kolczyka nie saa oczywiscie tylko u tej babki co mi robila i pozniej zrobila mi sie jakby taka malenka narosl moze ma z 2mm srednicy,to jest jakby ropa zaszlo takie wypukle male jakby taki odcisk w tym miejscu gdzie mam kolczyk jednak nie przeszkadza to ani mnie nie boli tylko zle wyglada.. przebilam do igla zeby zobaczyc lub wycisnac i niebardzo mnie bolalo,krew leciala a nie bylo zadnj ropy ani nic no i tak z ydzien sie z tym mecze i nie schodzi.. przemywam,smaruje alantanem nie wiecie jak sie tego pozbyc?

Gość salsakatarinkaa
jak ja przebiłam ucho też w chrząstce, ale sama, z 8 lat temu w LO to też mi się taka narośl zrobiła, mam ją do dziś, mimo że kolczyka tam nie noszę od czasu skończenia studiów :) Właściwie o niej zapomniałam już, teraz ty mi przypomniałaś. Obmacałam i dalej tam jest. Myślę że nie masz się czym martwić.

Gość Czy moge też
Ja też mam coś takiego przebilam ucho 3 misiące temu nie wiem co to jest i jak sie tego pozbyć ale też na to zewam ;D

Gość to jest blizna
ja też to mam, to jest zbliznowacenie tkanki i nie zniknie

Ja też cos takiego miałam poszłam do przychodni i lekarz chirurg usuną mi to przy miejscowym znieczleniu:)

Gość i po kłopocie
hej:) Ja tez to mam juz 2 lata , ale przeszkadza mi to strasznie bo brzydko to wyglada. wiec poszlam dzis z tym do lekarza(w koncu sie zebralam:P )i laryngolog skierowal mnie do szpitala na usuniecie;) i w paitek nareszcie sie pozbede mojego "przyjaciela" hehe. wiec jesli wy tez sie z tym dobrze nie czujecie to lepiej isc i usunac to i miec z bani:PPP pozdrawiam