Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dolores G

On Strzelec, Ja Panna, charaktery, proszę doradźcie !!

Polecane posty

Gość Dolores G

Witajcie, Jestem z chlopakiem spod znaku Strzelca, ja jest Panna. Związek poważny, bardzo się kochamy, super seks, etc. Jednak często wybuchają sprzeczki i kłótnie, które wynikają z mojej zazdrośći, zaborczości i chęci kontroli. Przyznaję się, że jestem zazdrosna o swojego mężczyznę, jest bardzo przystojny, podoba się kobietom. Wiem, że Strzelce mają duże poczucie wolności i niezależności, lubią się bawić i flirtować , są podatni na hazard i nałogi. Proszę powiedzcie, jak nie być zazdrosną, a raczej jak radzić sobie z tym uczuciem ? Gdzie jest ta granica jego wolności ??? Czy są tutaj kobiety będące w zwiazku z mężczyzną spod znaku Strzelca ? Co możesz powiedzieć o jego charakterze ? Co lubi, a co go irytuje w Twojej osobie ? O co się najczęściej kłócicie ? Jak jesteś mężczyzną Strzlecem, proszę powiedz, co Cie najbardziej irytuję w kobietach ? Jesteś Strzlecem, zdradzasz swoją dziewczynę, myślsz o innych kobietach ? Czy tolerowaćjego flirty, bo Strzelce takie są, jak wynika z ich horoskopów ? Proszę o wypowiedzi, D.G

Gość Dolores G
Lubię penetrować ręką aż po łokieć jelito grube starego knura, który leży na stole operacyjnym u mojego kolegi, weterynarza-psychopaty Anatola. Doznaję wtedy silnych skurczów prawego sutka, co powoduje liczne omdlenia i bezwiedne oddawanie moczu przez pracownice Urzędu Skarbowego w Zgorzelcu.:classic_cool:

Gość Dolores G
uppp, please !