Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paprys

pochwalcie się kobiety swoją wiedzą, czy tu są kobiety które potrafią ?

Polecane posty

Gość paprys

- murować - tynkować - układać glazurę i terakotę - spawać lub lutować spoiwem albo cyną - układać podłogi panelowe lub klepkowe - ukłdać izolacje poziome i pionowe - zgrzewać rurki PCV lub gwintować stalowe - a może pani dekarz się nawet odezwie ?

Gość Piotruś Ban strikes back
To wyrzeźbij sobie analne dildo :classic_cool: Nareszcie poczujesz miłość której ci tak brakuje 😭

Gość pindecka dwa
kobietom to niepotrzebne

Draż ---- niewielki domek z cegielek dalybysmy rade zbudowac:p baby tez potrafia byc samodzielne :p a co wy myslicie, ze my to od czego ejstesmy ?

Gość Piotruś Ban strikes back
Nie brakuje ci bo już sobie wyrzeźbiłaś murzyńską kiełbase :D

Gość to chyba umiejętnościami
a nie wiedzą :D

Gość grraaaaauuu
Po co mam umieć ?? Faceta mam od tego :-p :-D

Gość salsakatarinkaa
Ja jako kobieta wiem na przykład że wpsółczynnik odchylenia pionowego w oscyloskopie to stosunek napięcia miedzyszczytowego do długości odchylenia wywołanego przez to napięcie. Umiem też tynkować, murować, a ostatnio wykafelkowałam schody.

Piotruś Ban strikes back ----nie bo mam zywy okaz u swojego partnera, nie potrzebna mi derwniana zabawka, a Ty nie masz wiec tu siedzisz i wcinasz sie w babskie rozmowki , zamiast wyjsc wieczorem na jakies piwo i poderwac jakas laske , albo zajc sie zona jesli juz masz.

Gość b-w
a zaden to problem dla mnie panie paprys, na miejsce dekarza wtawie elektryka i spelniam wszystkie panskie punkty

Gość potrafie
pierwsze piec pkt:)

Gość no ja nie mogę jak to czytam
Dlaczego wymagasz tylko od kobiet? Może niech się mężczyźni pochwalą czy potrafią: - wstać do dziecka 60 razy w nocy kiedy żona śpi obok i nawet nie słyszy, że dziecko płacze, - wysprzątać tak mieszkanie, żeby pyłka kurzu nie było, - robić jednocześnie cztery różne rzeczy, - pamiętać o każdej rocznicy ślubu, urodzinach itd., - pamiętać żeby podlać kwiaty, - obiecać, że zrobi coś za godzinę i to rzeczywiście zrobić, - powiesić równo firanki, - przed świętami stać trzy dni bez przerwy w kuchni przy garach a potem jeszcze całą chałupę wysprzątać i ubrać choinkę, - posprzątać po tym remoncie, który robi autor topiku I cała masa innych typowo kobiecych zadań, o których 90 % facetów nie ma pojęcia. Dlaczego od kobiet wymaga się, żeby wiedziały i potrafiły wszystko, a jak facet czegoś nie umie to się macha ręką i mówi się \"to przecież facet\".

Gość a taka jedna
Który z panów zrobił sweterek na drutach albo piękną serwetę szydełkiem? :O

Gość hahahihi
a ja umiem lutować - szczególnie prawym piersiowym :P

Gość ja potrafie prawie
wszystkie te zreczy ktore wymieniles plus te ktore wymienila kolezanka nade mna - wstawanie do dziecka gotowanie sprzatanie:) Dodatkowo uwielbiam seks i tak sobie czasem mysle ze mojemu to trafilam sie jak slepej kurze ziarnko :)

Gość ja potrafie prawie
powiem ci ze niewielu:)

Gość ja potrafie prawie
dodam jeszcze ze pracuje zawodowo calkiem dobrze zarabiajac a firma meza egzystuje doskonale... dziekui moim pomyslom:) jak sie chwalic to sie chwalic dodatkowo jestem ladna mila i uczynna - plytki rodzinie i sasiada klade gratis :)

Gość rabarbar z szynką
osobiście nie kładę, ale potrafię, nadzoruję tych co to robią...i myślą, ze jak babka jest inż to mogą jej wszystko wcisnąć, ze jest dobrze zrobione :O

z tego co paprys wymienil wlascie wszystko lacznie z dekarka ......napisalem prawie bo nigdy nie interesowalo mnie spawanie wiec sila rzeczy nie potrafie :O... :)

Gość rabarbar z szynką
a Ty umiesz piec zajebiste ciasta autorze?

Gość ja potrafie prawie
a tak w ogole paprys to mamy sie chwalic wiedza czy umiejetnosciami ---- bo na razie to pochwalilam sie umiejetnosciami ---ale jesli chcesz wiedza tez moge:) a generalnie prawda jest taka ze do niewielu rzeczy jestescie nam panowie potrzebni:)