Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gustowna mucha

Zapragnęłam być matką!

Polecane posty

Gość gustowna mucha

Mam 31 lat, 6 lat po ślubie i odezwał się we mnie instynkt macierzyński. Zaczęliśmy się starać i mam nadzieję, że długo nam to nie zajmie.

Gość no to przesadziłas
jakby nie było juz czas,stara doopa z ciebie

Gość gustowna mucha
a tam stara dupa, wcześniej nie chcieliśmy, dopiero teraz stwierdziliśmy, że czas najwyższy.

Gość no i w sam raz
zycze powodzenia.:)

Gość no to przesadziłas
rozumiem,powodzonka 🖐️

Gość rozumieszsssss
31 lat i stara a jak ma ją po 17-19 lat to dla mnie są gówniary bez konkretnej przyszlości którym dupa przesłoniła rozum, a jeszcze jak ma 19-20 lat i już dwoje dzieci to już całkiem dupa przekręciła się na miejsce rozumu

po przeczytaniu ostatniego postu chciałam tylko napisać ze nie prawdą jest ze nastoletnie matki nie mają konkretnej przyszłosci.Mam znajoną która zaszła kilka lat temu w ciązę mając 16-17 latmoze nie było lekko ale dzisiaj jest świetną Pania psycholog,pracujaca z dziecmi.Jest młoda dziecko ma juz odchowane mogą wszedzie z nią (córka)pojechać.Wczesne macieżyństwo takze ma plusy.

Gość 1234567890la
Ciekawa sprawa jak to sporo kontrowersji budzi wiek cudzych rodziców/kandydatów na cudzych rodziców!?! Czemu 31 lat miałoby być źle? Dlaczego 17-19 za wcześnie? Mucho gustowna - życzę Ci zdrowiśkiego dzieciaczka. Mamy-nastolaty - życzę Wam spotykania w życiu osób nie mniej od Was dojrzałych. Pozdrawiam.