Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisisisisisisi

BÓLE PIERSI

Polecane posty

Gość sisisisisisisi

Czy macie jakieś sprawdzone sposoby na bóle piersi przed okresem? I czy ten czas jest już niepłodny? Pozdrawiam :classic_cool:

Gość profilaktyka
ja zmienilam tabletki na niezatrzymujace wode. to jeden sposob jesli bierzesz tabletki. a inny to jest taki ziolowy preparat do kupienia bez recepty w aptece. nie pamietam nazwy, ale na pewno ci gin powie. dziala calkiem niezle. mozna tez postarac sie innych sposobow pozwalajacych unknac zatrzymywania wody w organizmie.

Ja miałam kiedyś bóle piersi przed okresem, potem brałam jakiś czas tabletki antykoncepcyjne i po odstawieniu bóle całkowicie przeszły. =] Nie mówiąc o bólu brzucha podczas okresów. Czasami było tak kiepsko że chodzić z bólu nie umiałam, teraz jest całkiem znośnie, jedna nospa i po sprawie.

Gość sisisisisisisi
A, dzięki kobietki:) a czy ten czas można uznać za niepłodny?

Gość o matko huto
opieranie sie na bolu piersi jako na sposobie okreslenia nieplodnosci? hahaha nie bylyby potrzebne zadne tabletki, plastry ani gumki :) dziewczyno zanim wezmiesz sie za seks poczytaj troche o wlasnej fizjologii bo opada mi wszystko jak ktos zadaje takie pytanie i jeszcze zamierza opierac sie na wypowiedziach z forum a potem placz i bladanie o to jak usunac ciaze zalosne do ksiazek!!!!!!!!!!!!!!!

Gość sisisisisisisi
Hm, nie mam zamiaru kochać się bez zabezpieczenia czy też z w te dni. Po prostu mnie to ciekawi, czytałam i nawet słyszałam na lekcji biologii dawno temu, że po owulacji następuje okres niepłodny, a także że po owulacji, przed następną miesiączką występują m.in. bóle piersi- chciałam się czegoś dowiedzieć na ten temat. A Ty się nie podniecaj tak niezdrowo od razu :]

Gość o matko huto
jak sie chcesz czegoś dowiedziec to poszukaj w wiarygodnym zrodle (ksiazki, specjalne opracowania medyczne) bo na forum to sie mozesz różnych rzeczy dowiedziec i nikt nie wezmie za to odpowiedzialnosci.

Gość sisisisisisisi
Dzięki za bezcenną radę;)