Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany mąż 12123

Kryzys małżeński

Polecane posty

Niestety, różne rzeczy można sobie przysięgać, ale miłość do końca życia - to już hipokryzja... miłości się nie da obiecać. Póki jest szansa trzeba walczyć, czasami trzeba sobie odpuścić i pójść własną drogą, dla swojego dobra i dobra dziecka. To po prostu jest zwykłe zauroczenie, każdemu się przytrafia. Jeśli kobieta mimo tego nie zdradziła, to chyba warto ratować małżeństwo. Widać ona zdaje sobie sprawę, że to nie ma sensu i nie brnie dalej.

Gość 4f4fr
''Moje Panie - wiem, że każda z Was jest inna - jak facet pisze, że kobiety to lub tamto to czesto przejaw szowinistycznego humorku lub zaległości na serduszku - lub jedno i drugie'' HOLERA JASNA CZEMU KOBIETY TEGO NIE WIEDZ Ą jak jakas laske facet zdradzi to zaras krzyczą ze ''kazdy facet zdradza'',''niema wiernyh facetów'' albo ''faceci nie potrafia kohać'' widać popaprany bardziej jest rozgarniety od wiekrzosci kafeteriuszek BO NIE UOGULNIA!!!!!!!!!!! ALE NAJŁATWIEJ JAK SIE TRAFI NA HAMA ŻE WSZYSCY FACECI SA TACY SAMI!!!

Gość drogi 4f4fr
a nie przyszlo ci do glowy, ze kobiety piszac "każdy facet zdradzi" itp. tak naprawdę w to nie wierzą?:o

Gość 4f4fr
nieno wsumie tak ale nie lubie uogulniej-z kazdej strony i faceta i kobiety..... bo powino sie rozpozadzac pod kątem CZŁOWIEK zły/dobry a nie kobieta/ meżczyzna

A przy okazji: jak to się sprawdza ten cykl siedmioletni w związkach. Jak w zegarku po tym czasie przychodzi kryzys. Autorze topiku - byle nie separacja, bo to będzie samobój. Raczej więcej czułości, ale i stanowczości, a nie desperackich pytań "co on ma, czego ja nie mam". Jesteś mężczyzną, za którego wyszła i bądź zdecydowany i konsekwetny. Postaw sprawę jasno - jeśli Cię zdradzi, to będzie koniec. Niech wie, że zauroczenie nie jest żadnym wytłumaczeniem.

Gość mati28
...niedziela godz. 19 z minutami moja żona zapłakana leży w sypiali, pytam się czy sie napije się czegoś może kawę, zioła. Ona podnosi głowę pyta sie mnie jako swojego (przyjaciela bo między nami były takie relacje) co ma robić bo już nie wie.....ja jej odpowiedziałem ....rób to co ci mówi SERCE ps. wtrącam to dal tych co zastanawiają się nad stwierdzeniem "co ludzie powiedzą"... ..też uważam ze każdy powinien mieć godność i honor...nawet ten kochający mąż. pozdro.

Gość 4f4fr
drogi 4f4fr to pokiego one tak piszą?????

Ide przyjaciółce rozmasować plecki... przyniosła olejki eteryczne :) Bedzie milutko i cieplutko :)

Gość 4f4fr
mati28 tjaaa wiesz kobierty i tak ci udowodnią że to twoja wina i ty ja do tego zmusiłeś...

Gość 4f4fr ty popatrz na siebie
bo sam zachowujesz sie jak szczeniak pisząc takie bzdury.:o

Gość 4f4fr
Energiczna Trzydziestolatka jesteś super kobitka-pisałaś kiedys że cie maz zostawił dla innej mimo to nie uogulniasz jestes super złoty medal z pekinu dla ciebie :)

Gość 4f4fr
4f4fr ty popatrz na siebie spokojnie ironizuje ale czesto tak jest na kafe... kobieta pisze ze zdradziła a inne ze jej czegos w zwiasku brakuje i to wina jej faceta

Gość mati28
...bezcelowe są dyskusje na temat kobiet i facetów są dobre kobiety i są złe, tak samo z facetami są dobrzy i źli.

Gość 4f4fr
...bezcelowe są dyskusje na temat kobiet i facetów są dobre kobiety i są złe, tak samo z facetami są dobrzy i źli. tak ...bezcelowe są dyskusje na temat kobiet i facetów są dobre kobiety i są złe, tak samo z facetami są dobrzy i źli. taak ...bezcelowe są dyskusje na temat kobiet i facetów są dobre kobiety i są złe, tak samo z facetami są dobrzy i źli. TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK! I TEGO SIE TRZYMAJMY!!!! BEZTRONOSCI PLCIOWEJ!!!

Gość a jak powiem inaczej
nie ma ludzi calkowicie złych i calkowicie dobrych. :classic_cool:🖐️

14:15 4f4fr Energiczna Trzydziestolatka jesteś super kobitka-pisałaś kiedys że cie maz zostawił dla innej mimo to nie uogulniasz jestes super złoty medal z pekinu dla ciebie Nie miałam nigdy męża, co więcej - nie czuję najmniejszej potrzeby formalizacji związku małżeństwem. Natomiast byłam w wieloletnim związku z mężczyzną, którego można rzec, że traktowałam jak męża - i który zostawił mnie dla mężatki. Nie uogólniam (a raczej staram się - jednak nie do końca to wychodzi), bo jestem obserwatorem życia. Ludzie bywają dobrzy i źli, mądrzy i głupi, zardani i nie - ale cechy te, wedle mych obserwacji, nie zależą od płci.

Gość 4f4fr
sorka :) pomylilem cie zkims ale tego sie trzymajmy NIE GENERALIZOWANIU!:)

Gość CZZS
UPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

Gość załamana gg
przeżywam wielki smutek i ogromna rozpacz w sercu...nie potrafie juz zyc normalnie,mam deresje i silna nerwice...kocham męza ale...panicznie sie go boje!nie!nie bije mnie....poprostu jest bardzo wybuchowy,nerwowy........znerwicowany.to przez niego mam te wszystkie choroby,ciągłe lękiniepokój,boje sie tylko czekam jaki wroci z pracy z jakim humorem,nie moge spac,co ja mam zrobic??????????/// prosze doradzcie!!!!!!!kocham męża ,

Gość ejże
załamana gg współczuję Ci nie wiem jak długo z nim jesteś ale uwierz że lepiej dla Ciebie jeśli go zostawisz.Lepiej nie będzie~!przeszłam przez TO

Gość ejże
macie dzieci?załamana gg

Gość glos rozsadku
Zalamana- postaramy sie z predatorka odpowiedziec na Twoje pytania odnosnie przemocy i tej fizycznej i tej psychicznej, w temacie, ktory predatorka ma zalozyc. pozdr.

Gość załamana gg
tak, mam córeczke 1,5 roczku, z mężem jestem 6 lat po ślubie

Gość załamana gg
do :ejże: piszesz,ze lepiej bedzie jak go zostawie..ale to nie jest takie proste bo ja go kocham,pomimo tego ,ze sie z nim męcze,nie wiem co mam zrobic,a co z dzieckiem?!