Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany mąż 12123

Kryzys małżeński

Polecane posty

Gość no wlasnie dla niektorych
uciekanie z podkulonym ogonem przed problemami to "zachowanie godności". :o

Gość rogacz rogacz rogacz rogacz
i cale się nie dziwię żonie rogacza, to facet bez jaj :D no a teraz idź dalej rozmawiać :D:D:D

Gość exs....................
Masz rację trzeba wyjśc z podniesioną głową stanąć na podium dla zwycięzcy jak w sporcie....

no i facet powalczy, powalczy, może nawet wywalczy...i co dalej? Z jednej strony on nie zapomni tego, ze jego zona wolała innego, ciągle sie będzie ogladać za siebie, zacznie jej sprawdzać komórkę, gg, pocztę, itd., z drugiej strony ona odwracając sie do niego plecami bedzie dalej marzyć o tamtym. \"Co on ma takiego, czego ja nie mam?\" . proste. To nie jego skarpetki walają się po ziemi, to nie on krzywi się, bo zupa jest niedosolona,za to on jej mówi, że jest najcudowniejszą kobieta na świecie...Te wszystkie bzdurki, które dla kobiet są ważne :)

Gość exs....................
zachowaj swą godnośc nie uciekaj -żyj dla MILOSCI -walcz o nią....bo sępy tylko czekają aż powinie się noga nie daj się zwariować....

Gość 4f4fr
koorwa ikobiety maja czelnosc mowic ze kazdy facet zdradzi predej czy puzniej jak nadazy sie okazja hipokrytki!!!!!!!!!!!

kyyrene znam nie jeden zwiazek po ciezkim kryzysie, uwierz, mozna tworzyc szczesliwe malzenstwo po czyms takim

Gość 4f4fr
poczuja motyla w brzuhu dla jakiegos brudasa i leca jak dlugie za jego ogonem i to ponoc faceci nie potrafia kochac

moja ciotka (mamy siostra) kiedys sie zauroczyla i zdradzila... sa szczesliwym malzenstwem mimo to do dzis, z 26letnim stazem

Gość 4f4fr
OCZYWISCIE ONE WSZYSTKIE MIALY SLUSZNY POWUD TO WINA FACETOW....NO POWIECIE TO KAFETERIUSZKI..... BO FACECI TO ZLI LUDZIE I ITAK ZDRADZA A JAK NIE ZDRADZA TO ZMUSZA SWOJA KOBIETE DO ZDRADY :/

Gość do 4f4fr
nie rob tu off-topu. jak chcesz ciagnac swoj temat to zaloz osobny topic. 🖐️

Gość ktoś111111111
agawa1977 czytasz to ????

Gość skkskaaaaa
Nie godność a tchórzostwo???? Uciekanie z podkulonym ogonem???? A co dla was w takich razie jest godnością: łaszenie się do żony jak zbity pies, przekonywanie jej, żeby zostałam, płakanie w rękaw, a może mały szantażyk, bo "mam raka" albo coś w ten deseń???? Jak ktoś kogoś już nie chce to nie chce. I dziecko nie powinno też oglądać słabości swojego ojca, dramatycznych próśb, obietnic i czego tam jeszcze. Jak się dzbanek rozbił, to się go już nie poskleja.

Gość mati28
..małżeństwa nie można traktować przedmiotowo...małżeństwo nas zobowiązuje...jest to świadomy wybór, konsekwencji jaki on niesie...na poznawanie i szukanie partnerów jest czas przed ślubem, a nie wtedy gdy jest rodzina....moje myślenie jest bardzo proste wręcz "łopatologiczne" ale tak ja to widzę.

Pewnie - lepiej, zeby dziecko zamiast patrzeć na uczuciowość ojca patrzałao na rozwód rodziców - puknij się w główkę.

Gość skkskaaaaa
Tchórzostwem to jest odwlekanie za wszelką ceną konfrontacji z tym co nieuchronne. A pan autor najwyraźniej nie skonfrontował się jeszcze dostatecznie z myślą, że rozwaliło mu się małżeństwo.

Gość 4f4fr
nie nie zdradzila lae wkooorwia mnie gadanie kobiet na kafe ze kazdy facet zdradzi,facet to zwierze,facet nie potrafi kohac a swoih win kobiety nie widza .... bo one to robia z winy facetow taaaaa ps.sory za bledy ale kooooorwice mnie wziela koooooooolorwaaaaaa

Gość skkskaaaaa
Uczuciowość ojca??? łaszenie się i skomlenie????

Gość skkskaaaaa
I tak, rozwód czasami jest lepszy, zapewniam cię. I wiem co mówię.

Rozwód potrafi być mniejszym złem dla dziecka, zwłaszcza, jeżeli rodzice są w stanie jeszcze się dogadać w kwestiach opieki. Natomiast spoglądanie na to, jak obie strony się męczą...:o

Gość skskkaaaa jasne
cos nam nie wychodzi, popsulo sie itp. to od razu sobie odpuszczamy. przy takim rozumowaniu kiepsko byloby na tym swiecie. :o🖐️

skkskaaaaa - a co powiesz na przyklady malzenstw ktore przetrwaly takie krzyzysy?

Gość skkskaaaaa
Patrzenie jak się żrą rodzice to jest trauma na całe życie, tak samo jak oglądanie rodzica na kolanach przed drugim. Mnie się kiedyś tak świat zawalił. Jako dziecku. Dlatego wiem, co mówię. Nigdy nie wybaczyłam braku odwagi i godności.