Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urocza___

problem z oddaniem stolca gdy......

Polecane posty

Gość urocza___

w domu oddaje normalnie stolec. mieszkakm z mama i niezbyt przeszkadza mi sie gdy ona sie kreci obok lazienki. jednak gdy gdzies pojade, do znajomych czy rodziny to... no wlasnie.nie umiem, nawet, gdy jestem sama w domu . krepuje sie!!! musze brac wtedy mase tabletek przeczyszczajacych! ostatnio bylam u znajomych tydzien. po 5 dniach spuchnietego napchanego brzycha wzielam ponad pol opakowania tabletek przeczyszczajacych,. to straszne. w centrach hadnlowych rowniez. wiem ze chce, staram sie relaksowac. ale mnie cos trzyma. moglabym tak cale lata, gdybym nie mieszkala w domu albo gdzies w hotelu ale tylko z mama. nie wiem czemu tak jest!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość czkz
ile masz lat?

Gość urocza___
18 a czy to ma jakies znaczenie???????

Gość zdarza się czasami
a generalnie z jakiego powodu odczuwasz dyskomfort poza domem? że ktoś usłyszy, wejdzie czy co? też tak kiedyś miałam, istny koszmar, ale po latach różnych wycieczek, na których się męczyłam, nie mam większego problemu. i nie radzę faszerować się tabletkami - latem wystarczy zjeść trochę czereśni i popić szklanką zimnej wody, zimą pomocna jest gorąca kawa z mlekiem.... doszłam do takiej perfekcji, że teraz jak już tylko woda gotuje się w czajniku to mnie pędzi :)

Gość urocza___
czemu??? wlasnie nie wiem! nawet jak sama zostaje w obcym domu to nie umiem. moze sie boje ze ktos zacznie wlazic do mieszkania a ja akurat bede 'spuszczac kloca':P z sikaniem tez mam problem. musze podkladac sobie papier zeby nikt nie uslyszala;O:O i co ja mam zrobic....................