Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hihahouu

PROSZę WEJDZCIE MAMY

Polecane posty

Gość hihahouu

Herbus i Mroczek są gwiazdami a wam nudne życie ucieka przez palce.Dobrze ze jeszcze macie mnie to mogę wam naprostować muzgi, puki nie jest za puźno. Bo w czym jest żecz?Otusz. Dla was naj warzniejsza żeczą w życiu to znaleść męrza i mieć dzieci oraz obgadac Mroczków. Całom młodość łazicie po imprezach i szukacie tego męrza. W końcu trafi się jakiś gagatek i wtedy hyc - ołtasz i poroduwka. A potem druga. I to jest niestety wasz koniec. Bo potem wasze życie to tylko pieluchy, skarpetki, obiadki i seriale. I wmawiacie sobie, ze tak wam jest dobrze. A przeciesz dzieci to rzaden sukces. Im bardziej prymitywna rodzina tym wiecej dzieci. Gdzie się rodzi ich naj wiecej? W rodzinach menelskich i slam sowych. Normalna kobieta stawia nie na dzieci tylko na kariere, kosmetyki, ciuchy i dobre wycieczki. Właśnie tak robi Herbuś. Chodzi do sałny i na fitnes, a nie cieka po sklepach z wuzkami. A wy mając po 17 gura 20 lat macie rozstempy, żadkie włosy i celebritis. A to wszystko od siedzenia przy kąpie. Herbus caly czas tanczy dlatego jest wszedzie głatka i ma figure.Bo jaka jest rużnica miedzy Wami a Mroczkiem czy Herbuś? Wam się mnorzą dzieci, a im pieniąszki na kącie. Tyle, ze z dziećmi są jusz potem tylko kłopoty, a im do końca zycia, bedą banknoty szeleścić koło ucha a wam pieluchy. Oni nie muszą na szczeście wiedzieć, co to wywiaduwka, wstawanie w nocy i kupowanie bucikuw na zimę. Bo im takie banały nie interesujom.

Gość ooooooooooooooo
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość kurde czuly Wojtuś
z onetu to ty???? :D:D:D

Gość betix
masz racje im beda szekescic pieniazki kolo ucha. i wlasnie na stare lata dupe im beda wycierac jacys obcy ludzie oplaceni ze pieniazki na nie ukochana corka czy syn. jesli dla ciebie liczy sie kasa to ok, nic nam do tego ale wiele kobiet woli miec dzieci meza i normalny dom a nie jakis tam szeleszczace papierki!!! bo nie zawsze liczy sie kasa moze dorosniesz do tego by to zrozumiec. a tak na boku ? zazdroscisz herbus figury czy mroczkom urody???

Gość do betix gratuluję egoizmu
zrobmy sobie dzieci żeby na starosc mial nas ktos utrzymywac.bleeeeeeeeeh! :o

Gość betix nie badź taka
drętwa. zabolalo cie to czy jak? przecież smieszny tekst. :D🖐️

Gość kurde czuly Wojtuś
choc czuly wojtek miewa lepsze teksty. :classic_cool:

Gość mama co chciala byc niania
ja raczej nie chcialabym, zeby moje dzieci mi tylek podcieraly na stare lata:O wolalabym jednak placic komus obcemu, a dzieciom pozwolic zyc swoim zyciem;) tekscik spoko;)

Gość betix
alez oczywiscie ze mnie to nie zabolalo zal mi tylko autorki bo ma tak pusto w glowie ze tak jedna mysl jej sie o scianki obija i slysze tylko puk ...puk...puk!! ta aurorka to dopiero egoistka tylko kasa jej w glowie, i herbuś :-) wiec jesli jej kasa w glowie niech ruszy dupe z przed komputera i pojdzie zarabic ta kase a nie....durne teksty pisze. az zal czytac.

Gość Loli...ta
Ale autorka czy autor sie popisal,wez slowniku cymbale raz w zyciu do reki,takie byki walic to az wstyd

Gość mama co chciala byc niania
buahaha:D

Gość heh juz sie co niektore
na to lapią jak muchy na lep. co za bulwersacja! :classic_cool:

Gość do Loli..ta
a ty weź sie nie kompromituj bo chyba nie kumasz zbyt wiele. 😴

Gość MamaNiny
Mam dla Ciebie rade KUP SOBIE K..U....R...W...A SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY .... W Twoim poscie nie ma ani jednego słowa napisanego poprawnie do choinki !!!!

Gość do Loli..ta
a swoją drogą widać, że hormony wam buzują. 🖐️

Gość do Loli..ta
o i kolejna "mądra ortograficzna". :classic_cool:😴

Gość hahahahahahaha............
ja proponuje auorce/autorowi zainwestowac w slownik ortograficzny:)

Gość a wy macie zerowe
poczucie humoru i zerowe wyczucie prowokacji! kiepsko to o was swiadczy. :o

Gość kurde czuly Wojtuś
a ja powiem tak: łapiecie sie na tę prowokację jak ludzie na onecie na teksty czułego. :classic_cool:

Gość hahahahahahaha............
No i dobże pszynajmniej cos ciekawego sie dzieje a tak dzien w dzien nóda tu wieje!a to rze sa panie kture sie lapia na prowokacje no cuz...bo fantazia fantazia bo fantazia jest od tego rzeby bawic sie bawic sie bawic sie na calego...;)

Gość cozarodzice
no co niektorym rodzicom to tylko głupoty pogratulować, mają dzieci tylko po to aby na starość miał się kto nimi opiekować. Robia z własnych dzieci niewolników. A ciekawie, kochani rodzice dacie im przynajmniej kromkę chleba za taą opiekę. Co za patologiczne podejści. Ja chromolę. Zniszczyć własnym dzieciom życie po to bo ich starszy rodzice wmagają głaskania.