Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WlCK

Czy znacie bikini WickedWeasel

Polecane posty

Gość WlCK

WW = WickedWeasel? albo jakies podobne? nosicie takie?

Gość owszem nie da sie ukryc
zamierzasz brac udzial w konkursie? ;) jak na to reaguja ludzie na plazy?...:D

kompletnie nie interesuje mnie to jak reaguja inni na plazy, wazne ze podobam sie mojemu mezowi i sobie samej

Gość wstttyyydliwa
ja bym sie chyba troche wstydzila

Fajne fajne tylko trzeba na "brasila" mieć łono :D

no depilacja przy takim bikini to obowiazek, ale dla wspolczesnych kobiet nie jest to wielki problem

nie nie wydaje mi sie ze ksztal cipki ma jakies znaczenie, mi tam nic nie wystaje :)

Gość tzn. ze
A CO TO?????????????

my zamawiamy przez neta, tylko uwazajcie bo do ceny zamowionego bikini nalezy dodac clo (dosc duza kwote) z tego co wiem to w Polsce nie ma nigdzie firmowego sklepu WW, ostatnio widzialam sklep w Berlinie

jezeli dobierze sie odpowiedni rozmiar i material to nic nie wystaje, no chyba ze sie chce zeby wystawalo:)

No więc spacerując podchmielony polska plażą miałem okazje widzieć że czasami materiał jakby był lekko załamany na linii cipki :D Nie to że nie miałem nic do roboty ale tak z ciekawości - to było spowodowane brakiem takiej gąbeczki czy czegoś tam i mam wrażenie że tego też tutaj nie ma :D

wiesz zwykle bikini sa albo podszyte albo wykonane z materialu nie przeswitujacego, natomiast w strojach WW sam decydujesz jaki material zamawiasz, zawsze jest ten sam model kroju ale rozne materialy, niektore kobiety celowo zamawiaja przeswitujacy material aby czuc sie bardziej sexi ja posiadam jeden normalny, i jeden przeswitujacy, oba sa bardzo fajne:)

ale to przezroczyste odpada bo wolę iśc na plażę z moim chłopakiem niż sama co mialas na mysli bo nie bardzo rozumiem??:)

Ja znam "Wild Weasels", czyli "Dzikie Łasice". Był to krymptonim amerykańskich myśliwców F-4G Phanton II. Podczas wojny w wietnami używano ich do niszczenia północnowietnamskich pułapek przeciwlotniczych. Działały parami. Pierwszy samolot zbliżał do granicy zasięgu obrony przeciwlotnicznej stacji radarowej i manewrował udając że został trafiony. Skupiał na sobie uwagę operatorów radaru, a wtedy z innego kierunku nadlatywał drugi F-4 i zdejmował owy radar przy użyciu naprowadzanych radarowo rakiet AGM-88 oraz naprowadzanych na podczerwień rakiet AGM-65.

Stałym zagrożeniem pozostawały zawsze północnowietnamskie myśliwce. Praktyczne doświadczenia wykazały że F-4G przewyższał osiągami MiG-a 19 i 21 ale MiG-23 był już trudnym przeciwnikiem.

To, że gdybym takie założyła, mój chłopak pewnie by ze mną nie wyszedł :D A jeśli o mnie chodzi to przezroczyste na cycki może być, w końcu opalam się topless (ale nie w Posce :D), ale na cipie? :D

tylko w polsce bikini WW wzbudza zawsze mega sensacje, w innych krajach nikogo to nie rusza:)