Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śliczna mała

Dlaczego brunetki mają największe powodzenie u facetów?

Polecane posty

Gość śliczna mała.
No no, widze że świńskie blońdyny produkują się jak tylko mogą :D Najwięcej chyba pod męskimi pseudonimami. To takie żałosne Żal mi was, biedaczki.

Gość KILKA SLOW PRAWDY
Widze ze nie mozesz tego zniesc SAMOTNY, OWLOSIONY BAZYLU :D:D:D Od samego rana napierniczasz w klawiature:D Masz ty jakies zycie prywatne?:o Przeczytaj swoje posty: 17:52 17:53 18:15 i temat, ktory zalozylas zalosna kompleksiaro:o i odpowiedz sobie na pytanie kto tu przegral zycie🖐️ Musisz byc niezle zakompleksiona i sfrustrowana, ze sie dowartosciowujesz na necie:o "To takie żałosne:o Żal mi cie, biedaczko" Tyle🖐️

Gość ehh wy blondynki jednak glupie
ehh wy blondynki naprawde jestescie GLUPIE!! mała sliczna sie z was napierdziela a wy jak idotki sie bronicie i nadajecie hahahahha ale mam z was polew normalnie nie moge loool ja mam naturalny ciemny blond ale przefarbowalam na czarne mam ciemna karnacje i prawie czarne oczy i czuje sie zajebiscie i mam o wiele wieksze powodzenie niz brunetka tez słyszalam to ze blondynki sa łatwe a czarne tajemnicze:d;d wy glupie blond dupy:d mała śliczna :*

tfu tfu tfu mam o wiele wieksze powodzenie niz blondyna:P:P:p

Gość buehehehehehehehe
'tez słyszalam to ze blondynki sa łatwe' >>>>>> nastepna idiotka:o

co buhehehe - prawda w oczy kole:d

Gość lasvegas
Jedzie blondynka na rowerze i się zastanawia, kiedy jej się łańcuch skończy ;)

Gość Apollo 440
Dyskusja na taki temat jest bez sensu, bo wszystko zależy od gustu. Aczkolwiek, wiekszości moim kolegom podobają się bardziej brunetki niż blondynki... I coś w tym, żę blondynki są łatwiejsze musi być - ile razy widzę kobietę w wypasionym samochodzie cwaniaka z łańcuchem na szyji - jest to blondynka... Nie chciałam nikomu ubliżyć, po prostu piszę to co obiektywnie zaobserwowałam.

brunetki maja wlosy w nosie i w uszach, poza tym u nas w polsce nie ma prawdziwych brynetek, conajwyzej szare zakompleksione szatynki, ktore sie farbuja na czarno a potem maja odrosty i wygladaja jak lyse :D :D jednak co blond to blond :)

o loooooooooosie.jebne zaraz przez was:P a tak w ogole to chcialabym sprostowac jedna rzecz.BUNET/BRUNETKA tak encyklopedialnie to są czrne włosy. i na palcach moglabym policzyc ilu znam prawdziwych brunetek.to o co sie spieracie to SZATYNKA(czyli brąz) daltonisci ahaaa i wanesa ja jestem taka szatynko-brunetka i nie mam wlosow w uszach ani nosie , nie farbuje sie na czarno,nie wygladam jak łysa ale za to mam ciemna karnacje i piwne oczy z ktorych jestem staaaasznie zadowolana......tyle ci powiem szara zakompleksiona mniemam ze blondynko...

Gość Ponad30Kobiet
Nigdy jako facet szukajacy kobiete kierowalem swoj wybor wedlug kolor wlosow kobiety. Naprawde nie macie o co sie klucic ?

mała mi chyba cię pieprznęło! Każdy normalny chłop ma w dupie to czy jest blondynką czy brunetką, ważne żeby nie wyglądała jak maszkaron (a mało która kobieta wygląda jak maszkaron bo większoośc o siebie porostu dba) i nie była durna. Jesteś typowym przykładem owłosionej brunety której żal dupe ściska. Kijem bym cię nie pchnął.

Gość Ponad30Kobiet
To jest Forum zkompleksionych ..... wysoki v niski, ciemna karnacja v blondyn, grubi v szcuply, duzy biust v maly biust, zdradzajace v nie zdradzajace, maly penis v duzy penis, zazdrosne v nie zazdrosne, malo partnerow v duzo partnerow, dziwki v szanujace itd ........ te same tematy w kolo, dla mnie to jest jeden problem z wamy i to jest inteligentny v malo inteligentny.

Gość jeden mądry
jasne że brunetki są ładnejsze!!! Patrzcie Jola Rutowicz vs Doda. hehehe

Gość no ja tez nie powim
Ze blondyny to takie cacy i tylko takie sie lansuje a Angelina J? Zeta Jones? Sandra Bullock ? Nasza Joasia brodzik? Pewnie brzydkie ,bo gdziez im tam do Pameli czy tez Rabczewsiej heheheh

no i wystarczy napisaac cos typu\" brunetki/szatynki maja wlosy w nosie\" i zaraz jakas szara mycha sie odezwie ze przeciez dba o siebie!! :D :D no tak, szatynki musza wypruwac z siebie zyly zeby jakos wygladac, a blondynki wystarczy ze \"sa\" :)

poza tym ta walka bedzie wiecznie trwac. blond kontra "ciemne" :D :D

Gość 10/10 najlepsza prowokacja ...
... w historii tego forum! Gratulacje śliczna mała! 🖐️

tak walka bedzie wiecznie trwac i to dzieki takim jak ty.widzisz ja osobiscie uwazam ze kolor wlosow nic niie znaczy, znam i ladne/brzydkie blondynki i sztynki i brunetki... rzeczywiscie dbam o siebie tylko hmm gdzie ja to napisałam?

Gość byłam wszystkim od blond świni
do kruczoczarnej, najlepiej miałam jednak jako ruda więc

ja tez kiedys raz sie przefarbowalam na ciemny kolor, wedlug kolezanek bardzo mi pasowal jednak zauwazylam ze facetom bardziej sie podobam jako blond, moze tylko do mnie akurat pasuje,nie wiem, ale wiem ze jako blondyna zawsze mialam co robic wieczorami, a jako brunetka-:( film na tvn :(

Gość byłam wszystkim od blond świni
wiecie co to jest blondynka do góry nogami???? brunetka z cuchnącym oddechem ....

Gość hi hej heloł
ja jestem brunetką, i ładną większości się podobam i nie chciałabym zpowodów uprzedzeń do blond być wysmiewana czy uważana za niekompetentną .. zresztą to wszystko zaczeło się przez kobietę ten fenomen blondynek, pół świata mężczyzn woli brunetki i nic na to nie poradzą blondynki

Gość pikaczuu
B L O N D Y N K I !!! only...

Gość czemu brunety są tak owłosione
Tzn. czemu mają na całym ciele centymetrowe włosy, które muszą ciągle golić? Może to jakieś brakujące ogniwa, tzn. forma pośrednia między małpą a człowiekiem?