Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śliczna mała

Dlaczego brunetki mają największe powodzenie u facetów?

Polecane posty

a ja nie wiem w sumie jaki mam kolor wlosow :P jakis rudo blond ale facetom sie strasznie podoba xD moja siostra jest blond typowe- no coz powodzenia nie ma za bardzo;/ niestety:(

Gość Limonka345b
Zamożność to efekt uboczny ... Chodzi o intelekt ....

Gość mała blondyneczkaaaaa
a i zawsze studiowali albo byli po studiach więc glupi też nie byli ;)

Gość Limonka345b
"a mnie czesto za granicą brali za rosjankę więc też pospolitej urody nie mam" To akurat nie mówi o "niepospolitości" tylko o tym, że bardziej na świecie znają Rosję ...

choć dobrą zabawe też lubili takiego typowego nudnego intelektualisty to bym nie chciała

oj mowi bo już nie raz slyszałam ,że mam słowianską urodę ,a tam było dużo narodowaości . a słowiańska uroda uchodzi za atrakcyjną w ogólnej opinii wiec się z tego cieszę

Gość Limonka345b
Ale nie gustowali w "intelektualistkach" a w "zajebistych" Moi nawet nie używają takiego słownictwa, a intelekt jest dla nich bardzo ważny, przynajmniej na równi z urodą ....

Gość a ja brunetek nie lubie
sa za bardzo owlosione i zostaja im po goleniu ciemne sladu, zwlaszcza pod pachami. do tego maja owlosione rece i wloski na brzuchu. do tego czesto zbyt duzy temperament i sa puszczalskie

Gość Limonka345b
Każdy widzi jak chce ... Nudni intelektualiści nie robią oszałamiającej kariery... nie kochają sportów ekstremalnych itd. To smutne, że ludziom intelektualista kojarzy się z nudą ... chyba tylko tym, którzy nie znają żadnego intelektualisty ...

np moją koleżankę brali za wloszkę częsciej ;) a wogóle wkurza mnie ta zawiść brunetek do blondynek ja sie absolutnie gorsza nie czuje ,że jestem blondynka wrecz przeciwnie i zawsze mialam większe powodzenie np w klubach od moich też ladnych koleżanek brunetek. więc żadna brunetka mi tego nie wbije do głowy ,że niby lepiej być brunetką i już :) a poza tym nawet udowodniono naukowo ,że produkty , ktore reklamuja blondynki lepiej się sprzedają więc o czyms to świadczy.. wkurza mnie ta zazdrość i usilowanie wprowadzenia kogos w kompleksy i ciekawe jest dlaczego zawsze brunetki zakładaja tematy podobne do tego

a kto robi kariere jak nie intelektualisci? robole po podstawowce?

Gość Limonka345b
No widzisz a u mnie odwrotnie ... A nie przyszło Ci do głowy, że oprócz koloru włosów, ważna jest ogólna uroda? :P

przyszło mi i do mojej ogólnej urody świetnie pasują moje wlosy już nie raz to slyszalam kompleksów nie mam i nie mam powodu zeby je miec. ale chyba tej brunetce co zakładała ten temat nie przyszlo to do głowy..

Gość Limonka345b
Owszem, bo brunetki reklamują częściej naukę, sztukę itd. Blondynki kojarzą się tylko z wyglądem ... Więc właśnie jako reklamujące kosmetyki faktycznie brzmią wiarygodnie ...

Gość Limonka345b
A po ciągle wałkujesz te kompleksy? Ktoś Ci je każe mieć? :P

no i dobrze. ja się za głupią nie uważam studiuje na dosć trudnym kierunku i jakoś sobie radzę mimo,że sobie olewam naukę ,ale w roli typowej intelektualistki to się nie widzę i nie chce żeby ludzie mnie tak odbierali

Gość Limonka345b
A mnie bardzo zależy na intelekcie ... i nie chcę być właśnie uważana, że piękną pustogłową .... Bo i tak często muszę udowadniać, że nie tylko wyglądam ... Nawet na uczelni profesorom musiałam, a teraz też w pracy ...

Gość abcd itd
blondynki sa recesywne i maja slabsze geny??a to niby powinny miec geny dominujace ,a facet slabsze?to mezczyzna kojarzy sie dominacja na wszelkich plaszczyznach!!rowniez w lozku,a faceci zafascynowani temperamentem i silnymi (czyt. meskimi) genami brunetek widocznie sa zniewiescieli i szukaja tego,czego i brak u kobiet-czyli silnych,dominujacych genow owszem-wiekszosc brunetek ma wyrazista urode(choc bywaja i te brzydkie,gdzie brzydota na tle ciemnych wlosow rzuca sie bardziej w oczy i te mdle i bez wyrazu),ale przeciez wyrazistosc nie nalezy do glownych i pozadanych cech kobiety,a delikatnosc i subtelnosc,ktora jest glowna "cecha" blonynek (naturalnych genetycznie).Prawdziwy(czyt meski,silny,odwazny i opiekunczy )facet szuka u kobiety cech typowo kobiecych-wiec przeciwnych do swoich! -

ja też za głupia nie uchodzę na pewno ,ale bardziej za ladną niż mądrą i to mi się podoba bo faceci zawsze wybiorą urodę nie intelekt u kobiety i nie lubią kobiet mądrzejszych od siebie ,albo równych sobie

Gość abcd itd
mialo byc :" szukaja u kobiet tego ,czego IM brak"

Gość Limonka345b
abcd itd - źle kombinujesz ... Geny recesywne (słabsze) nie mają nic wspólnego z płcią ... Po prostu są słabe i są wymieniane mocniejszymi .... Co nie oznacza męskości u kobiet... :O

Gość Limonka345b
"ja też za głupia nie uchodzę na pewno ,ale bardziej za ladną niż mądrą" A mnie zależy, aby być tak mądrą jak ładną!

Gość Limonka345b
Koniec pracy ... wracam do domu ...

Gość abcd itd
wiem ,co znacza geny recesywne i dominujace i owszem ,ale sie kojarza, np -mocno zarysowana szczeka jest cecha prawidlowo przynalezna do gatunku meskiego,a biorac kobiete o mocno zaznaczonej szcece i faceta z cofnietym podbrodkiem,"zwyciezy " gen dominujacy i szczeka dziecka na pewno nie wyjdzie cofnieta

Gość abcd itd
no i wlasnie tak faceci rekompensuja sobie braki :D -ci zniewiescieli biora w celu wymieszania genow babochlopow ,czyli brunetki,zeby dzieci wyszly co najmniej "wyględne",dobre i to ,ale niestety zamienilo sie to wszystko rolami baby "robia' za chlopow,faceci za kobiety :O ale -dobrze ,ze i taka mozliwosc istnieje :D:classic_cool:

faceci wolą te co chętnie klękają do miecza i kolor włosów (no chyba, że tych łonowych) ma z tym niewiele wspólnego. :classic_cool: 🖐️

powtarzam: brunetki sa zbyt owlosione. mam kolezanke brunetke, ktora jak podniesie reke to pomimo, ze tego samego dnia sie golila pod pachami ma wyrazny slad zarostu, prawie jak u bruneta z trzydniowym zarostem na twarzy