Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulennka

Czy wielu facetów na was patrzy?

Polecane posty

Gość kasiulennka

np. kiedy idziecie ulicą? czy myslicie,ze jestescie dla nich atrakcyjne?

Gość kasiulennka
?

Gość otoz to
na mnie nikt nie patrzy, ale uzazam ze jestem atrakcyjna ;p zreszta jestem krotkowzroczna a okularow nie niosze wiec moze patrza ale ja tego nie widze :D:D:D

hehe ciekawa sprawa, bo gdy jestem po tuningu (te wszytskie babskie zabiegi-wiadomo o co chodzi) to wielu, a tak saute i w nieciekawych ciuchach to niezbyt bardzo:)

Gość śliczna mała
Prawie wszyscy, poza tym jak stoje w kolejce przy kasie to zawsze próbują nawiązywać rozmowy :o Chyba zaczne nosić czador :classic_cool:

Gość bshjSGJHas
nawet jak ide w dresie nie pomalowana do sklepu to sie gapia

Facet patrzy i mysli: - ale ryj, skad ona go wziela? kurwa...to jakis poczarnobylski efekt, zagadam do niej, to napewno nie polka...z takim ryjem...akurat stoje przy kasie, ale bede mial polewke..jeszcze kumplom powiem, ze ufo istnieje..

Gość gazeta wyborcza
Zalezy. Sa dni, ze nikt a sa dni, ze ciagle mnie ktos zaczepia. no ale ja juz jestem szczesliwie zakochana wiec powodzenie czy jego brak guzik mnie obchodzi.

Gość thtryh
Wydaje mi się że nikt.

Gość malinka........
jak to ciagle was ktos zaczepia, mnie rzadko zaczepiają...oczywiscie gapią sie ale nie zagadują...tak jakby się bali:/ jak wy to robicie ze was tylu facetów zaczepia?

Gość blurejka
Odpowiedz na to pytanie zalezy od samooceny forumowiczki. Im wyzsza, tym bardziej przekonana, ze wszyscy ja podziwiaja:D

patrzą bardzo czesto ze względu na moj piękny duży biust:) ale niestety sami starsi :D (40-50l)

Gość malinka........
uwielbiam: to na mnie tez tacy ale ja nawet nie zwracam na nich uwagi:/ wolę jak trochę młodsi się gapią...:)

Gość gazeta wyborcza
Ja zwykle mam wieksze powodzenie jak w danym dniu jestem bardziej szczesliwa i sie usmiecham. Albo wracajac do domu dzwoni do mnie moj ukochany, wtedy jestem cala happy co widac po oczach i usmiechu:)) i jakos w tych momentach faceci mnie najbardziej podrywaja, ale bez skutku.

Gość malinka........
blurejka: hehh no mozliwe :D

Gość śliczna mała
Uwielbiam - te stare pieerdziele są najgorsze i trudno ich spławić Czasami jak pojadą z żartem tooo :o

Gość malinka........
a ja sie zastanawiam dlaczego u jednych dziewczyn gapia sie na twarz, a u innych na ciało albo konkretnie na biust...nie wiem od czego to zależy

Gość malinka........
jak uważacie??

Gość śliczna mała
No jak ma kiepsko z twarzą a ma cycki to się jej gapią na cycki. Na szczęście mi się patrzą na twarz, ufff :classic_cool:

Gość gazeta wyborcza
Moze zalezy czym kobieta bardziej eksponuje jedna np ma duzy biust i to sie rzuca a inna bardzo ladny usmiech czy oczy na ktore wlasnie zwroci uwage facet.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no wiesz niekoniecznie musi miec kiepsko z twarzą:P moze np tak mu sie jej cycki spodobają:)

Gość śliczna mała
No ja mam miseczke C ale ich tak nie eksponuje żeby podstarzałe dziady się na mój widok śliniły :o Trzeba się ubierać z klasą troche.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
śliczna mała: dobre hehhe :P

jak bylam w polsce to idac ulica patrzyli sie ale teraz jestem zza granica iowszem patrza sie ale nie tylko cos tam zagaduja ale w taki sposob ze pozal sie boze np czesc mala give me a kiss baby you want sex i takie tam pytaja sie tez o nr ale bez przesady za kogo oni sie maja?wiem ze panuje przekonanie ze jak polka to i latwa ale niech spadaja nie ten adres

Gość kasiulennka
a mi zawsze na twarz i na biust ;) ale to prawda,to zalezy od tego,co bardziej sie eksponuje,,bo np. jak ubiorę spódniczkę to na nogi też się gapią. ale rzadko ją noszę więc...:)

Gość ale to parrzenie
nic nie znaczy

Gość kasiulennka
uwielbiam: ja tez mam D :)