Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyyyyy

angielski

Polecane posty

Gość pomocyyyyy

hejka mam prośbe mógłby mi ktoś przetłumaczyć to? :) byłabym wdzięczna No to masz fajnie, że masz te.... Jak tam Ci poszło na tych... jezeli wogole sie odbyły , a czy pogoda dopisała? Ja jutro mam .... i jutro zacznie się..... a wraz z nią.....

Gość ło matko znowu
Skoro jutro zacznie się ta szkoła to może czas najwyższy nauczyć się podstaw angielskiego :o

Gość pomocyyyyy
nie chodzi o szkołe.. o ile sie orientuje to jutro sie nie zaczyna szkoła tylko w poniedziałek, a po za tym mysle, ze jaknie chcesz pomóc to mogłabyś darować sobie tych kąśliwych uwag

Gość frappe*
No to masz fajnie, że masz te.... So, its good for you that you have that.. Jak tam Ci poszło na tych... How was at .. ? jezeli wogole sie odbyły , a czy pogoda dopisała? if it eventually took place , the weather was good ? Ja jutro mam .... Tomorrow I am going to/ I have/ I will have ( to zalezy.. ) i jutro zacznie się..... Tomorrow it is starting.. / will start / starts a wraz z nią..... And along with her .. / it Nie mówię, ze 100proc poprawnie.. :)

hejka mam prośbe mógłby mi ktoś przetłumaczyć to? byłabym wdzięczna No to masz fajnie, że masz te....krosty na dupie Jak tam Ci poszło na tych...ćwiczeniach z ruchania jezeli wogole sie odbyły , a czy dupa dopisała? Ja jutro mam .... walenie konia i jutro zacznie się.....ruchanie dupy a wraz z nią.....liczne wytryski

Gość pomocyyyyy
dziekuje frappe:)

Gość ło matko znowu
No tak, bo maila nie można jutro wysłać :) Dobrze że od poniedziałku zmniejszy się tu procent populacji gimnazjalnej. Tak na przyszłość: ludzie tu są wredni i rzadko tłumaczą takie banały (chociaż nie martw się, jakaś dobra dusza się znajdzie) ponieważ nie lubią jak ich ktoś prosi o podanie rozwiązań na tacy. Angielski to nie japoński, trochę chęci i słownik i na pewno sobie poradzisz.