Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondyyyneeeczkaaa

farbowanie rozjasnionych wlosow

Polecane posty

Gość blondyyyneeeczkaaa

z 2 lata temu zrobilam sobie jasne pasemka, moj naturalny kolor to sredni blond, no ale jak to po rozjasnieniu bywa, odrosty sa ciemne ;/ no i teraz regularnie rozjasniam odrosty, jednak kolor moich wlosow mi sie nie podoba, jest zbyt jasny i chcialabym przefarbowac sie rowniez na blond jednak zeby wygladal troszke bardziej naturalnie ;)) od spodu mam troszke ciemniejsze wlosy, nigdy nie farbowane. czy myliscie ze moge sama sie pofarbowac w domu? czy kolor mi wyjdzie jednakowy? :P

nie radze ci samej farbowac... wyjdą ci albo za ciemne.. albo rude... a jakim odcieniem chcialabys pofarbowac???

Gość blondyyyneeeczkaaa
hm, chcialabym zeby mialy taki 'zlocisty' kolor ;)) bo teraz to sa troche pod bialy ;//

Cześć :) Jasne że możesz. Ja kiedyś w wakacje pofraboałam szamponetką na ciemny brąz. Na początku było fajne, ale później kolor się zmywał i w końcu zostałam ruda. Farbowałam farbami blond ale ciągle mi ten rudy wychodził. NO to w końcu strzelił mi do głowy super pomysł żeby zrobić \"rozjasniaczem dekoloryzującym\" :) No i rudy zniknął... zniknął też każdy inny kolor i włosy zostały białe :)))) KIlka tygodni później miałam już dosłownie czarne odrosty i pofarbowałam farbą \"ciemny blond\" I wyszło pamiętam że bardzo ładnie i równomiernie. Teraz farbuję srebrzystym blondem raz na jakiś czas i na to robię sobie cieniutkie pasemka w kolorze czekoladowy brąz, bardzo mi się podoba ten zestaw. Wszytsko robie sama łaćznie z z tymi pasemkami. Jak mam tylko srebrzysty bloond to też wydają mi się za jasne i wyglądam tak jakoś \"surowo\".