Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotonappppp

poczatek ciąży a papierosy

Polecane posty

Gość zaklopotonappppp

poczatek ciąży a papierosy jak sobie z tym poradzic:( jakies Wasze rady...

Gość zaklopotonappppp
:(

Gość maly ksiaze...
poprostu wyobraz sobie swoja kruszynke ze musi wdychac ten dym i juz mi jest samej zle..............zucilam prawie natychmiastowooooooooo i zycze ci tego tez

Gość tarantino
wyobraż sobie swojego maluszka, który wdycha, truje się dymem.........

Gość Oblech
jak można coś wdychać nie mając płuc??? idiotka

Gość zaklopotonappppp
mi jest strasznie ciezko nie odrzuca mnie jeszcze i poprostu momentami ciagnie jak cholera:(

Gość maly ksiaze...
napisalam wyobraz a nie ze tak jest naprawde wogole prawie kazda mama chce miec zdrowiutkie dziecie ,wiec wiecej jak dbac oswoje zdrowie nie musimy ........oczywiscie sa wyjatki ze rodza sie dzieci chore u niepalacych ........ale ja mysle ze te matki sa przez Boga wybrane ,bo nie kazda mama zniesie te wszystkie cierpienia ...... namawiam dalej do rzucenia ,moze niedlugo i tak bedzie ci tak "mdlo",wiec jest szansa ze nie siegniesz wiecej

Gość zaklopotonappppp
no wlasnie jest szansa wiec nq nia czekam bo sama niepotrafie sie od tego swinstwa odciagnac:(

Gość ninka 79
czasem nie ma rady na to świństwo,nawet to,że masz dziecko pod sercem,nie przepowiada do rozumu:-( Ja paliłam całą ciąże, dziecko mam zdrowe (narazie i oby zawsze) ale to co przechodziłam przez te 9 miesięcy to tylko ja wiem:-(,przy kazdym kurewskim papierochu miałam milion róznych mysli,czasem płakałam, na dodatek byłam na zwolnieniu więc siedziałam w domu ( w pracy nie paliłam nigdy). Mam wyrzuty sumienia do dzisiaj i na drugie dziecko nie zdecyduje sie wcześniej,niz tego kurestwa nie rzucę:-O

Gość kkkkk78
...przyłóż głowę do rury wydechowej w samochodzie a bedziesz wiedziała jak czuje się dziecko....:P

Gość pierdolenie o szopenie P
" ...przyłóż głowę do rury wydechowej w samochodzie a bedziesz wiedziała jak czuje się dziecko.... " istnieje cos takiego jak lozysko, auorko powyzszych slow poczytaj troche i nadrob braki w wiedzy, lozysko zmienia szkodliwe substancje w neutralne, wiec nie ma mowy o tym by dziecko sie dusilo a juz tym bardziej czulo sie jak przy przylozeniu twarzy do rury wydechowej... przy ograniczeniu palenia i zmianie papierosow na slabsze (autorko topicu poszukaj w sklepach papierosow r1 - maja minimalna ilosc nikotyny i substancji smolistych) palenie moze nie wplynac negatywnie na plod nie popieram palenia ale demonizowania i siania bajek czy straszenia tez nie popieram

Gość Jestem calkowicie ZA
pierdolenie o szopenie P :)

Gość skoro dojrzałaś
emocjonalnie by mieć dziecko, to czemu nie dojrzałaś by rzucić tak idiotyczny nałóg, zwłaszcza przygotowując się do ciąży. Wstyd, dorosła baba a taka głupia