Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pierdoleeee

UWAGA dziewczyny!!! Można wcześniej odstawić tabsy!!!

Polecane posty

Gość ja pierdoleeee

Wiele was pyta sie tu na tym forum czy można odstawić wcześniej tabsy jeśli zostało ich przypuśćmy 5,..2,..8...itd do końca listka. Czemu nigdy nikt sie nie zapyta o to gina? Ja byłam i sie pytałam, bo nie pasowały mi tabsy, wypadały mi po nich włosy. Gin powiedział, że JEZELI ANTYKONCEPCJA W JAKIŚ SPOSÓB CI DOKUCZA, NALEŻY ODSTAWIĆ. Więc zapytałam, co z tymi hormonami? Nie będą szalały? -Dla organizmu nie ma znaczenia czy cykl, przez który bierzesz tabletki anty, będzie trwał 21 dni, czy 17. Organizm nie liczy dni!!! Po prostu zabraknie odpowiednich hormonów i wtedy mózg dostaje sygnał, że nadszedł czas 'krwawienia'. A po odstawieniu i tak i tak będą szalały hormony, tylko zależy w jakim stopniu. Jedne to odczują, drugie nie i nie ma to nic wspólnego z wcześniejszym odstawieniem. Tak mi odpowiedział. Chyba ma rację:) Pozdro

noo biorac pod uwage ze na ulotce pisze to samo to chyba tak jest. mnie tez denerwuja takie glupie pytania dziewczyn ktore biora tabletki a kompletnie nie wiedza jak one działaja.