Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nigdy nie pojde

ognisko

Polecane posty

Gość juz nigdy nie pojde

Musze sie Wam wyzalic, bo mnie cos trafi. Mielismy dzisiaj ognisko w pracy, pierwszy raz, byl kierownik i wszyscy pracownicy. Poniewaz ja dodatkowo mialam jeszcze dzisiaj prace, to kupilam sobie jedno karmi zeby dotrzymac im towarzystwa. Mimo, ze jestem taką spokojna, mozna smialo powiedziec nawet niesmiala kobieta, to mimo jak zauwazylam, ze impreza jakos dretwo przebiega, to postanowilam ludzi jakos rozbawic i najzwyczajniej swiecie zaczelam tak slownie sie wyglupiac np. tekstem z kiepskich (...) no nie, no musze sie napic. Impreza sie przynajmniej na te chwile rozkrecala. No i to w zasadzie juz koniec tylko, ze teraz kierownik mysli, ze jestem jakas imprezowiczka, ktora za kolnierz nie wylewa, a prawda jest taka, ze ja w ogole nie pije alkoholu. Nie uwierzycie, ale ja oprocz tego dzisiejszego karmi ostatnio pilam piwo tez karmi 3 lata temu! A najgorsze dla mnie jest to, ze kolezanka, ktora faktycznie taka jest jak teraz mysli o mnie kierownik, ktora zawsze zrobi zamieszanie i buntue mnie przeciwko wszystkich, ale przy innych udaje niewiniatko i tym samym wybiela sie moim kosztem, tak teraz tez niejako sie wybielila przez moja nie wiem głupote? Tylko, ze ja jestem taka szczera w wyrazaniu siebie zawsze, poprostu nie umiem udawac. I co ja mam teraz zrobic?

Gość juz nigdy nie pojde
przepraszam za niestylistyczną wypowiedz, ale to chyba ze zdenerwowania

Myśle ze jesli bedziesz dobrze pracowac, nie dasz szefowi zadnego 'ale', bedziesz poprostu dobrym pracownikiem, to szef zmieni nastawienie do Ciebie.

Gość juz nigdy nie pojde
Czyli uwazasz, ze źle postapilam? ja prawie nigdzie nie chodze, cieszylam sie na to ognisko i chcialam byc na nim swobodna, myslalam, ze wszyscy beda.

Myśle że dobrze postąpiłaś. Celem ogniska była dobra zabawa, a nie zamulanie, wiec chciałaś dobrze. Nie przejmuj sie szefem i koleżanką, wszystkie opinie można zmienić:)

Gość juz nigdy nie pojde
W sumie zawsze miałam dobrą ehh

Gość juz nigdy nie pojde
czuje sie jak wypluta,ale i tak bede glowe trzymac wysko,mimo wszystko jestem madra i w dodatku piekna.Niech im tam bedzie...

Gość juz nigdy nie pojde
jeszcze podszywacze nie spią?

Gość juz nigdy nie pojde
wypowiadajci sie prosze,na podszywy nie zwracajcie uwagi,gardze nimi

Gość juz nigdy nie pojde
podszywaczu naprawde udziel sie w jakims temacie sensownie, albo idz spac.

Gość juz nigdy nie pojde
jak juz mowilam,gardze podszywem.Chcialam tylko jeszcze raz zaprosic wszystkic,ktorzy nie spia do wypowiedzi

ja juz wszystko powiedziałam co chciałam na ten temat, a na pozostałe opinie to chyba musisz czekac do jutra, bo teraz mało osób na kafe I i tak zostaje przy tym, ze nie powinnas sie źle czuć

Gość juz nigdy nie pojde
dzieki,juz czuje sie lepiej i jakos zoladek tez mniej boli,a przeciez wiadomo,ze jestem piekna dziewczyna

Gość juz nigdy nie pojde
dziekuje Es Lejdi, chociaż teraz to akurat podszyw zapraszal do wypowiedzi. A moze Ty podszywie sie wypowiesz w temacie co?

Gość juz nigdy nie pojde
wstretny podszywie idz juz stad albo wypowiadaj sie barania glowo

Gość nie płonie ognisko
Ponawiam topik, poradzcie mi cos, bo sie zalewam łzami, juz nie wiem jak sobie to wytlumaczyc.

Gość nie płonie ognisko
Boze nikt mi nie pomoze, ja rozwazam zwolnienie sie z pracy, pracoiwalam 12 lat