Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kgz

wulkanizacja

Polecane posty

Gość kgz

witam Czy orientuje się ktoś, czy w okolicach JASTRZĘBIE ZDROJU, RYBNIKA, PAWŁOWIC, ŻOR??? Jest czynna w niedzielę, jakaś wulkanizacja??? Bardzo proszę o odpowiedz

Gość kgz
chcemy z chłopakiem naprawić prezerwatywę ,szkoda ,żeby się zmarnowała :classic_cool:

Gość kgz
zabawny podszyw pytam poważnie, w poniedziałek nie dam rady podjechać bo pracuję 08.00 - 18.00

Gość to idź na PKP po szynę
a google znasz ?

Gość kgz
szukam cały czas, ale nie potrafię znaleźć wiec chyba nie ma... Pytam żeby było szybciej, może akurat jest tutaj osoba ztych okolic wie.

Gość to idź na PKP po szynę
ja znalazłam w 30 sek więc szukaj dalej 🖐️

Gość adam98
zorientuj się w Norauto. Oni pracują w weekendy i może oponę też potrafią naprawić. Najbliższe Norauto jest między gliwicami i zabrzem

Gość kgz
hmm, wszystko otwarte pon - pt i sobota, w niedzielę nie znalazłam nic otwartego :( Potrzebuję dziś to załatwić, bo nie dam rady w poniedziałek a nikt mi nie może podjechać z autem, bo mieszkam sama.:(

Gość kgz
adam98--- dzięki wielkie, widzę zę jest w żorach, spróbuje tam. dzięki za info

Gość adam98
nie ma za co i powodzenia ;-)

Gość gość
ja prowadzę wulkanizacie już kilka lat i teraz popsuła mi się sprężarka. Nowa kosztowała kilka tyś ale na szczęście zregenerowali mi ją w http://www.pdair.pl/

Gość gość
To dobra wulknizacja jest w http://www.speedgum.com.pl/ korzystam z ich usług od dłuższego czasu, tam też kupowałam opony. Akurat choć jestem kobietą to w kwestii aut mam dość dobre rozeznanie i potrafię odróżnić doby auto serwis od partaczy.

Gość gość
Ja jakiś czas temu miałem potrzeba dopompować koła i pojechałem do wulkanizacji w tej firmie http://lcmcorp.pl/. Bardzo szybko sprawdzili mi wszystkie opony - taki serwis to ja rozumiem.

Gość gość
Ja też bardzo czeto bywam w www.speedgum.com.pl u tego wulkanizatora. Ostatnio moja zona najechała na coś bliżej nie określonego przez nią co okazało się gwoździem....

Gość gość
Ja mam swój zaufany serwis i go nie zmienię. Zawsze jak jest coś nie tak czy jak to się mówi "już czas" to zgłaszam się do nich www.mechanika-opole.pl.

Gość gość
Ja również co jakiś czas odwiedzam ten warsztat http://speedgum.com.pl/. Warto sprawdzać swoje oponki.

Gość nascar123
Wszelki usługi wulkanizacyjne oferuje mi po atrakcyjnych cenach http://motohurtownia.com.pl . Co jakiś czas podjeżdżam do nich ze swoją furkę a oni odstawiają robotę w najlepszy możliwy sposób 8) właściciel sympatyczny gość, po dobrej bajerze można liczyć na zniżki. Polecam!

Gość gość
Ojjj tak w speedgum jest najlepsza i najszybciej działająca wulkanizacja jaką znam.

Gość gość
Bardzo polecam http://pneumaster24.pl , którzy oferują swoje usługi mobilnie - czyli z dojazdem do klienta. Nie raz uratowali mnie z opresji, dlatego warto zainteresować się ich usługą. Dzięki mobilności mogą sprawdzić kilka pojazdów znajdujących się obok siebie. :)

Gość gość
Ja też korzystam kiedy mogę z oferty www.speedgum.com.pl.Bardzo mili ludzie tam pracują i wiem, że zawsze usługa zostanie wykonana tak jak trzeba.

Witam. Czy ktoś z tutaj obecnych zna przypadkiem osobę, która szuka pracy w zawodzie wulkanizatora? Chodzi mi o osoby z doświadczeniem, jak i osoby po szkole, które szukają doświadczenia. Wielkopolska. Osoby z Poznania i/lub okolic. :) Zapraszam do kontaktu: 884-636-509. Miłego dnia.

Gość gość
Jeśli potrzebujecie dobrego serwisu opon, polecam www.serwisopon24h.net.pl . Rewelacyjna firma do której wraca się z przyjemnością. Usługi w rozsądnych cenach, śmiało można się dopytać. :)

Gość gość
Wszystkim z Szczecina i okolic mogę polecić www.opony-wymiana.pl Wymieniałem tam niedawno opony na zimowe. Niestety jedna potrzebowała naprawy. Zajęli się jej wulkanizacją i teraz jest w pełni sprawna. Polecam wam się do nich zgłosić.

Gość gość
wymieniała opony w Euromaster i bardzo mi się podobało to że mogłam umówić się przez internet nie musiałam czeka, usługa przebiegła bardzo szybko

Gość Aleskissssss
Ja polecam sprawdzony zakład przeze mnie i przez moich znajomych www.speedgum.com.pl. Jestem zawsze obsłużony na czas nie musze długo czekać. Bardzo podoba mi się to , że można u nich wykonać kilka usług i to jest fajne.

Gość gość
Dobry warsztat wulkanizacyjny z serwisem i skupem opon znajdziecie w Poznaniu. Serwis www.serwis.pit-stop-poznan.pl zajmuję się profesjonalnie wymiana opon i ich serwisowaniem. W warsztacie możemy liczyć na dobre ceny.