Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studenkta 23

Molestowanie seksualne na Politechnice

Polecane posty

Gość studenkta 23

Jestem na czwartym roku na polibudzie i mam problem z wykładowcą. Facet (od matematyki, analizy - trudnych przedmiotów) umawia się zawsze na zaliczenia ustne, jeśli ktoś obleje pisemne. Oblewa zawsze dziewczyny, a nie jest nas dużo na roku. Jak musiałam iść na zaliczenie w czerwcu, to poszłam z koleżanką, żeby czekała na mnie pod drzwiami, bo nigdy nie wiadomo co mu strzeli do głowy. Przyjął mnie dopiero o 21 wieczorem, jak w budynku był już tylko portier i to na parterze, a pokój doktora jest na czwartym piętrze. Facet ma już doświadczenie, bo nic nie powiedział, ale napisał na kartce, że mam się dotykać po piersiach, udach i miejscach intymnych, jeśli wogole maże o zaliczeniu. Kartki nie dał mi do ręki, tylko pokazał z daleka .... Jak spojrzałam w jego obrzydliwą twarz grrrrrr.... Wybiegłam z pokoju. ... Teraz czeka mnie poprawka we wrześniu. Naszczęście najpierw pisemna, więc są szanse, że zdam.... Ehhh.... Ale jeśli nie? Będę musiała znowu do niego iść??? Czy ktoś był w podobnej sytuacji? Co mam zrobić... A przedmiot swoją drogą muszę zaliczyć .... Tylko go mi brakuje do absolutorium i obrony inżyniera.... Będę wdzięczna za każdy pomysł.

Gość jak jesteś obryta to moze
komisyjne zaliczenie ?

Gość studenkta 23
Ale chyba nie zdążę tego zorganizować w sesji wrześniowej.... Jest to jakaś myśl na październik.... Facet jest bezkarny już od kilku lat .... żebym miała jaja to bym pewnie już dawno go jakoś udupiła

Gość komisja ale do tego trzeba
coś umieć, a że baby z polibudy na ogół nie wiedzą nic, to... może mu po prostu daj?

Gość trzy pary butów
a faceta nie masz? zawsze to on mógłby mu dać nieźle do wiwatu :D

Gość studenkta 23
Przykro mi ....

Gość studenkta 23
Przecież wtedy nigdy bym nie zdała ... :/ Ludzie naprawde mysla, ze kobieta na polibudzie to bląd.... Sredniowiecze...

Gość studenkta 23
Jego byś nie wziela... Chyba że kręcą Cię starzy i śmierdzący...

Gość studenkta 23
A może by to zgloscic do samorzadu polibudy? Bo nasz wydzialowy to nic nie zrobi....

Gość tyroksyna
no pewnie, że się stęskniłam! tyś chyba też stęskniony, ale tobie nie ma kto, więc ubolewam i się modlę za ciebie.

Gość studenkta 23
Nie krakowska... A na krakowskiej też takie problemy macie? U nas na kilku wydziałach słyszałam, że jest problem. Ale fakt, czasem dziewczyny same dają, żeby łatwiej im się zaliczało... Znam jedną ktróa rgularnie do dziekana chodzi przed sesją, i na egzaminy już nie musi.... Dodam, że chodzi tu o dziekana mojego wydziału... Jakiś patologiczny wydział mi się trafił :/

Gość gfhbrtfgbtrg
Do tych, ktorzy tak gania prywatne uczelnie....do takiego czegos na pewno tam by nie doszlo!!

Gość studenkta 23
Ty tu pyskujesz, a nie my.

Gość a ten spryciarz kojarzy
wszystkie dziewczyny z uczelni? bo jak nie, to można prowokację zrobić, podesłać mu śliczniutką policjantkę w cywilu :D

Gość czy to krakowska polibudA
ja dopiero bede zaczynac studia wiec nie wiem . Kiepska sprawa... :( nie mam pojecia co poradzic jarek skoncz kretynie. jakby Ci bylo tak latwo wyhaczac laski jak piszesz to nie musialbys zakladac konta na fotka pl

Gość studenkta 23
Mam nadzieje, że nie spotkają Cię takie nieprzyjemności :) Powodzenia na studiach! Tak wogole to na polibudzie jest fajnie :)

Gość tyroksyna
a czymże byłby świat bez takich zakompleksionych Jarków, któremu tylko studencka koorwa może obciągnąć, kiepskie ambicje masz :D

Gość wefhduifhsbDKMFG
we Wrocku n polibudzie? mów! bo moja siorka tam idzie:P

Gość czy to krakowska polibudA
dzieki , ale to raczej Tobie powodzenia sie bardziej przyda w tej chwili 🌻. Nie wierze ze bylas pierwsza ktora odmowila, nie moglo wyleciec az tyle za to .

Gość tyroksyna
no rzeczywiście, nie zrozumiałam przesłania, przepraszam :D jestem koorwą i idę skoczyć, ale i tak ci nie obciągnę, więc może jednak wyjdę na prostą 😭

Gość napalonyzx
jak sie nie ma w glowie to sie ma między nogami. i proponuje zmienic uczelnie albo donieść do dziekana jeśli takich przypadków bylo więcej to gościu ma przerąbane.

Zgłoś to gdzieś!!! A na komisyjny idź za wszelką cenę. Nie możesz oblać przez jakiegoś starego dupka! A motyw z podstawieniem pięknej policjantki bardzo fajny;)

Gość studentka 23
Dzięki :) Pójdę na pisemny, jeśli nie zaliczę i na ustnym sytuacja się powtórzy postaram się to jakoś nagłośnić, gdzieś zgłosić... Pozdrawiam!

Gość zadzwon do tvn-u
niech wrzuca jakiejs studentce ukryta kamere, bedzie dowod;)