Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona85858585

MIKRODERMABRAZJA !!

Polecane posty

Gość Ona85858585

Hej ;) Chciałabym poddac się serii zabiegów mikrodermabrazji, wiec bedzie tego ok 6 zabiegów. Moja skóra ma rozszerzone pory, jest troszke zanieczyszczona, moze nie mam twarzy w bardzo widocznych pryszczach, ale duzo mam zaskórnikow podskornych. Moim największym problemem mimo wszystko sa dwie blizny na twarzy kilkunastoletnie po ospe, których ciałabym sie pozbyc lub chociaz je znaczenie spłycic. Prosze opiszcie swoje przezycia/doswiadczenia jesli chodzi o mikrodermabrazje. tzn- ile miałayscie zabiegów, jaki koszt, czy jestescie zadowolone, jakie sa efekty itp Serdecznie pozdrawiam!!

Gość Ona85858585
nikt? :(

Gość kaaaaaaaaaaaaaatttttttteeee
Ja tez sie wybieram..tzn narazie zbieram pieniadze..w ten piatek mam miec wizyte u kosmetyczki ona ma mnie narazie ogladnac i doradzic czy mam miec mikrodermabrazje czy moze lepsze beda ajkies peelingi..ale piszcie dziewczyny ajk bylo i czy wart?

do kaaaaaaaaaaaaaatttttttteeee a na ile zabiegów sie wybierasz? I co jest Twoim problemem, masz b;izny? Ja mam po ospie ;/ i tez chce zrobic serie i tez zaczynam zbierac kase. Czy na spłycenie blizn seria takich zabiegów pomaga?

Gość Dominika1988
hej dziewczyny ja byłam na mikrodermabrazji w krakowie ale tylko 1 wienc jakiś efektów super nie było kosztowało mnie to 300zł lepiej kupic dobry krem za ta kase Eseet Lauder idalist na pory --

Gość Dominika1988
oj Kattie bliz to mikrodermabrazja nie usunie , laser tak ale nie mikrodermabrazja ,

Gość Antii
a przebariwenia i rozszerzone pory?

Gość Antii
opowiedz o tym wiecej;P jak to robisz i gdzie kupujesz ten preparat??

kupiłam w aptece w jakimś centrum handlowym... trwa to 2-3 minuty... poczytaj sobie na opakowaniu ;]

Gość Antii
a jaka cena?:) I poprawila ci się skóra? bo moja jest straszna..:P

80 parę... starcza na długo. Cera się wygładziła, pory zmniejszyły i mniej syfków... twarz lekko rozjaśniona. Gładsza... opłaca się :P

do 1sekunda A co z bliznami? zmniejszyły sie troche, jest jakas roznica (chodzi mi o te po ospie)

do dominiki czy mogla bys napisac mi dokladna nazwe tego preparatu z eseet lauder bo nie moge go znalezc a chciala bym go kupic

Gość frferfvr
u mnie w mieście ten zabieg kosztuje 100zl. Polecają go także dla osob, które maja problem z trądzikiem jak i dla tych, które miala i pozostaly im teraz blizny

ale wiadomo ze jeden zabieg nie wystarczy a na efekte tez trzeba poczekac ,moze ktos z was ma wyprobowane preparaty do domowego uzytku

czy komuś pomogła w widoczny sposob? moze nie jeden zabieg ale kilka...

Gość ewelinka20
Hej! Ja tez wybieram sie na mikrodermabrazje bo mam male plamki posloneczne, rozszerzone pory i chcialam sie zapytac gdzie jest taki najlepszy sprawdzony salon i ile utrzymuje sie na twarzy zaczerwienienie???. pozdrawiam

ja robię co kilka miesięcy. poświęcam na to 2-3 tygodnie i wtedy robię sobie taką mikro co 3 dni. blizny schodzą, pory są mniejsze, cera się wygładza i rozjaśnia. piegi też bledną... :)

A czy komus zabiegi mikrodermabrazji, ale nie jeden ale kilka pomogło pozbyc sie blizn albo chociaz je spłycic? no i jakiego rodzaju były to blizny? Pozdrawiam!

Chodzę na mikro regularnie od dwóch lat, najpierw chodziłam do dermatologa i płaciłam 120 za jeden zabieg... Przypadkiem znalazłam kosmetyczkę, która mikrodermabrazję diamentową robi za 70 zł i w dodatku po każdym zabiegu nakłada jeszcze maskę nawilżającą (w cenie). Myślałam, że z powodu tańszego kosztu, jakość zabiegu się obniży - ale nic z tych rzeczy :) w połowie października zamierzam zacząć trzecią serię:) 5 lub 6 zabiegów, do lutego lub marca:) (to zalezy od tego, czy marzec będzie słoneczny) co do blizn - spłyca blizny potrądzikowe, one same z siebie są płytkie, a dzięki mikro stają się własciwie niewidoczne... Jesli chodzi o blizny po ospie, to sądzę, że mikro ich nie usunie, ale może je zmniejszyć... przy czym - nie wiem tego na sto procent ;) jesli chodzi o zaskórniki, to mikro rozprawia się z nimi idealnie :) mój nos jest bez porównania ładniejszy, niz dwa lata temu :) poza tym cała cera robi się bardzo delikatna i świeża - moją (wiem, że to zabrzmi nieskromnie, ale to prawda...) wszyscy się zachwycają... Od jakiegoś czasu nie muszę używać korektora, sam podkład wystarcza:) Mam 26 lat i zauważyłam, że większość moich mniej więcej równieśniczek (tzn. dziewczyn w wieku 24 - 29 lat) ma juz jakieś bardzo, bardzo delikatne zmarszczki mimiczne wokół oczu albo na czole. Ja nie mam żadnej - i wiem, że to zasługa właśnie mikro.:) tak więc - polecam :)

Oleńko, czyli tych serii nie robisz w małym odstepie tylko tak co miesiac, tak?

naprawde nie ma nikogo komu mikrodermabrazja pomogła ppzbyc się lub spłycic blizny?

Chodzę na mikro raz w miesiącu jesienią i zimą. Wiosną i latem nie wolno, ponieważ słońce mogłoby wywołać przebarwienia :/ Kiedy chodzi się na mikro, trzeba zapomnieć o solarium itp, zostaje tylko samoopalacz, a najlepiej stosować (nawet zimą) kremy z dużym filtrem. Co do blizn - to przyznam się, że mam jedną, wprawdzie nie po ospie, ale też dość nieciekawą... Na szczęście jest bezbarwna:) Spłyciła mi się. Nie zniknęła, ale zdecydowanie mniej rzuca się w oczy.

Gość Martyna

Mikrodermabrazja to skuteczny zabieg, sama go wykonywałam już kilka razy i efekty są naprawdę zauważalne. Moja skóra przed zabiegami była bardzo szorstka i miałam duże przebarwienia, ogólnie skóra byłą poniszczona. Po mikrodermarazji diamentowej jest o wiele lepiej, twarz jest odmłodzona dokładnie tak jak chciałam. Zabieg robiłam w Simea Beauty w Dąbrowie Górniczej, uważam że jest to bardzo dobre miejsce.