Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aw81

Opiekunka dla niemowlaczka Warszawa ZA ILE ???

Polecane posty

Witam ,konczy mi sie macierzynski , zastanawiam sie jakie są stawki dla opiekunki dla dziecka- bedzie mialo pół roku-w Warszawie..Ile płacilyscie opiekunkom w Warszawie..?? Poprosze o pomoc bo nie wiem na czym stoję i czy moge wrócic do wasrszawy (tam mialam prace przed macierzynskim)

ja jak dorabialam w czasie studiow jako opiekunka to bralam 12zl/h i z tego co wiem to stawki sie raczej nie zmienily... jak dobrze pojdzie to mozna znalezc i za 7-10zl/h ale to raczej osoby bez referencji i z niewielkim doswiadczeniem...

12 zł to bardzo drogo jak dla mnie, przeciez opiekunka musialabym zostac 10 godzin dziennie z dzieckiem...8 godz plus po godzine na dojazdy... czy naprawde sa takie stawki?

naprawde... no mowie ci sama tyle bralam... i wiem od kolezanek ze one tez... dodam ze godzina pracy niani z agencji w warszawie to 15zl... ale moze uda ci sie znalezc jakas starsza pania ktora chce dorobic do emerytury albo moze jakas pania co siedzi ze swoim dzieckiem i tak w domu to przy okazji moglaby sie twoim zajac to wtedy bys pewnie zaplacila mniej...

Gość spróbuj porozglądac sie po
sąsiadach, popytać znajomych. Ja nie jestem z W-wy tylko z Bielska. Koleżanka ma opiekunkę do córci i płaci jej 700 złotych miesięcznie, ale sąsiadka koło mnie bawi inną dziewczynkę za 500 złotych miesięcznie (trochę po znajomości). Obie nianie bawia o.k. 9 godzin dziennie. Wiem też, że można poszukać opiekunki szukając, że tak powiem potocznie "przy kościele", we wspólnotach. Na stronie Opoki (laboratorium wiary) jest link "pomóżmy sobie nawzajem" i tam też można albo napisać taką ofertę albo coś znaleść .

Gość Fundacja Pro Publico Bono
Warszawa, 14.02.2011 r. Szanowna Pani, Szanowny Panie, Fundacja „Pro Publico Bono realizuje projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki pt: „AKADEMIA SUPER NIANI Szkolenia w projekcie przygotowują do pełnienia roli opiekuna/opiekunki do dzieci Projekt jest przeznaczony dla pracujących osób dorosłych, zamieszkałych i pracujących na terenie woj. mazowieckiego, które z własnej inicjatywy zgłoszą chęć uczestnictwa w szkoleniu, w celu podniesienia poziomu kwalifikacji i umiejętności zawodowych, zwiększających ich szanse na utrzymanie i kontynuowanie lub zmianę zatrudnienia. Szkolenia w ramach tego projektu są dla uczestników całkowicie bezpłatne! Projekt jest kompleksowym, 188 godzinnym kursem, obejmującym: 1)ETAP I: SZKOLENIA SPECJALISTYCZNE 128 h, a w tym: a)Podstawy procesu rozwoju dziecka i opieki 36h b)Psychologiczno-społeczne uwarunkowania procesu rozwoju dziecka 24h c)Pielęgnacja i odżywianie 32h d)Specjalistyczny kurs I pomocy przedmedycznej 36h 2)ETAP II WARSZTAT KOMUNIKACYJNY 24h 3)ETAP III KURS ICT 36h 4)ETAP IV PROFIL OSOBOWOŚCIOWY. Każdy uczestnik projektu, który pozytywnie zaliczy cykl szkoleń otrzyma zaświadczenie o ukończonym szkoleniu wraz z profilem osobowościowym (opinia psychologa) oraz międzynarodowy certyfikat kursu I pomocy przedmedycznej PCK. Zajęcia odbywać się będą w systemie popołudniowym oraz w soboty i niedziele. W ich trakcie uczestnicy otrzymają bezpłatne materiały szkoleniowe oraz, podczas niektórych zajęć, poczęstunek. W szkoleniu może wziąć udział max 20 osób z jednego zakładu pracy. Przy grupie 15 osobowej możliwa jest organizacja szkolenia w miejscu zamieszkania zainteresowanych. Serdecznie prosimy o przekazanie informacji o szkoleniu potencjalnym zainteresowanym. Gwarantujemy, że osoby, które wezmą udział w projekcie nabędą profesjonalną wiedzę i umiejętności, które zwiększą ich szanse na kontynuowanie zatrudnienia, a dodatkowe kompetencje kluczowe wzmocnią jakość ich pracy. Liczymy, że pomysł, tematyka i zakres szkolenia odpowiada na potrzeby zainteresowanych Wszelkich informacji na temat projektu udzielamy pod numerem tel./fax 22 618 12 69, w godzinach 8.00 17.30 lub na stronie projektu www.niania-mazwosze.eu Serdecznie zapraszamy !!!!