Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bluajs

Mam 20 lat i jeszcze nigdy nie farbowałam włosów - zacząć?

Polecane posty

Gość bluajs

Mam tylko zrobione pasemka. Ale marzę o farbie na całych włosach. Wydaje mi się, że wygląda się wtedy zupełnie inaczej - konkretny kolor dodaje urody. Tylko czy zacząć? Włosy mam blond. Więc odrosty byłyby szybko widoczne. Polecacie farbowanie? Czy zabardzo niszczy włosy?

Gość 25-ka
Ja mam 25 i nigdy nie mialam nawet pasemek. Jak już zdecydujesz się na farbowanie to będziesz to musiała powtarzać, powtarzać i powtarzać. Na pewno kolor dodaje uroku i na pewno włosy się niszczą (nikt mi nie wmówi że nie). Więc zdecyduj co jest dla ciebie ważniejsze.

ja bym soezbila fajny blond, gdybym miala jasne wlosy mam brazowe i farbuje na taki prawie czarny, bo oczy,, rzęsy i brwi mam ciemniejsze niz naturalny kolor wlosow

wiadomo że jeden kolor na włosach wygląda korzystniej, pasemka sa strasznie nienaturalne.Natura wie co robi i dlatego nikt nie urodził sie z pasemkami na głowie:)Tak powiedział kiedys jeden fryzjer w jakimś wywiadzie i ja się z nim zgadzam.Ja trochę żałuję że zaczęłam farbowac włosy, mam naturalny mysi blond a aktualnie mam na głowie ciemny brąz a chciałabym miec takie fajniutki ciepł y brąz na włoskach ahhh marzenie.

Gość bluajs
Czyli zrobić sobie jakiś ładny blondzik? Zdecydowanie stawiam na piękny wygląd! Więc?

Gość Antii
ja mam 19 lat i tylko 2 razy mialam balejage;p I załuje;) A włosów nie zamierzam na razie farbować nie chcę ich zniszczyć a ponadto ciagle odrosty? Ciagle myslenie czy juz musze farbowac? Oj nie;p Jeszcze poczekam;) Poza tym czesto farbowane wlosy postarzaja;p

Gość bluajs
Ale ja chcę wyglądać jak boginii :/ A włosy w tym chyba bardzo pomagają no nie?

Gość Antii
skoro ci zalezy to 1. farbowanie polecam u dobrego fryzjera ktory doradzi czy kolor do ciebie pasuje;)