Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie....

SEX ORALNY i NIECHęć FACETóW

Polecane posty

Ja lubię w obie strony, od niej i dla niej. Przecież to nie ma nic wspólnego z uczuciem. W seksie najlepsze jest dawać i to daje przyjemność. Jak druga osoba to odwzajemnia, to już szczyt szczęścia. Oral jest wg mnie the best. Acha, od tego nie zachodzi się w ciążę. Może warto, żeby młodzi ludzie o tym pamiętali. No, i o higienie też.

Gość hmhmhmhmhm
Hmmmm... Wiecie co? estem z facetem pięć lat. Mowi, że lubi mi robić dobrze ustami, ale tego prawie wcale nie robi. Twierdzi, że sie nie brzydzi, że lubi, że sprawia mu to przyjemnośc, ale jak zrbi mi dobrze ustami raz na trzy miesiące, to jest dobrze. Nie kapuję. Z mojej strony wygląda to tak, ja mu nie robie, bo się odzwyczaiłam, on mi nie robi, ja jemu też nie. Nie ma kiedy. On poamsuje guziczek i ja jestem już gotowa. On też. Nie ma czasu na oral. CZY JA SIĘ PRZYPADKIEM NIE OSZUKUJĘ> QURWA, pogtadam z nim dzisiaj. Najlepsze jest to, żę znam dwóch facetów, którzy uwielbiaja to robić i strasznie zazdroszczę tym ich kobietom.

Gość hmhmhmhmhm
Chciałabym częściej oral i jakieś zabawy, ale nie wiem, my przechodzimy od razu do sedna. To chore. W czym ja tkwię? Muszę z nim dzisiaj o tym pogadać. Tak w ogóle to seks jest zajebisty. Lubi mnie masować podczas seksu po guziczku, pieści mnie, całyje itd, ale ja chcę minetkę chyba. Ej, ja chcę minetkę.

Gość Ja tez to lubie
dla mnie sex oralny jest wazny i bardzo przyjemny w obu kierunkach uwielbiam sluchac i czuc jak moja kobieta szaleje z podniecenia i w odwrotnej sytuacji tak samo oboje uwielbiamy robic sobie dobrze

Gość Cyprysek_18
na pewno faceci nie powinni wymagać od lasek robienia loda, gdy sami nie są w stanie się odwdzięczyć. ale jak na to spojrzeć nie przez pryzmat miłości, czy pożądania, ale tak chłodno, to robienie minetki MOŻE być bardziej obrzydliwe, niż robienie loda (bez finału w ustach). bo płynu przed wytryskiem jest mało, praktycznie ko nie czuć, a kobiecego śluzu zazwyczaj bardzo dużo i ma on charakterystyczny smak. więc jestem w stanie zrozumieć, że facet MOŻE brzydzić się robienia minetki lasce, której nie kocha. ale nie może wymagac takiego poświęcenia od niej. oh, na szczęście mój chłopak mnie kocha ;) :)

\"Robienie loda, to klęczenie u stóp faceta może wydawać się poniżające...\" i to jest to ! mmmmmmmm.........

Gość Aliosza
Ja swojej panie czasem robię minetkę raz na 2-3 miesiące. Ona mi loda rzadziej a z wytryskiem nigdy. Tak juz chyba musi byc. A przypomniał mi się dowcip o minetce. Sytuacja w parku wieczorem na ławce siedzi para. Ona do niego: - Andrzejku zdejm okulary bo mi rajstopy porozrywasz... Za chwilę ona się ponownie odzywa. - Wiesz może jednak załóż je spowrotem bo... ławkę liżesz...