Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lodziara

Do dziewczyn które nie robią loda swoim facetom

Polecane posty

Gość O Rany..
..Popieram Pana P.. Nie lodziara: przeczytaj to Wszystko Uważnie i Przemyśl.. Do tego Naprawdę się Dorasta.. I nie ma recepty.. Kiedyś po prostu Zechcesz, albo Nie i Tyle..

Gość M...a
ale on mi mowi zebym to zrobila to wtedy bede jego . lecz ja sie boje ze on mi strzeli na twarz i bede cala w spermie

Gość M...a
po jakim czasie chlopak dostaje wytrysk??

Gość bbg
Eh aż „żal dupę ściska” od waszych wypowiedzi kobitki. Nie rozumiem jak można powiedzieć „brzydzę się spermy swojego partnera” , a tym bardziej mu to oznajmić. Same nie chciałybyście by wasz partner nie zrobił wam minetki bo „brzydzi się waszych soczków i się mu zbiera na wymioty”- co Byś sobie wtedy pomyślała ? . Seks oralny jak i wszystkie czynności które się z nim wiąże przewidziany jest dla naprawdę kochających się ludzi którym sprawianie przyjemności partnerowi/partnerce sprawia im samym przyjemność i radość oraz nie brzydzą się niczego u swojego partnera/partnerki („nic co ludzkie nie jest mi obce”) .

Gość frufru
mnie w tym wszystkim rozbraja tez właśnie to - że ktoś się BRZYDZI jakiegoś aspektu fizyczności osoby którą podobno KOCHA...

Gość mika10000r85
wiecie co dziewczyny .. Są osoby ktore poprostu uwazaja ze to jest ponizajace. okey ! to jest tak jak jedna osoba jest za rasizmem a druga tego nie toleruje .. nie kazdy musi chcec i miec na to ochote .. nie mozna zmuszac ludzi do tego zeby to robili . Moze niektorym dziewczyna to smakuje a niektorym nie . Jak sie poczyta to wszystko od poczatku wynika z tego ze nie ma miłości bez 'loda' .. to nie prawda Dziewczyny a gdzie jest jakies uczucie .. ? jezeli chłopak was naprwde kocha to nigdy was do tego nie zmusi. i nie zostawi z tego powodu ze nie chailyscie mu zrobic .. bo nie tylko na tym zwiazek polega .. i załosne są dla mnie komentarze typu 'ze on ci robi minetke to on zapewne tez by chcial loda' no i co ze by chcial . ale jezeli wy ie chcecie to do niczego was nie zmusi a jezeli on lubi robic minetki t oczemu nie nie mozna niczego zabraniac .. kazdy ma inny charakter jedna dziewczyne to odrzydza druga moze bardzo za tym przepada a trzecia nie chce sie znizyc do takiego poziomu do uwaza ze robia to tylko dzi*ki. kazdy ma wlasne zdanie i ma prawo je wypowiedziec . ale są tez zwiazki w ktorych jedna lub druga soba nie moze uprawiac seksu i zyja razem w zgodzie .. i nie ma tak ze np. dziewczyna sie pusci bo chce zobaczyc jak to jest. jezeli naprawde sie kochaja to nigdy nie pojawi sie zdrada . Ja sprobowalam i nie zaluje tego . Jest to dla mnie jakas czesc seksu ale nie tylko to sie dla mnie w zwiazku liczy bo miłość do seksu jest zazniejasza. Mysle ze to da wam troche do myslenia . Pozdrawiam. ;)