Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juh

jak ujarzmic,poskromic niesforne geste brwi

Polecane posty

Gość juh

mam dosc geste brwi,wyrywam je,jak uda mi sie ladny luk zrobic to po chwili wloski sie jakos pusza,i juz nie jest ladnie,bo odstaja,a nie chce za mocno ich usuwac bo potem problem jak odrastaja

Gość Pally
Hej ;* Słuchaj ja nie mam takiego problemu jak ty .. ale myślę , że powinnaś iść do kosmetyczki ;) Zapłac już te par zł nie wiem ile kosztuje wyrwanie brwi wez 10 zł to Ci jeszcze i reszta pewnie zostanie Hehe ;P

Gość juh
pierwszy raz to kosmetyczna mi regulowala.problem w tym ze jak one rosna to kazda w innym kierunku potrafi,czasem przygladzam kremem ale na dlugo nie starcza i wlasnie mysle czym je tak smarowac zeby na swoim miejscu lezaly

Możesz traktować je odżywką do rzęs i brwi, albo na noc olejkiem rycynowym. CHodź z nimi częściej do kosmetyczki - ona powinna je ogarniać ;)

Gość juh
odzywka,nie pomyslalam :) wogole to niby brwi powinny byc albo jak wlosy albo chyba jasniejsze,a ja mam wlosy po kasztan podchadzace a brwi czarne jak smoła-okropność

Gość a ja polecam
do brwi odzywke constance carol, bardzo dobrze zasycha na brwiach, nie pozwalając im sie przesuwac, tylko delikatne, aby nie zrobic sobie skorupy, inne odzywki sa bardziej \"mokre\" i tak nie \"trzymają\" są lepsze do rzęs, a constance jest super własnie do brwi (chociaz producent napisał ze to odzywka do rzęs)

Gość a ja używam
odrobinę żelu do włosów i się trzymają