Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zastanawiam się nad związkiem

Warto spotykać się z facetem?

Polecane posty

Posiada swój dom, ma fajny samochód. Zarabia niezłe pieniądze. Jest przystojny, zadbany i towarzyski. Jednak jak dla mnie jest gburem, trochę prostym i strasznie upartym. Nie do końca mi pasuje. Z drugiej strony, nie muszę przy nim pracować. Jest obrotny i wiem że zarobi na mnie i ewentualne przyszłe dzieci. Nie kocham go na razie, to jednak może się zmienić. Jest szarmancki i nie odpuszcza. Bardzo mu zależy na mnie. Warto dalej to ciągnąć?

Czyli tak / czy nie? Czuję że jak go zostawię będę żałować.

Gość konski teleskop
Ciągnąć warto . To on ma Asy , więc wybór zalezy do Ciebie . Graj może coś ugrasz .

Gość na dzien dzisiejszy myslisz
sobie ze warto, ale w przyszlości pożalujesz tej decyzji --- jeśli nadsal bedziecie razem, to w małzeństwie wam sie ukladac nie bedzie...wiem cos o tym, nie z własnego doswiadczenia, ale z historii znajomych

czemu nie warto sprobowac :)....pod warunkiem ze pojdziesz do pracy by choc po czesci byc niezalezna .....jesli gbur sie w nim obudzi za pare lat , to wypomni ci ze cale zycie bylas jego utrzymanka :O

Gość Nie popieram.
"Jednak jak dla mnie jest gburem, trochę prostym i strasznie upartym." Chocby dlatego nie warto.

Jak może mi się w tym związku nie układać? W końcu będę miała pewne życie i na odpowiednim poziomie? Nie będę musiała pracować i będę mogła rozwijać swoje hobby. Ja się chyba do normalnej pracy nie nadaję.

Gość snow
zwykla dziwka z ciebie, niczym sie nie roznisz do dziewczyn szukajacych sponsora.

Gość o ludzie.
zgadzam sie.. jestem kobieta ale w zyciu bym sie nad tym nawet nie zastanawiala... ma dom fajny samochod i kupe kasy.. i co z tego. najwazneijsza jest milosc.. napisalas ze bedziesz zalowac. teraz bedziesz zalowac jak odejdziesz bo ma duzo kasy ktora moglaby byc twoja.. kiedys bedziesz zalowac ze podjelas dedyzje o slubie.. przemysl to.. pieniadze to nie wszystko. czasem ludzie biedni jak myszy koscielne sa szczesliwsi od bogaczy.

Gość o ludzie.
jak do normalnej pracy sie nie nadajesz to moze i do normalnego zycia tez nie.. przypuszczam ze podjelas juz decyzje skoro zadajesz takie pytania jak moze ci sie nie ukladac w takim malzenstwie..

Gość o ludzie.
jesli zalezy ci tylko na kasie.. to droga wolna. pozdrawiam zycze powodzenia..

Gość riplej
popieram Cie " o ludzie"

dochodze do wniosku ze zastanawiasz sie nad wygodnym zyciem a nie nad zwiazkiem ......jesli o to chodzi to mozesz przeciez poszukac jeszcze bogatszego ....

Gość aalla
teraz jest szarmancki i zabiega. ale skoro jak piszesz - jest gburem, to po slubie szarmancki bys przestanie. i zostaniesz na cale zycie umoczona w związek z gburowatym, upartym prostakiem. jesli zarobi tyle zeby Ci to nie przeszkadzało, to OK. troche rozumiem Twoje podejscie. ale zrozum Ty tez, ze facet po slubie przestaje byc "milusi" i zaczyna z Toba zyc normalnie. sprawdz jak traktuje kobiety w rodzinie, jak traktuje matke, siostre itd. jak tez chamsko i po prostacku, to nawet sie nie ładuj w to...

Gość warto booo
ktos wspomnial najwazniejsza jest milosc. Nie mowie zaraz slub ale sprobuj blizej jeszcze bo poznac.Sorry ale miloscia dzieci nie nakarmisz, to nie dziwkarstwo, ale chyba kazdy chce sie w zyciu ustawic

Gość warto booo
dokladnie sprawdz jak traktuje reszte rodziny

Gość sentyment mam do przeszłości
miłośc przyjażń szacunek zrozumienie i bez tego kasa i ta reszta nie wystarczy na cale zycie chyba że lubisz samotnośc w związku

Gość wola dola
mam podobna sytuacje,facet z pozycja,pieniedzmi,klasa i zakochany we mnie,mily,nie gbur,nie prostak,tyle ze go nie kocham a wiem ze mialabym z nim dostatnie zycie,jednak nie wiem czy brnac w to bez milosci?