Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 767uy6uyu

napisalam do niego...GLUPIA jestem!!

Polecane posty

Gość 767uy6uyu

Wczoraj po pijaku napisalam do kogos, do kogo pisac nie powinnam! Nnawet usunelam jego numer z komorki. Niestety, mialam ten nr zapisany takze w notesie. Nie wiem jaim cudem wytgrzebalam ten nr i napisalam, ale przebudzenie bylo podwojnie bolesne-kac i swiadomosc,ze zrobilamz siebie idiotke:O Napisalam od razu,ze to pomylka, ale pewnie i tak nie uwierzyl;) tak,ze porazka na calej linii

Gość gfgfgfd
no, ja też tak kiedyś robilam po pijaku, wypisywalam do osób do których nie powinnam pisac, do moich ex itd... :O No trudno, nic już teraz nie zrobisz.

Gość no to dałaś dupy
:P a co takiego napisałaś??

Gość Ale ja i tak bije wszystkich
bije wszystkich na leb :O Po czyms wiecej niz alkoholu, gdzie potrzeba mowienia jest ogromna, napisalam osobie ktorej nie powinnam 30(!!!) smsow :O:O:O To bylo wszystko to co chcialam mu powiedziec, jaki zal do niego mialam itd :O:O 30 smsow :O masakra. wstyd jak chuj. Ale on naszczescie wiedzial ze jestem pod wplywem i wie ze wtedy mam chore jazdy :O:O

Gość jak to wyrazic
a ja chce do kogos napisac i zrobic z siebie idiotke na TRZEZWO :O dacie wiare ?

Gość uuuuu6666
Ja mialam kiedyś taki etap że upijałam się na smutno - zawsze wtedy płakalam itd. I pisalam wtedy do moich byłych, albo NOWO POZNANYCH FACETÓW (!) np. "chcę popełnić samobójstwo, ratuj mnie", "mam dość, dość, chcę umrzeć". Qrva :O Ale to było dawno, przez ostatnie lata upijam się wyłącznie na wesoło, ale i tak komórkę trzymam zawsze daleko i nie sięgam po nią.

Gość 767uy6uyu
najgorsze jest to,ze ta osoba (nie byl moim chlopakiem, ale kolega z perspektywami na wiecej;)) na koncu naszej znajomosci obrzucila mnie wulgaryzmami!!! Przysieglam sobie,ze nie odezwe sie do niego nigdy, tym bardziej,ze on mnie nie przeprosil:O Wytrzymalam 2 miesiace i wczoraj porazka!!:O:O:O

Gość uuuuu6666
Dlatego po alkoholu najlepiej iść grzecznie spać, albo prosić przyjaciół by zabronili korzystać z telefonu i pilnowali cię.

Gość 767uy6uyu
Najlepiej to nie przesadzac z alkoholem jak zrobilam wczoraj:O PIjam rzadko i niewiele, a wczoraj przegielam:O mam obrzydzenie do samej siebie:O

Gość ahhh znam ten bol
nie dosc ze kacor meczy to jeszcze to kurewsko bolace uczucie ponizenia :o

Gość uuuuu6666
Na takie kace moralne dobra jest rozmowa z najlepszą przyjaciółką, obgadanie wszystkiego i wyżalenie się. E tam, nie przejmuj się tyle, każdy coś odpieprzył po pijaku. :P Za parę dni moralniak Ci minie.

Gość 767uy6uyu
MInie, minie, ale teraz czuje sie po prostu fatalnie. napisalam do kogos, kto obrzucil mnie wiazanka wulgaryzmow!!:O:O jak to pisz ana kafe: zal.pl

Gość ja pierdzieleeeee
to u mnie nie mija tak szybko, bo juz 3 tyg sie mecze :o i nadal jak sobie pomysle co on w tamtym momencie pomyslal, albo jaka mial mine przy tym to kuuuurrrrrrrrrwa :o:o:o a nie odzywalismy sie do sieie 3 miesiace :o taaak zal.pl !!!!!!!!

Gość 767uy6uyu
No wlansie-najgorsza jest ta swiadomosc,ze on na 100% mial satysfakcje,ze sie odezwalam!!:O Pewnie teraz bedzie dumny z tego do konca swoich dni:O:O:O

Gość nie ty pierwsza i
nie ostatnia zrobilas taka glupote. glowa do gory!!;)

Gość madziayyyyyyyyyy
napisz mu że pisałaś po pijanemu,nie wiedziałaś co robisz :P

Gość ejbisi
A co mu pisałas? Jak też go zwyzywałas to spoks, odpłacilas sie :P ale jak że go kochasz to rzeczywiscie kanał.

Gość 767uy6uyu
oo, ktos podniosl temat:D Napisalam mu smsa,ze to byla pomylka. Nie odezwal sie, nie rzucial wiazanka wulgaryzmow, wiec zawsze to jakis plus:D;)

Gość 767uy6uyu
Nie kocham go i nigdy nie kochalam. Bardzo go lubilam, az do momentu keidy pokazal swoja prawdziwa twarz:O Do tej pory nie moge uwierzyc,ze potraktowal mnie w ten sposob :O:O

Gość fhvoihveih
To jest jeszcze nic ! Moja koleżnaka to dopiero odwalała numery po pijaku ! Bujała się w gościu który ją totalnie olewał i za każdym razem jak się narąbała to jeździła do niego do domu,dzwoniła do drzwi,on otwierał,ona bełkotała ze chce z nim porozmawiać,a on zamykał jej drzwi przed nosem :D:D:D To jest dopiero upokorzenie !

A myślałam, że tylko ja pod wpływem %% wyciągam komórkę i zbiera mi się na żale... Jestem wtedy nazbyt odważna i szczera w smsach :D Na szczęście, zapomina się po jakimś czasie ;-)

Nie wiem czemu, ale mnie to nie dotyczy :D Pod wpływem % nigdy nie sięgam po telefon. Aczkolwiek znam osoby, które właśnie w sanie nietrzeźwości odczuwają silną potrzebę telefonowania oraz pisania sms'ów do całego świata :P

autorko jesli ten numer skasowałas z tel...to po co zapisywałas w notesie...czyzby taka asekuracja??? jestes mało konsekwentna...to teraz musisz płacic za głupte:O:O:O

Jest zasada - na imprezy nie bierze się telefonu, bo to się tak kończy. Po taksówkę zawsze można od znajomych zadzwonić :)

Gość 767uy6uyu
brat n---> zapisalam ten numer juz dawno, jeszcze przed skasowaniem nr z komorki:O wiem, wiem, niekonsekwencja totalna. wstyd jka cholera,a le co zrobie:( zawalilam na calej linii:(

Gość jak cie nie chce
eee tam, ja takie numery odstawialam po pijaku, ze jeden trzyma juz 2 lata mojego esa w komorce:D ale mnie to zwisa, 3 dni i kac pokomorkowy przechodzi a na stare lata sie mozna posmiac, tez odziewdzalam czasami swoich oblubiencow.ehhh