Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pally

Włosy zaczeły rosnąć po olejku rycynowym

Polecane posty

Gość Pally

Witam was wszystkich .. otóż piszę , ponieważ mam pytanie ; )) Może ktoś stosuje olejek rycynowy ?? Ja już mam go na włosach 2 raz ;P i czekam aż zaczną mi rosnąć .. no właśnie , jeżeli już go używałyście to po jakim czasie zaczęły wam rosnąć włoski ? Pzdr ;*

nie sadze zeby po olejku rycynowym rosy wlosy:/ wydaje mi sie ze moga byc troszke ciemniejsze i mocniejsze ale nie dluzsze

Gość Pally
Byłam na jednej stronce , gdzie jakaś doktor pisała , że po nim najszybciej rosną włosy :P

Gość Antii
a nakladasz go na cale wlosy?

Gość Pally
Jeżeli będzie go wmasowywała w skórę głowy to urosną a jeżeli będzie i w całe włosy to je wzmocni , przyciemni i taka będzie mała regeneracja :) Ja robię i to i to , już po 1 razie włosy były takie powiedzmy ładniejsze :P

Gość Pally
a właśnie a może ktoś tu używa jego ? bo tak za bardzo to nie wiem czy często mam jego używać czy raz w tygodniu czy jak :?

Gość Dominika1988
tak tak rosną masz racje, ale strasznie się tuszcza po nim włosy jeżeli naprawde chcesz żeby włosy szybciej rosły to kup sobie w aptece odrzywke WAX jest ona nawet zalecana dla ludzi po chemioterapi , wax jest do włosów blond i bronzowych , a i szampon sebradin z wyciągiem z czarnej rzepy , i wax i sebradin kuupisz w aptece , tylko szampon ma nieprzyjemny zapach

Gość Pally
ja zmyłam włosy 3 razy szamponem i były normalne , nie przetłuściły się szybko :) A słuchaj a ten wax to ile kosztuje ? :P Wie ktoś ??

Gość modelka modelkaaa
mocz stosuj na włosy! ja od jutra zaczynam

Gość Pally
że co ??? xD :P

Gość modelka modelkaaa
poczytaj o urynoterapii

Ja mam taki kosmetyk do włosów z dodatkiem olejku rycynowego i używam go już 2 miesiące i włosy rosną normalnie, są tylko bardziej błyszczące, gładkie i ciemniejsze.

Gość gość
Ja też kiedyś stosowałam olejek rycynowy, ale osobiście wolę sezamowy - http://olejek-sezamowy.pl jakoś lepiej na moje włosy działa no i zwalcza też łupież.