Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość new licealistka.

JUTRO IDE DO NOWEJ SZKOłY. .................................

Polecane posty

Gość new licealistka.

prócz nauki. zależy mi bardzo na tym, aby dobrze wypaść w nowej klasie. Znam część ludzi z niej. Chciałabym być najfajniejszą dziewczyną w klasie, zawsze bylam lubiana i miałam powodzenie, ale brakowało czegoś, bo nie byłam na pierwszym miejscu, nie wiem jak to wytłumaczyć, nie jestem jakąś pustą laską, ale tu nikogo nie znam, więc mogę pytać o takie rzeczy. :D więc macie jakieś rady,? co zrobić aby być popularną i lubianą :D

Gość rozum sobie dodaj

Gość nie wierze ze
licealistka chce być najfajniejszą dziewczyną w klasie :O Te dzieci ciałami dorastają coraz szybciej, a emocjonalnie coraz wolniej :O

Gość olalolalila
robic z siebie debilke jak na forum, moze lubic cie nie beda za to popularnosc napewno zyskasz

Gość new licealistka.
macie coś z głową.? nie potraficie się na temat wypowiadać, to wypad :D:D proszę o rady na temat :) tego chcę i już, chuj Wam do tego :)

Gość olalolalila
nikt cie nie polubi

Gość moja rada jest taka
wypierdalaj pakowac plecaczek z kwiatuszkami

Gość tylko nie liż dupy
do wszystkich chłopkow:o

Gość new licealistka.
tteż jestem niby lubiana, i zawsze była, ale u mnie w klasie są takie jak by to delikatnie powiedzieć ' suki ' :D a dokładnie jedna. :) Jest ładna, zgrabna, zachowuje się przy tym troche jak szmata, zagaduje chłopaków, podlizuje sie a poźniej podnieca, że wszyscy do niej piszą. :O siedze z nią na większości lekcji, to moja dawna 'przyjaciółka' jak wytępić takie zachowanie,.>?

Gość olalolalila
moim zdaniem jestes wieksza suka z tym ze brzydka

Gość new licealistka.
a no właśnie, że nie jestem brzydka, nie musze się podlizywać chłopakom, bo itak mam spore powodzenie. Nikt mnie tu nie zna, więc chciałam coś napisać szczerze, bo w głębi gdzieś, każdy chce być najlepszy itp itd.. :) no ale nie potraficie odpowiedzieć na temat, to trudno :)

Gość tylko nie liż dupy
kazdy chce tu byc najlepszy? co za żenua...ja nie chciałam być:o nie chwal sie urodą, bo za to będą cie nielubiec w klasie

Gość gfsgdsfh
z dala od takich lasek nikt cie nie polubi masz pusto w ełbie chce byc najfajniejszą dziewczyną w klasie - na forum wypadłaś na głupia to ciekawe jak będzie w rzeczywistości bądz sobą i tyle

Gość new licealistka.
znam juz dobrze 57-letniego woźznego z nowej szkoly,poznalismy sie w schowku na miotly :classic_cool: