Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anusieczka28

problem z niebyt pięknym facetem - pomocy!

Polecane posty

Mam faceta 34 lata, jestesmy ze sobą ponad 3 lata. Bardzo go kocham. Jest czuły, delikatny, bardzo inteligentny i zaradny (prowadzi dochodowa firmę). Jest szalenie interesujący, oczytany, błyskotliwy. Ale przede wszystkim dla mnie bardzo dobry. Jesli chodzi o seks, zadnego z moich bylych nie da sie do niego porownać: czysta doskonałość, w lozku jest po prostu prawdziwym cudem. Niby wszytsko jest ok, jest jednka jedno ALE Otóz moj facet nie jest przystojny. Nie to,ze jest brzydki czy coś, ale ja zawsze marzyłam o przystojnym facecie. Sama jestem dość atrakcyjna, a on pomimo tego ze zawsze jest bardzo zadbany i świetnie ubrany - nie nalezy do przystojniakow. Gryzło mnie to dość długo ale prawdziwy dylemat mam dopiero teraz. Otóz niedawno pozałam przystojnego faceta. Studiuje polonistyke na UW i zaczelam sie z nim spotykac. Zawsze miala slabosc do przytojniakow i.... stalo sie.Przespalam sie z nim. Ale dopiero teraz zauważam zazdrosne spojrzenia koleżanek, co sprawia, ze czuje sie wyjatkowa. No i mam dylemat. Czy zostać przy tym,ktory jest doskonaly poza tym, ze nie jest piekny, czy zwiazać sie z tym ciachem. Wczoraj nie spalam cala noc. Nie wiem co robic. Ktoras z was byla w takiej sytuacji?

Gość on27Poznań
kobiety!!!!! liczy sie tylko jedno ... Powodzenia ...

wiesz radzę żebyś sobie przeczytała parę razy to co napisałas to może da ci to do myslenia. Masz cudownego faceta, a rozglądasz się za jakimiś modelami? to raczej świadczy o twojej niedojrzałości i o twojej samoocenie, skoro ważniejsza od twojego związku jest opinia koleżanek które cie widzą z jakims przystojniakiem Ja bym się nie zastanawiala... ale szkoda mi tego z którym jesteś, daj znać jak będzie wolny

Gość Czuję niesmak
:O i to ogromny współczuję facetowi

Gość facet33
no i co z tego że nie jest ładny ale cie kocha głupio ofermo...a tamtem to pewnie cię przeleci i kopnie w dupe...i tak powinien zrobić...ciekawe czy sama jesteś taka piękna....pewnie jak by cię ktoś zobaczył w nocy to by wystraszył :O

Gość ewr
tu kurwo niemyta :o faktycznie, masz dylemat, brzydki ale bogaty i dobry w lozku, czy drugi, przystojny.Tylko to sie dla ciebie dziwko bez szkoly liczy, uroda, seks i kasa.

a tak serio to chyba ci jebło że chcesz zostawić porządnego kochającego faceta dla jakiejśc dupy. W końcu obywaj to to samo kupa białka i wody.

Gość MaBaker
No prosze was.... to od razu wyglada na prowokacje, nie wierze w to ze ktokolwiek mogłby byc tak pusty...

Gość Głos Syreny
Jesteś potwornie próżna. Współczuję facetowi, z którym jesteś, ale przede wszystkim żal mi Ciebie. Myślę, że nadejdzie dzień, kiedy oprzytomniejesz i pożałujesz wszystkiego. Może kiedyś dojrzejesz, bo wybacz, ale czerpanie przyjemności z zazdrosnych spojrzeń koleżanek to mi pasuje do dziewczynek w wieku gimnazjalnym.

Gość kasiiiiiiiiiiiiiiiiiia
no ja mam to samo - jestem atrakcyjna i zawsze powodzenie mialam ..i zwazalam sie z zajebistym kolesiem tylko nie jest taki przystojny.. przed nim mialam samych "lalusi" przystojnych i wogole ale przy zadnym z nich nie czulam ise tak jak teraz.. nawet jakbym teraz poznala najpiekniejszego faceta na swiecie nie zostawilabym mojego.. bo uroda przeminie a piękno duszy zostaje na zawsze .. tylko ze ja mam troche gorsza sytuacje bo moj facet ma dziecko ale mimo wszystko nie zostawilabym go z takiego powodu i nie zdradzila z zadnym przystojniakiem

Gość yt gyc
dla takieg glupiej zdziry jak ty jeste tylko jedno wyjscie... zostaw obecnego... po co ci taki brzydal?... zwiaz sie z przystojniakiem... i zycze ci tego z calego serca... i mam nadzieje... ze przystojniaczek cie kopnie w dupe jak zobaczy jaka jestes pierdolnieta zdzira... a ty zostaniesz sama na lodzie, buhaha

Gość ewr
I jeszcze spac nie moglas, bo nie wiesz, ktorego wybrac :o A to, ze go zdradzilas, to jest wszystko ok? sumienie czyste? szmacisko i tyle

Gość PROWOKACJA JAK WIDAC
SIE UDALA! 🖐️

Zaluje ,ze wrzucilam ten temat. Od razu chamstwo i agresja. A ja i tak uwazam, ze ma prawo do wlasnego szczęsca. Zawsze oataczalay mnie rzeczy piekne to dlaczego mam nie miec pieknego faceta? A poza tym interesowalo zdanie dziewczyn, a nie facetów. Mysle,ze wiekszosc z nich podziela moja zdanie, chcoiaz malo ktora przyzna. Ale po tej dawce chamstwa to az szkoda slow

Gość ejbisi
28 lat i jeszcze studiujesz? No to niezła jesteś :D Piąty rok na trzecim roku?

Gość Todezoproaderzemoskins
piękna, to może być kobieta :P

Gość student polonistyki
to kles ktorego na studiach otaczaja same baby bedzie cie zdradzalk na lewo i prawo.cieszysz sie że kolezanki patrza z zazdroscia to miej swiadomosc że pełno kobiet w pracy czy na studiach bedzie probowało go zdobyc a facet jak to facet...wiem jak to jest ztakimi przystojniaczkami..bedziesz cierpiec lepiej miec przecietnego faceta niz pieknisia i ciagle drzec czy cie w trabe nie pusci

Gość jest koorwa po prostu
niczym wiecej

Gość Dop******lam dziś każdemu
powiem tak ---- ładna miska jeść nie da a facet ma być ładniejszy tylko od diabła ale wybór należy do ciebie

Gość marna ta prowokacja
0/10

Gość oooooooollllllllllllaaaaaaaaaa
Problem to ty kochana masz ale nie z facetem tylko ze swoją głową

Żałujesz, że wrzuciłaś temat? Niemożliwe:D .............czego Ty sie dziewczyno spodziewałaś?? :o .....a swoją drogą głupia jesteś....zobaczysz, jak szybciutko polonista Cię rzuci w diabły....zatęsknisz za tym drugim :>

Gość czy to jest miłość
Cytuję: "Mam faceta 34 lata, jestesmy ze sobą ponad 3 lata. Bardzo go kocham." A podobno miłość jest ślepa. Ale chyba nie w Twoim przypadku. No chyba że tak słowem kocham rzucasz na prawo i lewo i nic ono nie znaczy :O