Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Love Me

nie lubie seksu /

Polecane posty

wogóle nie sprawia mi przyjemnosci juz probowalismy chyba kazdej pozycji a ja nie czuje nic fajnego :/ widze ze on sie stara zawsze dlugoi trwa nasz seks ale nic:/ co ze mna nie tak:((

Gość aaa24
Nie wiem, ale i tak Ci zazdroszczę.

Gość fgfh
tzn. nic w ogole, czy tylko orgazmu nie masz?

Ciężko mi jest postawić sie w twojej sytuacji... Może ten facet niewystarczająco cię kręci ?

ja w nim jestem zakochana strasznie nie wyobrazam sobie zycia bez niego :/ ale ten nasz seks... ja mu mowilam ze sie cuze narazie odczuwac z tego przyjemność ale cos ona nie przychodzi...:/

Gość fgfh
nie rozumiem? Nie czujesz go w pochwie czy zupelnie, nawet podczas pieszczot nie odczuwasz podniecenia? Czego nie czujesz?

Skoro go kochasz .. to chill out :) wyluzuj sie to powinno być elegancko. A jak nie to idź do seksuologa

czuje go w srodku caly czas nawet czasem przejdzie po mnie jakiś dreszcz ale nie czuje nic fajnego :/ tylko zaraz czuje takie tarcie na pęcherz i musi go wyciagnac bo nie moge :/ orgazm mam tylko łechtaczkowy... bo my najpierw rpbimy tak ze on mi robi minetke i dochodze bo wtedy nawilzona jestem no i moze dlatego nie czuje nic bo napiecie opada no ale keidys minetki tez przed nie bylo i nic oj ja juz nie wiem co jest:/

Gość fgfh
wiec czego chcesz? pochwowego? a wiesz że ma go tylko 8 % kobiet?

wiem ze ma go tak malo kobiet ale chce choc troszke tej przyjemnosci ;(( zle sie z tym czuje a wstydze sie mu powiedziec calej prawdy tym bardziej ze on tak sie stara

Gość nieśmiały Dariusz 33 lata
Ja kocham seks! Ale strasznie się wstydze :(

Gość Nowika-lala
Orgazm pochwowy przychodzi o wiele później niż łechtaczkowy, trzeba się go nauczyć. Ale jak mam być szczera, moim zdaniem jakaś spektakularna różnica pomiędzy tymi orgazmami to zwyczajny mit. Sprawdzone na własnej skórze oczywiście.

Gość fgfh
Ale ja nadal nie rozumiem? W oczekiwaniu na orgazm pochwowy będziesz się zadręczać że masz nieudane życie sekaualne? Ja mam 30 lat i osobiscie nie wierzę w orgazmy pochwowe, nie znam żadnej kobiety (kolezanki, a mam ich sporo) która go przeżyła, jedynie na forum czasami czytam że jakaś miala, ale i tak mysle że dlatego żełechtaczka przy okazji byla dotykana. No niewazne, nie bede się kłócic... W kazdym razie nie rozumiem jak to może być powód żeby się unieszczęsliwiać? Chcesz mieć orgazmy w trakcie seksu to pobudzaj się sama ręką albo kupcie wibrującą nasadkę.

wlasnie tej wibrujacej nasadki nie mielismy jeszcze a na czym ona wogole dokladnie polega?? teraz robimy tak ze jak on mi wklada to jaalbo on piesci mi lechtaczke i jest lepiej

A moze spróbuj wcielić w życie jakieś swoje fantazje erotyczne, na pewno jakieś masz. Nie wiem, może seks na trzepaku o 12ej w sylwestra, na ambonie a on w koloratce, na pasie dla ruchu autobusów, na schodach w metrze, szybki numer na myjce albo w PKSie na usianej dziurami trasie Nowy Dwó MAz.-Twierdza Modlin