Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kropeczkowa

Rozmiar

Polecane posty

Gość Kropeczkowa

Jaki nosicie rozmiar biustonosza?

Gość HoplaHop
a ile masz pod biustem ze cie cisnie?

Gość HoplaHop
to ewidentnie 65 powinno pasowac;)

Gość do tej pory nosilam
75D ale dowiedzialam sie ze powinnam nosić 70 F tylko gdzie taki wytrzasnąć?:o

Gość angel999999999999
ale 65G i 70 B maja podobna miske?:O

Gość HoplaHop
Nie martw sie u mnie sa tylko 2 sklepy w ktorych rozmiarowka jest od60... i do tego drooogie;) Ale od czego jest internet!

Gość HoplaHop
a na jakich stronkach kupujecie bielizne w naszych "nietypowych" rozmiarach (mowie o 60 65:P

Gość 60 D
jak znacie jakieś sklepy internetowe polskie, gdzie można dostać 60 D lub 60 C to błagam napiszcie

65G i 70B nie mają takiej samej miski (to nie ta sama objętosć). Polskie 65G jest na 89-91 cm w biuście, brytyjskie na ponad 96 cm. Zaś 70B jest na 84-86 cm w biuście - jakieś 2 miseczki różnicy ;) Odpowiednikiem 65G (polskiego) z obwodem 70 jest 70D/E ;) Czerwony Tulipanie, jaki stanik w 65G Cię krzywdzi? Bo może po prostu wina modelu (np. gryząca koronka)? == Dla wszystkich pytających o sklepy: są one omówione tutaj - i polskie, i brytyjskie, netowe i stacjonarne: http://stanikowe-sklepy.blogspot.com/ Brakuje tam na razie wspomnianej dopasowanej.pl, stacjonarnego Yoshi w Poznaniu i nowopowstającego sklepu we Wrocławiu - o nich informacje znajdziecie na Lobby :)

Gość ale nie ma rozmiaru 60 C

Wiem, że z 60/65B-C jest ciężko :( A próbowałaś mierzyć małomiskowe 60D, np. Freya Eva, Lola, Retro (ten jest lekko usztywniany)?

Gość 60 D/C
Dzięki za odpowiedź, nie próbowałam, ale popatrzę, pomyślę i coś popróbuję. Teraz noszę Lemon Sorbet 60 C, bez gąbeczek i miseczka chyba jest ciut za mała. Na początku był dobry, ale chyba piersi mi przyemigrowały. Dzięki, że napisałaś, które modele są małomiskowe. :)

Gość 60 D/C
Jak mierzę obwód to jest niby taki sam, ale nad miseczką tworzą się delikatne bułki, to chyba jest za mała? I musiałam wyjąć gąbeczki. Piersi zrobiły mi się jakieś takie bardziej okrągłe.. :) to chyba efekt noszenia dobrego stanika, ale chciałabym mieć ich kilka, nie tylko jeden Polecam wszystkim kobietom noszenie odpowiedniego rozmiaru, warto!

Gość upupupupupupupupupupupup

Tak, bułeczki nad miseczką czy wałeczki pod pachą to objaw za małej miseczki :) A poprawa kształtu i rozmiaru to bardzo częste następstwo przesiadki na własciwy rozmiar (ja się właśnie przesiadam po raz 3 o miseczkę w górę ;) )