Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cainka

JAKI PREZENT KUPIŚ FACETOWI POMÓŻCIE KOLEŻANKI

Polecane posty

Gość cainka

MAM TAKI MAŁY PROBLEM NIEBAWEM URODZINY MA MOJ FACET I ZUPEŁNIE NIE WIEM CO MAM MU ZAKUPIĆ,WSZYSTKO MA A DO TEGO JEMU MAŁO CO SIĘ PODOBA TO TAKI TYP CHLPA JAK MATKA MU COŚ KUPIŁA NA URODZINY TO KAZAŁ JEJ WYWALIĆ BO POWIEDZIAŁ,ŻE TO OBLESNE,JA MU KIEDYŚ ZE STANÓW KOSZULKE CALVNA KLAINA PRZYWIOZŁAM TO JĄ SPRZEDAŁ NO JUŻ SAMA NIE WIEM CO MAM MYSLEC I CO WYBRAC,CO FACECI LUBIĄ

Gość może jakiś standard

Gość np.np.np.
zegarek, perfumy, zapalniczkę

daj mu kase, niech sobie sam cos kupi, skoro jest taki wybredny:P

Gość cainka
zapalniczka odpada bo nie pali,perfumy mu kupiłam pod choinke kenzo ze 400zł wydałam na nie a on w łazince pryska nimi no brak słów,sam je wąchał w sklepie i mowił ze ładne więc mu je kupiłam a teraz służą jako odświerzacz,a zegarek kupił sobie sam za 7tys zł ręce mi opadły taki drogi,więc co takiej osobie można kupić chyba nie wiele

takiemu typowi to chyba przestalabym cokolwiek kupowac:O zabierz go do kina na jakis fajny film, pozniej przygotuj smaczna kolacje i tyle;)

Gość cainka
i chyba tak zrobie bo nic innego nie doceni a zjeść lubi to coś wymyśle,dodam że jadłby też najlepsze rzeczy łosos krewetki ale raz na jakis czas moge mu to zrobić

Gość cainka
czy wy też macie takich wybrednych facetó czy tylko mi się taki trafił

moj taki nie jest i w ogole nie znam osoby, ktora robi tak jak twoj:P

Gość kid rocki
prosze link skopiować, usunąć spację w słowie "pussy" i gwiazdke zamienić na literę i jak irena:)

Gość cainka
on taki dla wszystkich bliskich jest nawet dla matki nieuczynny i jak coś chce mu dać to on to wywala,jedyne co to może zjeść jak coś zrobie,ale zakupy,ubrania to tylko sam i to wybrane firmy najlepiej boss bo inne to szmaty on tak sądzi

Gość kid rocki
moja diagnoza: klasyczny przykład kompleksu niższości, stad ciągle otaczanie się drogimi i markowymi przedmiotami

Gość kropelkaka
mój jest taki sam.... z tym, ze moj facet nigdy nie sptrzedalby nic co dostal ode mnie... widze, ze niekoniecznie satysfakcjonują go moje prezenty... ale bardzo je ceni i dba o nie

Gość kropelkaka
wiesz co.. nic mu nie dawaj hmm.. skoro tego nie docenia .... to po co?

Gość cainka
no to moj taki nie jest jest to bardzo przykre ale coż widocznie to taki typowy wredny samiec myślący tylko o sobie to mi się niepodoba w nim bo do nikogo nie ma szacunku w dodatku i czuje się bogiem

Gość kropelkaka
hmmm... skoro on jest bogiem to kim Ty dla niego jestes?... chyba trudno byc z kms takim, kto najbardziej ceni siebie... je bym nie potrafila

Gość cainka
oj trudno jest znosic to zachowanie jego,ale tyle razem jestesmy,tyle przez niego przeszłam,ze sama nie wiem czsem co zrobic juz mam

Gość np.np.np.
jakiś francuski pudelek, czy coś ? łosoś i krewetki ? Facet jest facetem niezaleznie od kasy i powinien lubić tez proste żarcie z piwem :P