Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_wnerwiona

umowiłam sie na sex

Polecane posty

Gość ona_wnerwiona

z jakims dziadem z czatu oczywiscie umowiłam sie na złosc bo juz mam dosyc pytan na czatach pt. chetna na sex a moze zwiazek bez zobowiazn oczywiscie go wystawiam jestesm normalna dziewczyna której nie miesci sie juz w głowie ze faceci to tacy idioci zdradzajacy zony dziewczyny z jakims obcymi laskami z czatów straszne;(

Gość gazeta wyborcza
ja tez tak pare razy zrobilam. umowilam sie a potem nie przyszlam oczywiscie.

Gość ona_wnerwiona
straszne to co zaobserwowałam mam nadzieje ze moj mezczyzna nigdy mi czegos takiego nie zrobi:o

Gość ona_wnerwiona
up skomentuje ktos??

Gość gazeta wyborcza
Ja odkad jestem w stalym zwiazku nie czatuje po pierwsze dlatego bo sadze, ze nie byloby to w porzadku a po drugie bo po prostu mnie to nie rajcuje juz. Czatowalam na poczatku znajomosci i staralam sie wchodzic na czaty tematyczne np podroze, zycie za granica (bo nie mieszkam w Polsce) tak by pogadac o konkretnych rzeczach. Niestety ciagle to samo. Klasyczne pytania: podaj wymiary, jaki jest twoj biust, umowimy sie na sex albo co mnie podnieca....normalnie rece opadaly. jak pisalam, ze mnie to nie interesuje to sie pytali po co siedze na czacie. takze w koncu sie wkurzylam i tak specjalnie "umowilam sie" oczywiscie nie przychodzac na zadne spotkanie. A co lepsze: raz "umowilam sie" o 6 rano, drugi raz o polnocy, podalam tez falszywe numery telefonow. Niech maja za swoje zboki jedne:)))

Gość upupupupupui67u