Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słodka lolitka

marzenia?

Polecane posty

Gość słodka lolitka

jakie macie marzenia? ale nie w stylu "mąż/żona, dzieci, szczęśliwe życie w dostatku i zdrowiu, tylko coś osobistego, związanego z własnym rozwojem. wiadomo też, że satysfakcjonująca praca, dająca odpowiednie profity. chodzi o coś takiego innego. i oczywiście powstaje też pytanie, czy do tego dążycie? no więc? :)

Gość słodka lolitka
brak takich osobistych marzeń u Kafeterian? :D

Gość turystka 20
podroze, podroze, powrot do Turcji, podroze do kolejnych dalekich miejsc, czyli to co kocham... a na co narazie nie mam czasu i kasy, pewnie, ze daze, co roku zbieram kaske i gdzies wyjezdzam :)

Gość słodka lolitka
turystka 20 - prowadzisz żywot globtrotera? :) szokująca wypowiedź - a jakie studia i zawód sobie wymarzyłaś? :)

Gość słodka lolitka
robaczek41 - dlaczego? izabellinka - co Cię fascynuje w tej wyspie? :) szokująca wypowiedź - oj, nie lubię wszystkiego, co niemieckie :) a ja wygrałem życie - pozostaje Ci grać :D

Gość turystka 20
jeszcze nie, ale chcialabym kiedys zyc na walizkach, zwiedzac inne kraje to to co kocham :) pzdr wszystkich podroznikow :)

Gość słodka lolitka
to fantastyczna przygoda życia :) nigdy nie wiesz, gdzie będziesz spać, co jeść - bardzo mi się to podoba :) i przyznam, że też o tym myślę ;)

Gość turystka 20
ale dluga droga przede mna, zeby to sie udalo:) ale warto miec marzenia i czekac ich spelnienia:)

Nie wiem sama ,ale jak pomyślę,gdzie chciałabym pojechać to myślę o tym miejscu.Jak znajomi chwalą sie wakacjami gdzieś tam[ Edipt ,Grecja itp] ,ja zawsze myślę :Ale wasze tropiki to nie to co Madagaskar.Może dzbanecznik mnie pociąga?

Gość słodka lolitka
życzę wam zatem, ażeby wam się po prostu udało :) marzenia to coś, co warto mieć i warto spełniać ;)

Gość andrzejowka
Chciałabym,żeby nie odszukał mnie po 11-stu latach po to ,zeby wywrócić moje ,życie do góry nogami i mnie ........OLAĆ!!!!!!!!!!.Choć kiedy to podejrzewałam to mówił,że panikuję i pytał:Dlaczego i po co miałbym to robić? Żebym wtedy umiała p[owiedzieć :ZOSTAW MNIE !!!!!!!!!

Gość niebieski kamyk
chiałbym nauczyc sie biegle jakiegoś nowego jezyka, np rosyjskiego

Gość zeneee
a ja polubić siebie

Gość jaskolka bez kolka
moje marzenie? wyrwac sie w letargu, w ktorym teraz sie znajduje :o - zalozyc wlasna dzialalnosc, ktora bedzie zwiazana z moja poki co zaniedbana pasja (wiecej nie napsize aby nie zapeszac) - zaczac (skuteczna) nauke rosyjskiego - w koncu podszlifowac angielski - zaczac sie zdrowo odzywiac (no nie umiem do jasnej ciasnej!) - rzucic palenie jest tego wiecej, ale to priorytety ;)