Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szyszunia666

czy szerokie biodra są seksowne?

Polecane posty

Gość laska jak tralalala
biodra powinny być szersze od ramion, czyli do 90 cm, przy tym talia 60, wtedy to jara chłopaków.

kurde chcialabym to jakos wyrownac bo to u mnie nie wyglada za dobrze, mojemu facetowi sie podoba ale mnie to troche przeraza

Gość syloonik
a ja mam 88-64-89 także do "ideału"90-60-90 wiele mi nie brakuje, ale wydaje mi się że to wcale ładnie nie wygląda:( a poza tym znalezienie na mnie sukienki graniczy z cudem, bo albo za mała w biuście, albo za luźna w biodrach. Ludzie promują wielce 90-60-90 ale jak już się ma te 90 w biuście to sukienki na taki biust mają około 74 w talii i 96 w biodrach, a jeśli znajdzie się gdzieś sukienkę na 90 w biodrach, to żeby w nią wejść trzeba mieć nie więcej niż 84 w biuście bez sensu:/

Gość syloonik
z bioder ciężko jest zrzucić, podobno u kobiet z tłuszczem na pupie i udach zaczyna się coś dziać dopiero po 40 minutach ćwiczeń i to kilka razy w tygodniu. A ćwiczenia mogą być wszystkie, przy których napinają się mięśnie pupy i ud, polecane jest także bieganie lub szybki marsz przez około 30-40 min, a później właśnie ćwiczenia. Jest ciężko, gdyż nie wystarczy parę minut dziennie

Szerokie biodra wywołują u mnie rekację Sylwestra na widok Twitiego. Rany, kocham je i przyznaję się, że podłoże tego jest wybitnie seksistowskie czym się tak przejmuję jak wiatrem eskimosa w igloo. Nie ma nic gorszego niż ocierający się suchar po moich udach, którego miednica wbija mi się jak dłuto rzeźbiarskie w masę.

Gość syloonik
szyszunia, moja koleżanka też ma równy meter w biodrach a w biuście 89 i wierz mi, że wygląda sporo lepiej, ale ze spodniami masz rację, ona kupuje tylko biodrówki

Gość syloonik
że wygląda sporo lepiej niż ja*

ja takze tylko biodrowki, ale np sukienki juz nie kupie bo zawsze 'cos' zle lezy i zazwyczaj mam kiecke i bluzke jak juz sie gdzies wybieram

Gość syloonik
szyjmy sobie same hehehe:) no chyba że mi bioderek trochę oddasz

Gość upupupupupupuu

Gość ZbigniewW
tłoszczyku mozna sie pozbyc w bardzo prostu sposub. bierzesz tasak i upierdzielasz to co nie potrzeba, rach ciach i po bulu, potem tracisz przytomnosc. tylko zawiadom rodzice zeby cie potem ktos do szpitala zawiozl, lekarze zrobią reszte:classic_cool:

Gość o żesz...
Kręcą i to jak! Ale do tego jest potrzebne odpowiednie wcięcie w talii. Ja mam w biodrach 98 cm, w pasie 66 cm i Panowie dość często nie mogą wzroku oderwać i rąk utrzymać przy sobie. Podobno kobiecy ideał, na jaki Panowie najczęściej zwracają uwagę to: obwód pasa/obwód bioder=0,7 i to niezależnie od tego czy kobieta jest szczuplejsza czy nie, chodzi o proporcje!

o żesz..... masz 100% racj, liczy się całokształt, samo wyobrażenie że można złapać za takie bioderka uderza piorunem w zwoje mózgowe. pogratulować Ci takich kształtów, eh boskaaa :-)